3,5 yıllık eşyalarım 1 yıllık evimle işte ben:))

çok teşekkür ederim canım sen de hep mutlu ol inş..

evin ne kadar büyük ve kullanışlı..bayıldım doğrusu allah gule gule oturmak nasıp etsin,özellikle mutfagın süper

evin ne kadar büyük ve kullanışlı..bayıldım doğrusu allah gule gule oturmak nasıp etsin,özellikle mutfagın süper

allah daha iyilerini sana da versin sağ ol canım aslında ev normal cok büyük değil salon falan küçük bile sayılır..mutfağımı ben d ecok seviyorum nedense bambuyu sevdigimden belki..

mutfagınızdaki ince yazlık halı kullanışlı oluyormu bende düşünüyorumda soğuk olmuyormu

mutfagınızdaki ince yazlık halı kullanışlı oluyormu bende düşünüyorumda soğuk olmuyormu

kullanışlı oluyor bence ..mutfak olunca cabuk kirleniyor hemen 10dakikada yıka at güneşe birkaç saatte kurusun bu acıdan cok iyi çok hafif diye de silkelemesi kolay..ben memnunum ama sıcka bir şehirde yaşıyorum karlı buzlu bir memlekette kışın zor olur sanırım yazın serilir...biz burda halıların hepsini yazın kaldırıyoruz malum yerde hiç halı kalmıyor haziranda kaldırıp eylülde seriyoruz.

evin doğalgazlıysa ve güneş alıyorsa alabilirsin...

başlık sahıbı merhaba evını çok beğendım huzurla otur.
özellıkle koyu renklerden nefret eden biri olarak salonuna bayıldım.
evinizde gözüme çarpan tek şey yeşil halınız oldu.
yemyeşil hem halı hem koltuklar göz yoruyor sanki.
perdenızin renginde bır halıda ufak detaylar o yeşilden olsa daha ferah görunurdu sankı.
onun dışında sizin mutahitte duvar kağıdı konusunda zevklıymış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…