- Konu Sahibi Ummandabirkatre
-
örtüde remy home collection yazıyor..günlük için kullanışlı ..kekten herkes bir dilim alsın:))afiyet olsun..örtü yakından böyle cok da sade değil..tıklarsan üstüne rahat görürsün canım.
sen birde benimkini görsen tavus kuşu gibi, bu bence gayet sade
bu arada bende adanalıyım, evde kalabalığı sevmem ama böyle şıkır şıkır kokoş eşyalar hoşuma gider
canım adanada elvanlar varsa ben ordan altım örtüyü..kendi sitesinde netten baktım tek kişiliği 100 tl..ben çift kişiliğini 110 a aldım ..hemşehri sayılıyoruz:)ben d eseverim kokoş şeyleri aslında evdeki aksesuarlar kokoş ama neyse ki az:)
evet hemşeri sayılırız ama ben adanada oturmuyorum maalesef,
anneme söylerim çarşıya çıkınca baksın,elvanlar diye biryer var mı hatırlamıyorum,fiyatıda çok uygunmuş.
bu arada salondaki yuvarlak oymalı aynanın aynısından bende var desem inanırmısın,
ama seninki parlak duruyor, benimki daha mat kahverengi.
Mresinde oturuyorum canım burda evler genelde geniş oluyor ki benim evim geniş sayılmaz o kadar da ..görmediğiniz 3 balkonum var ideal ölçülerde..bir de boş odam var..ev alıcaksın sanırım istanbul çok pahalı ..
evet ev alıcaz inş ama butceme gore ev bulamıorum ya zemın kat yada cok ufak.Allah huzurla oturmayı nasip etsin.
kira ödemekten iyidir tatlım ufak olsun içi temiz olsun al, ilerde bütçeni artırırsın daha büyük alırsın pat diye alınmıyor her şey zamanla olur sağlık olsun..
öyle yapıcaz canım ufak olsun bnım olsun dusuncesıyle ıns yakın zamanda bir evım olucak.10 sene kredısını oduycez ama olsun dedıgın gıbı kıra odemekten ıyıdır .
10sene kira ödesen 10sene sonra bi şeyin olmaz ama krediyle evin olur ayrıca içini istedigin gibi yaparsın çünkü senin..şimdiden hayırlı olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?