3 aile aynı ev

cnm sadece kaynana ile oturmak bile dertken sen birde eltiylesin....anlaşıyo olmanız güzel aslında, birlikten kuvvet doğar.görümce sorunlu kişilik, ama en azından evi yolu ayrı...
bu tarz insanlar oğullarının ayrı bir kişilik olduğunu anlayamıyo da, sanırım sizlerin de kocaman iki kadın olduğunuzu anlamak istemiyorlar. ne o öyle çocuk gibi,alışverişe bile izinle.kocalarınız bari bu duruma bişey söylese..
ben bir şeyi anlamadım,belki yazıldı da ben kaçırdım mazur gör..borç gırtlakta diyosun da, iki geline de ayrı bi ev açılmamış,masraf azaltılmış...yeni ev alma durumu da yok herhalde, bu kadar borç niye

en başından tepkiyi koysaydınız keşke bu görümceye iki elti sırt sırta vermişsiniz bu çok güzel bişey en azından derdinizi paylaşan yanınızda olan birisi var...onun içinde aynı şekilde ama daha büyük olan bi sorun var arkadaşlarında dediği gibi ew üstüne ew olmaz bian önce ewlerin ayrılması gerekli...görümceyide hiç takmayın bence siz ondan daha güçlü daha becerikli daha tok gözlüüsnüz onu her türlü alt etmeye müsaitsiniz...

allaaaa şenlik var yani..
eltinle aranız iyi madem çatlatsanıza kız kaynanayı da görümceyi de.
fısır fısır konuşun onlardan biri gelince susun gülüşün. kahkahalar atın duysunlar.
ev işlerini savsaklayın. bulaşıklar iyi yıkanmasın yemekler kötü yapılsın. ütüler biriksin. söylenirse aaa kötü mü olmuş o kadar da uğraştım hay allah deyip ciddiye almayın.
ne kadar iyi geçinirseniz o kadar rahatsız olurlar.
kendinizi evden kovdurtma noktasına getirin ki, kaynana konuşsun oğullarıyla, bulun bi ev çıkın desin size dayanamasın yani. :))

ay çok zor yaaa allah sabır versin ama eltinle iyi olmana çok sevindim
görümcenize mesafe koyun tamam maddi şartlardan dolayı aynı evde oturuyosunuz zaten onun sıkıntısı olur ama
bukadar kalabalığın içine bide görümcen burnnunu sokmasın en azından bunu yapın eltinle
allah yardımcınız olsun

Okurken aklima annem geldi. Annem erken yasta evlenip kaynanasinda kaldi. Evde kendi disinda 1 gelin vardi ve babamin 3 erkek kardesi ile 1 kiz kardesi. Annem ve zavalli yengem hem ise giderler parayi babaannemler alir hemde evin temizligini yemegini herseyini yaparlarmis. Simdiki aklim olsa karsi cikar yapmazdim diyor. Simdi esin ne kadar arkanda bilmiyorum. Benim babam annemin hep arkasindaymis ama annem korkusundan babama bisey demezmis.. Simdi babam kiziyor okadar eziyete nasil dayandin bana neden soylemedin diye..
Esiniz arkanizdaysa hem birakin herkes kendi isini yapsin siz o eve hizmetci olarak gelmediniz. Ne yapin edin ayri bi eve cikin..

Kendinizi KULLANDIRMAYIN

bütün yazılanları okumadım ama aklımdan İLK ŞU GEÇTİ.
1. cisi bir kere tüm sıkıntılardan kutulmak için o evden ayrılmalısınız.
eltinizle bir olacaksınız gözünüzü karartacaksınız kocalarınızıda ikna edip çıkacaksınız o evden
başka alternatif yok.
durumunuz eğer cok sıkışıksa eltinile konusup aynı eve geçeceksınız
değişen bişey yok zaten şuan aynı evdesınız ordan cıkarsanız yıne aynı eve geçebilirsiniz.
1-2 sene sonra eliniz genişledikten sonra herkes ayrı kıraya çıkacak.

kadındaki fantaziye bak egosu tavan yapmış evde 2 tane hizmetçi biri bulaşık yıkasın biri çamaşır ohhh oğluşlarıda yanında değmeyin keyfine
kaynana uyuz oldum kusura bakma ama bu eve kaçarken aklınız nerdeydi be güzelim size hem acıyorum hem acımıyorum kocalarınızda bulmuş 2 tane saf hizmetçi ruhlu kadını kaçırımı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…