cnm selamlar,
simdi ben coktan fiatlarini ogrendim florance gayrettepe tup bebek merkezinin, bi kere yumurta toplama islemine kadar senden para fln almiyolar mesela ben yrn ilk muayeneme gidicem para fln odemeyecegim, reglinin 3. gunu cagiriyolar, 2500 dolar+ 150tl anestezi, eger yumurta toplandiktan sonra esinin spermiyle olusan embriyolardan 1den fazla iyi kalitede embriyo cikarsa dondurma islemi icin senden 500 dolar daha talep ediyolar bu dondurma islemide 5 sene saklaniyo senin embriyon. Eger ilk seferde tutmazsa ikinci sefer icin dondurulan embriyoyu yerlestirirken 1000 dolar aliyolar. veya ilki tuttu diyelim ikinci bi cocuk istediginde 5 sene icersinde gidip o embriyoyu transfer ettiriyorsun 1000 dolar karsiliginda, yardimci olabildiysem ne ala:) bu arada tlf no su 288 34 00 dahili 4146 telefona genelde sedef hnm cikio, muhtesem tatli bir bayan bikmadan usanmadan tlf da her soruma yanit verdi daha gitmeden, bakalim yrn gidince sedef hnm ile de tanismis olacagim , ama herkes bana florance gayrettepe nin tup ekibinin muhtesem oldugunu nsoyluyo daha 1 kisi bile cikmadi baska yer tavsiye eden arkadasim:)
sağol arkadaşım teşekkür ederim cevabın için.inşallah bunların hiçbirine ihtiyaç duymam.bakalım yarın yaptırıcam bi test.hiç bir belirtim yok e haliyle ümidim de yok.en azından şu diş belasından kurtulurum.kaç gündür ağrıyıp duruyor...