• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 3. aşılamada tutmazsa direk tüp bebek tedavisine mi geçsem ne dersiniz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm selamlar,
simdi ben coktan fiatlarini ogrendim florance gayrettepe tup bebek merkezinin, bi kere yumurta toplama islemine kadar senden para fln almiyolar mesela ben yrn ilk muayeneme gidicem para fln odemeyecegim, reglinin 3. gunu cagiriyolar, 2500 dolar+ 150tl anestezi, eger yumurta toplandiktan sonra esinin spermiyle olusan embriyolardan 1den fazla iyi kalitede embriyo cikarsa dondurma islemi icin senden 500 dolar daha talep ediyolar bu dondurma islemide 5 sene saklaniyo senin embriyon. Eger ilk seferde tutmazsa ikinci sefer icin dondurulan embriyoyu yerlestirirken 1000 dolar aliyolar. veya ilki tuttu diyelim ikinci bi cocuk istediginde 5 sene icersinde gidip o embriyoyu transfer ettiriyorsun 1000 dolar karsiliginda, yardimci olabildiysem ne ala:) bu arada tlf no su 288 34 00 dahili 4146 telefona genelde sedef hnm cikio, muhtesem tatli bir bayan bikmadan usanmadan tlf da her soruma yanit verdi daha gitmeden, bakalim yrn gidince sedef hnm ile de tanismis olacagim , ama herkes bana florance gayrettepe nin tup ekibinin muhtesem oldugunu nsoyluyo daha 1 kisi bile cikmadi baska yer tavsiye eden arkadasim:)

sağol arkadaşım teşekkür ederim cevabın için.inşallah bunların hiçbirine ihtiyaç duymam.bakalım yarın yaptırıcam bi test.hiç bir belirtim yok e haliyle ümidim de yok.en azından şu diş belasından kurtulurum.kaç gündür ağrıyıp duruyor...

sağol arkadaşım teşekkür ederim cevabın için.inşallah bunların hiçbirine ihtiyaç duymam.bakalım yarın yaptırıcam bi test.hiç bir belirtim yok e haliyle ümidim de yok.en azından şu diş belasından kurtulurum.kaç gündür ağrıyıp duruyor...

ya cnm bildigim kadariyla dis agrisi da hamilelik belirtil;erinden biriymis diye duymustum, insallah hamilesindir ya o zaman:)

ya cnm bildigim kadariyla dis agrisi da hamilelik belirtil;erinden biriymis diye duymustum, insallah hamilesindir ya o zaman:)

merhaba bu gün kan testi yaptırdım.sonuç:0,5 doktora bile göstermeye gerek duymadım aldım geldim sonucu eve.zaten beklemiyordum da insan çok kötü oluyo yaa...bakalım bir sene sonra ancak biz de tüp bebek deneriz artık...

univ. den bi kiz arkadasim esiyle 2 sene denediler olmayinca rahim filmi cekildi rahmi tersmis, birde cekim yapilirken rahmini delmisler kizcagizin ki bu da sezeryanda dr. u gormus oha oldum, hatta yrn yerini ogrenip size bildiricem kizlar, neyse arkadasimin dr. u murat carak 1 kere asilama yapmis tutmayinca direk tup bebege gectiler, ve simdi 2 yasinda oglu var.)))) hatta dogumdan 3 ay sora kendi kendilerine tekrar hamile kaldilar bir de 9 aylik oglu var.)

cnm dikkatimi çekti,arkadaşının rahmini nasıl delmişler yaa,hangi hastane bende istanbul'dayım haftaya hsg çekilecek umarım bi sorunolmaz korktum yaa off

cnm dikkatimi çekti,arkadaşının rahmini nasıl delmişler yaa,hangi hastane bende istanbul'dayım haftaya hsg çekilecek umarım bi sorunolmaz korktum yaa off
l

kadikoy acibadem de cnm, ama anlamamislar deldiklerini, prosedurun ortasinda zorlanmislar kizin kanallari damris galiba, hemen dr. unu aramislar, dr. u da isleme devam etmeyin demis ama coktan olan olmus, zaten dogumda farke tmis dr. sezeryanda 9 ay sonra.... ben sali gunu rahim filmi cektirecegim florance gayrettepe de :)

Back
X