Arkadaşlar pazartesi 3.aşılamam olacak gonal f 450 bir kutu kullandım . Doktorum 2 kutu yazdı ama sanırım 2.ye gerek kalmadı çünkü bugün son kullanıp gece çatlatma iğnesini yapacağım . Allah nasip ederse eğer pozitif sonuç alırsam bir kuruyu hiç açmadım isteyen olursa seve seve ona veririm 850 lira vermiştik 2 kutuya ayrıca sadece 5 adet kullandığım femera hapım var o da öylece duruyor yeter ki olsun da hiçbir şey de gözüm yok
Eğer olmasa da tüp bebeğe geçeceğiz . 3. Aşılaması tutan arkadaşlarım var mı kabak çekirdeği yiyorum hep onun dışında neler yemeliyim sizce ?
Çok yıpratıcı bir süreç sürekli ilaç sürekli negatif sonuçlar Allah sonumuzu hayr etsin
Doktorumuz en son çarşamba ilişki önerdi ondan sonra pazartesiye kadar ilişki yok dedi diğer aşılamalarımda çatlatma iğnesini vurduğum gece ilişki önermişti doktorlar bu öyle bir şey demedi . Diğer doktorlara hep aç karına gitmiştik bu doktorumuz tok olun güzel kahvaltı yapın uykunuzu iyi alın dedi . Bakalım her aşılamada farklı doktor bunda sonuç ne olur ilk gün yatmayı düşünüyorum . Sonra zaten markette çalışıyorum ona göre dikkat ede ede çalışacam bakalım nasip eğer tutunacağı varsa 5 kattan atlasamda tutar tutunmayacaksa da ipek pamuklara sarılıp satsam da tutmaz . Allah öncelikle hayırlısını versin 

Eğer olmasa da tüp bebeğe geçeceğiz . 3. Aşılaması tutan arkadaşlarım var mı kabak çekirdeği yiyorum hep onun dışında neler yemeliyim sizce ?
Çok yıpratıcı bir süreç sürekli ilaç sürekli negatif sonuçlar Allah sonumuzu hayr etsin