Aşılama 3. Aşılamayımı yaptırayım tüp bebekmi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bebegem

BEBEĞİMİ VER RABBİM
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
900
6
96
İstanbul
burda okuyorum kimisi aşılama işlemine boşa zaman kaybı demiş...

bende 2 aşılama yaptırdım negatifti..doktor tüp bebek dedi...ve maliyeti 7 milyarmış....

şimdi o kadar veremem... bende 3 aşılamayı istedim.....

şimdi aklımda acabalar kaldı....yani tutmazmı diyorsunuzz

merhaba canim sorununuz ne bilmiyorum.asilama hakkinda bi bilgim yok denemedim.2 kere yaptirmissin sonuc negativ cikmis.doktor tup bebek diyorsa onu yaptirin bence. sans daha buyuk oluyo tup bebekte. ben yaptirdim maleasef negativ. tekrar denicem.evet cok pahali yaaa .7 milyar iyimis sizin orda. nerde yaptirmayi dusunuyorsun? bizim burda 10bn euroyu buluyor? insallah hakkinda hayirlisi olur cnm

keske turkiyede yurtdisinda yasayanlar icinde indirim olsa keske-- sigortamiz bile gecmiyor ya 1.ci yaptirtik 2.ciye guc yetmiyoki

Boşu boşuna 3.aşıalmayı deneme bence..Benim dr 1. aşılama diyor her zaman %6 lık bir şans için 3.deniceğine tüp bebek yaptır

Doktorların hep para tuzağı aşılamalarşakkıdıonların işine geliyor tabi hadi 3.hadi 4.deneyelimşakkıdı Her doktor farklı söylüyorrr.BENİM dr :))canum dr :asigim:sen bitanesinn

aslında doktorum tüp bebek dedi ama ben şuan maddi sıkıntım yüzünden aşılama istedim

doktorumda zaten aşılama 3 defa denensin diyor bilmiyorum şaştım kaldım açıkcası.....

ve bana doğum kontrol hapı verdi yumurtalıkları bastırıp tekrar denicez...

bebegem bence dene ben 3. aşılamayla hamile kaldım, 2. den sonra tüp bebek istedim.Beni dr.um ikna etti aşılamayla olabilir niye tüp bebek yapıp hormon alacaksın dedi.Bir daha arkana bakmazsın keşke demezsin dedi ve Rabbim de nasip etti.

tatlım istersen önce biraz dinlen hem bu arada maddi işinide hallet daha sonra sağlıklı kara verirsin canım seni çok iyi anlıyorum.....

slm arkadaşlar ben birinci aşılamamın hüsranla sonlanmasından sonra tüp bebek araştırmalarına başladım ama 3. aşılaması tutan arkadaşımız beni tekrar düşündürdü.of çok karasız kaldım.bizim sebesiz infertilite nedeniyle 2 yıldır uğraşıyoruz artık canıma tak etti.fatmaozkan arkadaşım sen bursada hemşiresin galiba bana bir merkez tavsiye edermisin bursada yaptıracağım tüp bebeğimi acıbademi düşünüyoruz ne dersin.

tatlım istersen önce biraz dinlen hem bu arada maddi işinide hallet daha sonra sağlıklı kara verirsin canım seni çok iyi anlıyorum.....

benimde 2 aşılamam negatif, 3.cü için kararsızım.Ama 3.aşılaması tutanda çok var sitede.Offff benimde kafam çok karışık

arkadaşım bence tüp bebek yaptır benim doktorumda beni ikna etti üçüncü aşılama için ama sonuç nagatif şubat gibi tüp bebek yaptırcam ben ama çok yıprandım moralim sıfır allahım bizlerede nasip etsin artık hiç bişe diyemiyorum

Sizde sorun neydi , bizde morfoloji bozukluğu

canım sorun bende polikist over ben bir defa normal yoldan hamile kaldım ama iki aylıkken kalbi durmuşdu sonrada üç defa aşılma denedim bir yılı geçdi düşük yapalı doktor yüzde doksan olcak diyo ama benim bütün hayallerim bitti artık

Aslında eşinde problem yoksa aşılamayla olması lazım ama demek ki tutmayınca tutmuyor işte.

bencede 3.aşılamayı dene.4.de bile tutan var aşılamada.Tüp bebek çok pahalı ve oda garanti değil.bende hiç aşılama yaptırmadan tüp bebek yaptırdım ama tutmadı ve 5-6 milyar param boşuna gitti.Şimdiki aklım olsa 5 kere aşılama yaptırırdım o parayla.Eğer eşindede sendede çok büyük bir problem yoksa(tüp bebeği gerektirecek) ozaman aşılama dene bence.Yalnız aşılama yaptıracağın merkezi ii seç.Hatta daha önce yaptırdığın yerde değilde başka yerde yaptır.

kızlar aşılamanın da şansı belli.. ben bir kez yaptırdım tutmadı.. ben çok üzüldüm o dönemde.. sonra tüp bebeği denedim oldu çok şükür.. ama şimdi ara bir yöntem var.. 1200 TL'ye Mikroıvf yöntemi ile % 30'luk bir başarı elde edebilirsiniz. AŞılamanın 3 katı bir başarı oranı. ilaç da yine aşaılamadaki kadar kullanılıyor. ilaç dahil fiyatı da yaklaşık 1500 lira. maya tüp bebekte uygulanıyor. hem ekonomik hemd e başarılı bir yöntem. direk mikroenjeksiyona geçmektense deneebilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…