3 ay folik asit kullanıp da hala hamile kalamamış olanlar

sissy06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
203
61
68
42
kızlar, doktorların da tavsiye ettiği gibi, planlanan hamilelikten 3 ay önce folik asite başladım çok düzenli kullandım ve bugün itibariyle koca kutu hap bitti. ama ne gelen var ne giden. sizce yeni bi kutu alıp ona mı başlayım, yoksa bi süre ara mı vereyim. benim gibi olan arkadaşlar varsa ne yaptıklarını yazabilirler mi?

Ben ilk kızımda bir sene kullandım hamilelikte önce:) kullan sıkıntı yok zaten vücutta tutulmuyor atılıyor her seferinde,.

Cnm folik asit hamile kalmak için kullanilan bir ilaç değil ki sadece hamile kalindigi zaman bu vitamin vücuta eksikse bebekte herhangi nir anomali olmasin diye alinan bir tedbir

Cnm folik asit hamile kalmak için kullanilan bir ilaç değil ki sadece hamile kalindigi zaman bu vitamin vücuta eksikse bebekte herhangi nir anomali olmasin diye alinan bir tedbir

tatlım onu biliyorum da demek istediğim, acaba bi süre ara vermelimiyim yoksa fazla folik asit kullanımının bir zararı olur mu acaba

Merhaba canım..
bende 3 ay kullandım faydasını görmedim.. hatta kilo aldım..
şu anda 3-4 ay geçti bırakalı.. ama yine başlayacağım inşallah bu sefer bebişimiz olur..

Merhaba canım..
bende 3 ay kullandım faydasını görmedim.. hatta kilo aldım..
şu anda 3-4 ay geçti bırakalı.. ama yine başlayacağım inşallah bu sefer bebişimiz olur..

inşallah canım sen ne zamandır deniyorsun

Bende 1 haftadırlı içiyorum folikasiti bakalım öbür aya bebiş tutacakmı

10 aylık evliyim ama 7 aydır deniyoruz canım.. daha nasip olmadı inşallah en kısa zamanda olur..
siz ne zamandır deniyorsunuz??

biz de 5 aylık evliyiz canım hiç korunmadık her ay bi umut bekliyoruz bakalım hayırlısı olur inşallah

biz de 5 aylık evliyiz canım hiç korunmadık her ay bi umut bekliyoruz bakalım hayırlısı olur inşallah

Aynen canım bizde her ay bekliyoruz.. benden sonra evlenenler hemen hamile kaldı
insanın psikolojisi bozuluyor.. istediğimiz zaman hemen hamile kalabileceğimi sanıyordum ama öyle değilmiş.. hayırlısı canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…