3.Ay Ödem

Milenayy

Hayat kısa,anılar uzun.
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
628
282
103
29
Arkadaşlar şuan durum bu. 3. Aydayım.
Fotolarda problem yaratan yerleri oklarla gösterdim.

İlk fotoda tek taraflı ufak kemerimsi bişey var dokunuyorum sert yumuşak arası bişey. İnsallh böyle kalmaz. Diğer taraftan sorun yok .

Son fotoda gorunuyor, karşıdan bakinca burnumun sol tarafı biraz daha şiş. İnşallah ödemdir bunlar. Siz ne düşünuyorsunuz 3. Aydan sonra değişim olur mu,odemse bunlar gecer mi? Bazı konularda okudum çok değişim olmaz beklemiyin diyorlar, bazı yerlerde de tam tersi yazıyo. Kafam karıştı :confused:

Arkadaşlar şuan durum bu. 3. Aydayım.
Fotolarda problem yaratan yerleri oklarla gösterdim.

İlk fotoda tek taraflı ufak kemerimsi bişey var dokunuyorum sert yumuşak arası bişey. İnsallh böyle kalmaz. Diğer taraftan sorun yok .

Son fotoda gorunuyor, karşıdan bakinca burnumun sol tarafı biraz daha şiş. İnşallah ödemdir bunlar. Siz ne düşünuyorsunuz 3. Aydan sonra değişim olur mu,odemse bunlar gecer mi? Bazı konularda okudum çok değişim olmaz beklemiyin diyorlar, bazı yerlerde de tam tersi yazıyo. Kafam karıştı :confused:
Ilk fotodaki kemerimsi kisim ilk gunden mi vardi yoksa sonradan mi olustu?
Benim de kemerli ama ben masaj yapmadigim icin ortaya cikti. Ilk basta cok guzel olmustu.

Evet benimkide oyle ama ilk basta cok guzeldi. Dr a gore masaj yapmadigim icin ki dogru hic yapmadim. Ama ben halimden memnunum. dogal duruyor. Benim problemim burun ucum oldugu icin fazla takmadim.
Kaçıncı ayındasin şuan? Doktorun geçer mi dedi yoksa kalıcı bişey mi bu? Burun ucunda ne problemim var
Çok soru sordum ama

Benim kardesimde de sonradan kemer olustu 2.ameliyatini oldu bu yüzden ben suan 1 aylik oldum kemerim yok umarim cikmazda zaten normalde yok denecek kadar az bi kemerim vardi

Benim kardesimde de sonradan kemer olustu 2.ameliyatini oldu bu yüzden ben suan 1 aylik oldum kemerim yok umarim cikmazda zaten normalde yok denecek kadar az bi kemerim vardi
Benim de 1 ayı geçtikten sonra belirdi ordaki şey. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum kemer değil sanki çünkü yan durunca belli olmuyor , çaprazdan belli oluyor. Garip.
İnşallah senin böyle problemlerin olmaz. Burun ameliyatı ne kadar sabır isteyen bir süreçmiş :110:

11.aydayım.. düzelen hiç birşey olmadı .. 3.aydan sonra burun sırtım eridi burnum basıklaştı resmen .. .. o yanda gördüğünüz kemer bende de var inşallah daha belirgin olmaz Çünkü benim daha belirgin ..

Benim burnumda yanlardan çok güzel oldu ama ön uç kısmı biraz sorunlu. Bir tarafa doğru ve eşitsiz duruyor. 2. Aydayım daha, umarım düzelir.

Back
X