3.Ay Ödem

Serum fizyolojigi tıkanıklığı açsın diye kullanmıştım. Açıyor ama sonrası yine aynı. Gece nazalnem sprey sıkıyorum nemlendirsin diye. Artık nefes almak istiyorum. Allahım ne zor bir süreç. :KK43:((
Evet cidden zor bir süreç insallah hemen geçer gider bu günler.. Nemlendirme için ben serum fizyolojik dışında bişey kullanmıyorum ne iyi gelir bilmiyorum :110:

Estağfurullah canım er ya da geç cevap veriyorsun ya o bana yeter:)
Kontrole bir ay sonra gel dedi doktor,o zaman sorayım ben de şu masaj olayını.

Burnum giderek normale dönüyor sanki.
Cevremden de olumlu tepkiler alınca çok mutlu oluyorum,herkes çok değiştiğimi söylüyor:super:
Şimdilik kendi haline bırak canım zaten inicek şişler. İlk bir ay cidden cok hızlı iniyo:) o an farkedemiyosun ama ilerleyen aylarda eski resimlere fln bakınca vay be diyosun:) evt ya burun insanı çok değiştiriyo cidden:) insallh su dönemler hemen gecer de son halini çabucak görürüz.:) ilk gunden beri merak ediyrm

Bu arada geçen gün küçük kızım yanlışlıkla burnuma vurdu,birşey olursa diye telaslandim ama şimdilik bir sıkıntı görünmüyor.
Ya ne zormuş yapay bir burunla yaşamak,çocuklarıma rahat rahat sarilip opemiyorum:halay:
Daha hassas oldugu için en ufak dokunus bile koca bir darbeymıs geliyo insana:) Ben uzanırken (nasıl becerdiysem artık) kolumu çarpmıştım hiçbişey olmadı ama :D

Şimdilik kendi haline bırak canım zaten inicek şişler. İlk bir ay cidden cok hızlı iniyo:) o an farkedemiyosun ama ilerleyen aylarda eski resimlere fln bakınca vay be diyosun:) evt ya burun insanı çok değiştiriyo cidden:) insallh su dönemler hemen gecer de son halini çabucak görürüz.:) ilk gunden beri merak ediyrm
Aynen ben de altı ay sonra nasıl olacak çok merak ediyorum:)
Bana da herkes çok değiştin diyor ama olumlu anlamda mi bilmiyorum:KK70:

Teşekkür ederim:)
Senin burnunla ilgili sorunun da düzelmiştir insallah
Rica ederım:)
Aslında bende durum aynı ama çevremde kimse farketmiyor bu sorunu. Anlatıyorum gösteriyorum ama farketmiyorlar. Çok küçük bir detay sanırım, bitek ben kafaya takıyorum. Bugün kuzenımle buluştum. En son burnum 1 buçuk aylıkken görmüştü beni. Görür görmez burnun çok değişmiş şişi inmiş iyice küçülmüş güzelleşmiş falan dedi. O kafaya taktığım yeri gösterdim farkedemedi bile :D

Back
X