3.Ay Ödem

merhaba Milenayy Milenayy masaj yaptıgın halde mi gecmedi ? ödem olma ihtimali var bence. ben 1,5 aydır masaj yapıyorum şişlikler gitti. nefes alma konusunda hala pek bir düzelme yok ama:( 3 ay dolacak

11.aydayım.. düzelen hiç birşey olmadı .. 3.aydan sonra burun sırtım eridi burnum basıklaştı resmen .. .. o yanda gördüğünüz kemer bende de var inşallah daha belirgin olmaz Çünkü benim daha belirgin ..
Umarım bundan sonra ikimizinki de düzelir ya da belirginleşmez :110:
doktora da gidemedim moralimi bozuyor orası :KK14:

Benim burnumda yanlardan çok güzel oldu ama ön uç kısmı biraz sorunlu. Bir tarafa doğru ve eşitsiz duruyor. 2. Aydayım daha, umarım düzelir.
İnşallah düzelir. Aramızda bir buçuk ay var, benim 2.ayda daha şişti ve şuan biraz daha inmiş gibi hissediyorum

merhaba Milenayy Milenayy masaj yaptıgın halde mi gecmedi ? ödem olma ihtimali var bence. ben 1,5 aydır masaj yapıyorum şişlikler gitti. nefes alma konusunda hala pek bir düzelme yok ama:KK43: 3 ay dolacak
Merhaba,ben birinci aydan beri masaj yapıyorum aslında masaj iyide geldi şişimin çoğunluğu indi gibi hissediyorum ama tek taraflı hala çok şiş. İnşallah o da iner.
Nefes konusunda ne gibi sorunların var?

merhabalar yeniyim burada yazılarınızı okudum benim de ameliyatımın 29. günü alçım çıktık dan 2 gün sonrası burun sırtında çıkıntı oluşmaya başladı ellediğim de kemik gibi elime batıyordu çok korkmuştum acaba doktorum tam törpüleyemedimi diye düşündüm sürekli masaj uyguladım ve şuan neredeyse tamamen kayboldu sadece geceleri sabah kalktığımda burnum şiş oluyor ve orası da ufak dan yine çıkıntı oluyor ama gün içerisinde şişlik inince geçiyor, korkmayın sizinki de zamanla geçecektir.

Merhaba,ben birinci aydan beri masaj yapıyorum aslında masaj iyide geldi şişimin çoğunluğu indi gibi hissediyorum ama tek taraflı hala çok şiş. İnşallah o da iner.
Nefes konusunda ne gibi sorunların var?

Ucunda bir taraf benim de sis, geçecek diye bekliyorum ama sinirim bozulmuyor degil. Nefes konusunda burnumun içi aşırı fazla kuruyor. Sabaha karşı yok denecek kadar az nefes alıyorum burnumdan. :(

Arkadaşlar ben de üç hafta önce ameliyat oldum,fakat doktorum masajdan bahsetmedi bile.

Ödemin dağılması için mi önerdi doktorlariniz masajı,yoksa başka sebepleri de var?

Arkadaşlar ben de üç hafta önce ameliyat oldum,fakat doktorum masajdan bahsetmedi bile.

Ödemin dağılması için mi önerdi doktorlariniz masajı,yoksa başka sebepleri de var?

Ödemin dağılması için dedi. Ama siz yapmadan önce doktora sorun yine de .

Ödemin dağılması için dedi. Ama siz yapmadan önce doktora sorun yine de .
Teşekkür ederim cevabınız için,herkesin doktoru masaj önerirken neden benim ki birşey demedi diye kafama takıldı açıkçasi.

Burnuma dokunmak bile korkuturken beni kafama göre masaj falan yapamam zaten:)

Hiç ellemesem de bir süre sonra kendiliğinden geçmez mi bu odem?

Milenayy Milenayy bi bakar mısın canım,kafama takildi:KK200:
Canım ancak girebildim biraz geç cevap verdim kusura bakma:) evet ödem için önerdi doktorum. 3.haftamda yapmaya başlamıştım bende. Faydasını da gördüm.
Sen doktoruna sor istersen kafanda soru isareti kalmasin ama her buruna verilmiyor diye biliyorum:)
Bu arada durumlar nasıl canım :)

Ucunda bir taraf benim de sis, geçecek diye bekliyorum ama sinirim bozulmuyor degil. Nefes konusunda burnumun içi aşırı fazla kuruyor. Sabaha karşı yok denecek kadar az nefes alıyorum burnumdan. :KK43:
Benimde bzen sinirim bozuluyor çok haklısın insallhh en kısa zamanda iner şu ödemler.
Ben burun kuruluğu için serum fizyolojik damla kullanıyordum 1 ay önce bıraktım şuan bir sorunum yok ama ozaman lar iyi geliyordu gece uyumadan önce damla tüm gece nemli kalıyor orası :)

merhabalar yeniyim burada yazılarınızı okudum benim de ameliyatımın 29. günü alçım çıktık dan 2 gün sonrası burun sırtında çıkıntı oluşmaya başladı ellediğim de kemik gibi elime batıyordu çok korkmuştum acaba doktorum tam törpüleyemedimi diye düşündüm sürekli masaj uyguladım ve şuan neredeyse tamamen kayboldu sadece geceleri sabah kalktığımda burnum şiş oluyor ve orası da ufak dan yine çıkıntı oluyor ama gün içerisinde şişlik inince geçiyor, korkmayın sizinki de zamanla geçecektir.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun:) inşallah geçer. Aslında çok dikkat çekici değil ama insan yinede takılı kalıyor. Bu arada senin burnun daha çok sis, daha da inip kibarlascak o sisi gitcek. Benim ilk aylara göre burnum şuan baya indi

Teşekkür ederim cevabınız için,herkesin doktoru masaj önerirken neden benim ki birşey demedi diye kafama takıldı açıkçasi.

Burnuma dokunmak bile korkuturken beni kafama göre masaj falan yapamam zaten:)

Hiç ellemesem de bir süre sonra kendiliğinden geçmez mi bu odem?

Rica ederim, ben de masaja ameliyattan 1,5ay sonraki kontrolümden sonra başladım ondan önce birşey dememişti doktor. Yani o sürede kendiliğinden de iniyor tabi masaj yapmasanız bile. Hirodoid jel sürmüştüm hep. Çok faydası olmuştu ödemelere.

Benimde bzen sinirim bozuluyor çok haklısın insallhh en kısa zamanda iner şu ödemler.
Ben burun kuruluğu için serum fizyolojik damla kullanıyordum 1 ay önce bıraktım şuan bir sorunum yok ama ozaman lar iyi geliyordu gece uyumadan önce damla tüm gece nemli kalıyor orası :)
Serum fizyolojigi tıkanıklığı açsın diye kullanmıştım. Açıyor ama sonrası yine aynı. Gece nazalnem sprey sıkıyorum nemlendirsin diye. Artık nefes almak istiyorum. Allahım ne zor bir süreç. :(((

Canım ancak girebildim biraz geç cevap verdim kusura bakma:) evet ödem için önerdi doktorum. 3.haftamda yapmaya başlamıştım bende. Faydasını da gördüm.
Sen doktoruna sor istersen kafanda soru isareti kalmasin ama her buruna verilmiyor diye biliyorum:)
Estağfurullah canım er ya da geç cevap veriyorsun ya o bana yeter:)
Kontrole bir ay sonra gel dedi doktor,o zaman sorayım ben de şu masaj olayını.

Burnum giderek normale dönüyor sanki.
Cevremden de olumlu tepkiler alınca çok mutlu oluyorum,herkes çok değiştiğimi söylüyor:super:

IMG_20181125_160142.webp

Arkadaşlara da fikir olur belki diye üç haftalık burnumun resmini koydum:)
Henüz çok tombik

Bu arada geçen gün küçük kızım yanlışlıkla burnuma vurdu,birşey olursa diye telaslandim ama şimdilik bir sıkıntı görünmüyor.
Ya ne zormuş yapay bir burunla yaşamak,çocuklarıma rahat rahat sarilip opemiyorum:halay:

Back
X