3 ay önce kürtaj ve sonrası hamile kalamama sizce neden?? Yardım kızlar :(

Busra-drnk

Ailem; M & E... siz hep iyi olun..
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
385
6.363
68
31
3 ay önce Bebeğimin kalbi durması nedeniyle kürtaj olsun ve 3 aydır 3. Hamileligim olmasına rağmen DHA hamile kalamadim sizce neden hamile kalamiyorum olası fikirlerinizi almak istiyorum kızlar

Kalirsin bence canm bn 5. Ayda kaldm daha yeni toplamıştır belki vücudun kendini kalirsin bir iki aya inslhhhh

Zaten 3 ay kalmamanız gerekti rahim toparlasin diye bende 6. Ayimda kaldım dua et canım sabret Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inş

Haklısın kuzum inş bu ay mujdelenirim de amin inş en önemlisi o tabiki

Ben de kürtaj olalı bu 7. Ay olacak ilk 3 ay kendim korundum şu an daha hamilelik yok bende çok istiyorum ama bilmiyorum neden olmuyor

Ben de kürtaj olalı bu 7. Ay olacak ilk 3 ay kendim korundum şu an daha hamilelik yok bende çok istiyorum ama bilmiyorum neden olmuyor
Canım bak bebegın olmus demekki olabiliyomus kendinde bir sorun oldugunu dusunme. İnsan psikolojik olarak kendıne sorun cıkarabildiğine inanıyorum cocuk yapma için ilişkiye girme herşeyi akışına bırak Allahın ıznıyle hamile kalırsın. Etrafımda o kadar ornek var ki.. İnsanları korkutucu kürtaj hikayeleriyle oyle etkılıyolar ki hepsı psıkolojik umudunu yitirme.

Sırf o yüzden millet strse sokuyorlar bilmiyorum hani kürtaj sonrası tıbbi bi sorun olabilirmiki acaba dedim saolun arkadaşlar ya gerçekten içimi açtınız en azından DHA sabırlı beklerim

Çok teşekkür ederim canım bu söylediklerini duymaya çok ihtiyacım var ya ben zaten hemen istediğim ay hamile kalmıştım çok kolay olmuştu doktor da kürtaj olduğumda en azından hamile kalabiliyorsun üzme kendini demişti ama bilmiyorum belkide stresten ilkinde cok rahattım ama şimdi ya olmazsa korkusu var belki de bu beni etkiliyor

Oyle ıyı anlıyorum ki canım seni.. İstediğimiz ilk ay bende hamıle kalmıstım sonrası buyuk sevınc mutluluk hersey rüya gibi güzeldi öğrendıkten bi hafta sonra sorunlarm başladı. Gözlerine iyi bi haber almak için baktıgım doktorlar benı hep aglattı. Sonrasında yavrumda tutunamayıp gitti. Hem cok ıstıyorum hem de ya aynı seylerı yasarsam stresi.. Belki hemen olur diyorum belki uzun sure olmaz. Kendımı oyle caresız hıssedıyorum ki bazen hamile kalmadan oncekı hayatım sankı cok farklıymıs gıbı geliyor.. Ama Allah büyüktür inşallah en yakın zamanda evlatlarımız koynumuzda olur.

İnşallah allah bir daha hiç birimize yaşatmasın yaşayan bilir sadece ama pozitif düşünmek zorundayız bir daha böyle olmayacak demeliyiz yoksa her animiz stres dolu olacak. Kalbini ferah tut canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…