• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri 3 Ay saç uzatma adım adım fotoğraflarla...

Siircim benimde uçlar kötüydü mola günlerimde de bademyağı sürdüm. Glşserin yağı hindistancevizi yağı. Kafam hiç boş durmuyor kestirmemek için direndim şuan uçlardan kırıklar gitti sayılır. Kopan koptu ilk günlerde ama şimd güzel oldu. Bence hergün yağ sürmekte uçlara fayda var

Daxımızdan sonra saçımın ıslakmhali ile bi paylaşım yapayım istedim. İlk foto 16 nisan son foto bugün yani 10 mayıs. Bakımların 24. Günü fark var mı sizce hanımlar???

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 143
  • 2016-05-10 23.05.56.webp
    2016-05-10 23.05.56.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 164
Bende bu gün dayanamadım Barcelina yağını sürdüm.Sabah yıkayacağım.

İyi akşamlar...anladım arkadaşım epey denemelerin olmuş. Soğan kürünüde dene derim ilk son foto paylaşımlarımı en azından haftada bir yap daha iyi motive olırız canım
Soğanı da yaptım canım bu hafta 2 kez denemiş oldum onuda tabi faydasını bilemiyorum. Bu hafta bir zeytinyağlı karışım, bir dax ve bugünde ilik kürü yapmış oldum. Soğan kürüne iyi diye bilmem için bir kaç hafta bakmam gerek bir parlaklık ve yatisma farkettim bugün. Saçlarımı 2 haftadır sürekli toplayarak kullandığımdan ( evden ancak çıkabiliyorum tara topla yaparak da ) açıkçası çok da inceleyemedim. Bugün kuru sürerken açınca saçımı bir parlama gördüm hoşuma da gitti.

Soğanı da yaptım canım bu hafta 2 kez denemiş oldum onuda tabi faydasını bilemiyorum. Bu hafta bir zeytinyağlı karışım, bir dax ve bugünde ilik kürü yapmış oldum. Soğan kürüne iyi diye bilmem için bir kaç hafta bakmam gerek bir parlaklık ve yatisma farkettim bugün. Saçlarımı 2 haftadır sürekli toplayarak kullandığımdan ( evden ancak çıkabiliyorum tara topla yaparak da ) açıkçası çok da inceleyemedim. Bugün kuru sürerken açınca saçımı bir parlama gördüm hoşuma da gitti.
Evet soğan kürü yaptığım zaman benimde saçlarım çok uysal oluyor. Parlıyor. Daxı arındırmak için iyice yıkayınca saçım tuhaf bi şekle giriyor ama pea etmek yok sonuna kadar devam edicem

Ben geçe kaldım bu akşam hangi bakımı yapsam diye düşünüyorum:110:dax en kolayı sanırım yorgunum da. Sabaha kadar bekletsem nolur ki yıkıcak halim yok2o_O

Ben hep sabaha kadar bekletiyorum.Bir şey olmaz.
Bu akşam moladayım. Dün gece dax ı sabaha kadar beklettim. Bugün bir kaç arkadaşım saçlarımın çok bakımlı ve iyi göründüğünü söyledi. Artık toplamadan dolaşabiliyprum çokkk şükür toparlıyor kendini.

Bu akşam moladayım. Dün gece dax ı sabaha kadar beklettim. Bugün bir kaç arkadaşım saçlarımın çok bakımlı ve iyi göründüğünü söyledi. Artık toplamadan dolaşabiliyprum çokkk şükür toparlıyor kendini.
Ben de sana onu yazacaktim tam canım dax sabaha kadar kalınca daha etkili oluyor gibi geliyor bana ben bir ara hep akşam sürüp sabah yıkıyordum ilk aldığım zamanlar da o bir ay da epey fark etmişti. Şimdi akşamları sürüp yattığımda sabah yıkamasi zor oluyor malum ise yetişme derdi var yıka kurut giyin çocukları giydir çantalarını hazırla derken evden çıkmam zaten zorken daha da zorlaşıyor o yüzden yıkamak zorunda kalıyorum. Bundan sonra cumaları süreceğim dax ı cumartesi de olabilir en azından tatil acele etmemiş olacağım.

image.webp
Oğlum isteksiz çekti resmi.Bende başka resim çektiremiyince bunu ekledim.Nasıl bence uzamış kızlar.Dün akşam yaptığım barcelino bakım yağını bugün az önce yıkadım.14.05.2016

İyi akşamlar arkadaşlar. Haftasonu molasından sonra az önce soğan kürümü yaptım. Birazda barceleno yağımdan fıslattım sabaha yıkarım. Fakat dipler hayli çıktı bu şekişde yani boyamadan nasıl dayanıcam bilmiorım

Back
X