3 ayda 15 kilo diyetini deneyen var m?

aLmayız canım ben başLıyorum yarın artık kesin çok kızıyorum kendime... Sende başLa beraber yaparız işte :teselli:

selam kızlar opuyorumnanaktan ben de 68 kiloyum :kedi: ama şimdi bilmyorum kaç oldugumu 6.gün bugün cuma sabahı tartılıcam ama 4.günde biraz kaçamak yapmıştım :sinifsinif: ama pişman oldum kendimden nefret ediyorum yemek yiyince neyimeyse artık zayıflama zamanı ünversite açılana kadar en az 58 olmam gerekiyor yaa :gitme: yani 28 eylüle kadar. beni de aranıza alın kızlarrrr kaydirigubbakcemile

Evet canım bizim diyete başLa ben başLadım bugün kahvaLtıyı ettim oturuyorum çok güzeL gidiyo 15 günün sonunda 10 kiLo veririz inş. :Saruboceq:

yok olmaz cnm bn de ilk gün die birz kaçamak yaptım ama yedikten sonra kendime çok kızdım klava: :çok üzgünüm:

saolun kızlarr :) ben de bugün yaptım diyetimi bozmadan :ecrin_bebek:tebrik ederim sizi de başarıcaz kızlarrrrr opuyorumnanaktan

ınş. canım kızLar ben akşam yemeğinde büyük ihtimaL haşLanmış tavuk göğsü yiyemicem.Evde ne varsa ondan yicem gaLiba ama abartmadan yicem.benneyaptımki Bu arada bizim tartının piLi bitmiş bi trüLü tartıLamıyorum.... :1no2:

olsun canım sen vazgeçme diyetten hem tartıldıgında daha çok kilo vermş oldugu8nu görüp şaşırırsın daha güzel zemuszemus

ben buqün kaçamak yapmştım onu spor yaparak kapattım ii ter attm yarından itibren sabh yürüyüşüne çıkacam....kızlar inş. bu sefer başarırız Tiptoniq cnm ayrıca ben o 3 kiloyu qeri almışım 68 oldm yine yanii :çok üzgünüm:

canım üzülme sakın ben de 67 kiloyum vere veere 1 kilo vermişim kaçamaklar yüzünden -tatlicadiarzu-ama şu andan itibaren kesin kararım haftaya bugun 3 kilo vermiş olacagım hadi kızlar hırslanalım biz çok güzeliz güvenelim kendimize ve zayıflayalım :) her şey güzel olacak :lepi:

inş. cnm yaa eylülde kuzenim ewleniyorr en azından bi 10 kilo wermem lazım.. bu da çok zor biliyorum :çok üzgünüm:

gel zeynocum sen de qel cnm aramıza...sayfa 16ı aç orda diyet listesi war ordakini yaz bi yere... w yarın başla cnm her qn ne olup bittiğini bize haber wer..birbirmize destek olursak başarırızz...:teselli:

15 Gün için uygulanacak KAHVALTI ( Diyet 15 Gün uygulanacak=10kg)

 1 Dilim Kepek Ekmeği
 1 Kibrit Kutusu Büyüklüğünde peynir
 Çay, Kahve (Şekersiz)

PAZARTESı
öĞLEN: 1 Simit
1 bardak Ayran

aKŞAM:Haşlanmış Tavuk Göğüs
Salata (Yağsız)

SALI
ÖĞLEN:1 Simit
1 bardak Ayran

AKŞAM:3 Tane Dolma
1 Kaşık Yoğurt

ÇARŞAMBA
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt

AKŞAM:6 tane Köfte
Salata (Yağsız)

PERŞEMBE
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt

AKŞAM:Kıymalı Taze Fasulye

CUMA
ÖĞLEN:2 haşlanmış Patates
Salata (Yağsız)

AKŞAM:Balık
Salata (Yağsız)

CUMARTESı
ÖĞLEN:2 yumurta ile yağsız Menemen

AKŞAM:Haşlanmış Tavuk
Salata (Yağsız)

PAZAR
ÖĞLEN:2 dilim Kepek ekm. ıle 100 gr Kaşar peyniri Tost
1 bardak Ayran

AKŞAM:1 bardak Haşlanmış Makarna
1 kaşık Yoğurt

NOT: Öğün aralarında istenildiği kadar havuç, salatalık, marul, soda, kahve, çay serbest
Et porsiyonları=200gr olacak. Sebze ve etin bi,rlikte bulunduğu menülerde (örnek:kıymalı taze fasülye)-- Et (100gr) + Sebze (100gr)= 200gr şeklinde tüketilecek

canım yaptığımız diyet bu..bulamazsan diye yazıyım dedim :1hug:

saol canım benım tamam ben hergunı verırırım. kaç kişiyiz pekı. bu arada sende elma dıyetı yapıyodun demı daha once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…