- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Bir de tabii karakter farkı var. İtalyan sonuçta Akdenizli adam, sıcakkanlı, çapkın falan. İskandinav daha mesafeli, daha soğuk duruşlu. Ama kadına saygı esas İskandinavımda (hemen de sahiplendim : D )adamlar kendilerine çok bakıyolar ama ya, gidince hangisi italyan hangisi diğer milletlerden direk anlıyon
Bu arada Kopenhag'ta Danimarkalı bir arkadaş bana 'aşk büyüsü' yapmıştı kendi ifadesiyle, bir daha gidecektim Kopenhag'a. Hala gidemedim. Onu bulursan çemkirir misin benim için tutmadı büyüsü bak gidemedim bir daha!italya olmazsa danimarkaya gidicem
ordan sana getirirm artık
Hatun kişiyi ülkemizede bekliyoruzbakalımne inciler döktürür
trevi çeşmesine 3 kere bozuk para attın mı tamamdır, ardından yüksek yüksek tepeleri söyleriz artıkın kk dan
Bu arada Kopenhag'ta Danimarkalı bir arkadaş bana 'aşk büyüsü' yapmıştı kendi ifadesiyle, bir daha gidecektim Kopenhag'a. Hala gidemedim. Onu bulursan çemkirir misin benim için tutmadı büyüsü bak gidemedim bir daha!
ya muhabbete limon sıkmak gibi olmasında tecavüze uğrayıp öldürülen şu kadın geldi aklıma
bekar arkadaşları anladım da, bana noluyosa
Fazla italyan varsa alınır
Kadınlara Coğrafya Dersleri diye bir kitap var bu arada, farklı milletten erkekleri anlatıyor. Geyik bir kitap, eğlenmek için okuyabilirsiniz isterseniz
Gaza geldik cesimm çaktırma
hanım abla ben gidince sana yollıcam bi tane
yazarı?
Yakuşukluuuu olsun
tabii ki aksi mümkün mü en kalitelisinden
Özlem Kumrularyazarı?
acaba sadece yemek mi yemiş :)55 yaşındaki kadına teyze demişsiniz hepinizkınıyorum çekemediniz değil mi 3 ayda 75 erkek, ay başına 25, vay anam vay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?