3 ayda 75 erkek!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adamlar kendilerine çok bakıyolar ama ya, gidince hangisi italyan hangisi diğer milletlerden direk anlıyon
Bir de tabii karakter farkı var. İtalyan sonuçta Akdenizli adam, sıcakkanlı, çapkın falan. İskandinav daha mesafeli, daha soğuk duruşlu. Ama kadına saygı esas İskandinavımda (hemen de sahiplendim : D )

italya olmazsa danimarkaya gidicem
ordan sana getirirm artık
Bu arada Kopenhag'ta Danimarkalı bir arkadaş bana 'aşk büyüsü' yapmıştı kendi ifadesiyle, bir daha gidecektim Kopenhag'a. Hala gidemedim. Onu bulursan çemkirir misin benim için tutmadı büyüsü bak gidemedim bir daha!

trevi çeşmesine 3 kere bozuk para attın mı tamamdır, ardından yüksek yüksek tepeleri söyleriz artıkın kk dan

ay koptum
ne de güzel konuşuyon sen öyle bal damliy bal

ay umarım gitmem valla buz gibidir

Kadınlara Coğrafya Dersleri diye bir kitap var bu arada, farklı milletten erkekleri anlatıyor. Geyik bir kitap, eğlenmek için okuyabilirsiniz isterseniz

55 yaşındaki kadına teyze demişsiniz hepiniz kınıyorum çekemediniz değil mi 3 ayda 75 erkek, ay başına 25, vay anam vay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…