3 AYDA FAZLA KİLOLARIMIZDAN KURTULALIM...

Alıntı yapmayı öğrenmeye çalışıyorum. Bu bi deneme sürüşü

Cok tskler. Evet cevabi tartida vermek ve dolabi yenilemek cok motive etti beni. Olur zayiflama Yolanda bende katilabilirim sana. Kalori hesaplamasi yapabilirim diye dusunuyorum. Bakalim bunu bir arastirayim ben.

Birde sen kizartma ekmek makarna pilav yemeyi kestin mi?

ekmek yiyorum canım kızartma da yiyorum açıkçası. ama sabah saatlernde yemeye çalışıyorum ve çok yemiyorum.

ekmek yiyorum canım kızartma da yiyorum açıkçası. ama sabah saatlernde yemeye çalışıyorum ve çok yemiyorum.
Anladim. Ya ben bu 2 ay icinde bi kac defa diyet yapmayi denedim. Bi 10 gun cok istikrarli gidip sonra bozuyorum. Insallah bu 3 ayda bu sorun cozulecek.

Birde Soyle bi durum var. Esim fizik olarak cok ideal ben yaninda kilolu kaliyorum

Ben de aynen o sorunu yaşıyorum canım adam yanımda uzun boylu ideal kilosunda manken gibi kalıyor. kilolarımın çoğu basen ve kalça bölgemde benim. İradene hakim olamadığında buraya yaz ben yardımcı olur gaz veririm

Cok sagol . tesekkur ederim. Benim de basen bacak gobek var. Oooof of
Kendi kendime beslenme duzenimi olusturacagim. Nerdeyse bi diyetisyen gibi oldum. Herseyi biliyoruz icraat irade yok. (Kendi adima) :)

Merak etme hepsini çözecez bizzz Sporu unutmamak lazım. O olmadan hiçbir şey olmuyor

Slm kızlar ben de 1.5 aydır diyet yapıyorum normal kilom 58 ya da 59 da gider gelirdi nwrdeyse 3 aydır 65 kilodayım ve 2 kilo verdim bile ama sürekli uyamıyorum bazen bir şeyler yemeye zamanım olmuyor öyle olunca da haliyle kilo aldım üstelik sabah evden kahvaltı yapmadan çıkıyorum ve çalıştığım yerin karşısında poğaçacı var genelde ordan idare ediyordum 1.5 aydır hafta bir kere poğaça simit yiyorum ve istediğim şeyleri az ölçü de tüketiyorum ama hala 5 kilo fazlam var 57 olsam fena olmaz bende size katılabilirim eğer isterseniz

öncelikle merhaba
alıntı yaparak cevaplamayı beceremediğimden tek tek cevap vereym umarım görürsünüz. asevilay diyetim iyi gidiyor. KENDimi çok iyi hissediyorum. sana da kolaylıklar diliyorum
slm nasıl gidiyor diyet günlüğüne uğramak istedim bende 3 gündür diyet yapıyorum

anaa bu kadar mıymış alıntı işi
neyse devam edeym madem öğrendm

Tabi ki de katılabilrsn canım. hoşgeldin

İyi akşamlar günlüğüm
Bugün de kimseler uğramamış da neyse. Diyete tam gaz devam ediyorum. Bi sorun yok. İnceldiğimi hissediyorum artık. ödem mödem ne varsa attım Sabahları daha enerjik uyanıyorum. Bu kilolar gidecek arkadaş

Bende inceldigimi hissediyorum ama gobek kismindan. .
Yoksa arka taraf oldugu gibi duruyor : ))

Bugun 35 dklik karin ve kalça egzersizi yaptim. Sen naptin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…