3 aydır klomen kullanıyorum. Bu ilacı bilenler lütfen yoruma

Sonucunız ne oldu

Sonucunız ne oldu
BEn 3 klomen 1 asılama 2 femerayla 2 asılama toplam 3 asılama yaptırdım . 3 asilamamda pozitif sonuc aldim sadece 5 gun sürdü yogun kanamayla gittigimde düşük dediler sonra kontrollerim oldu kürtaja gerek varmi diye gerek duymadilar o gunde kimyasal gebelik dediler. Suan dinlenme ve bekleme surecindeyim

Yani kimyasal mı şu an normal gebelik mi

Yani kimyasal mı şu an normal gebelik mi
Onu bende anlamadım sahsen. Normal kadın doguma gittim grbe bolümüne baana düşük yapmışsın 6 haftalik dediler bundan 1 hafta once 5. Haftaya yeni girmissin keseyi goremeyiz demislerdi 1 hafta sonra zaten kanamam oldu doktor 6. Haftana girmissin duşükle sonuclanmis buyuk ihtimal bebegin sagligi yerinde degildi dedi vajinal muayene istedi bakti aynen düsük olmuş kese yok dedi ama o an benim felaket kanamam vardi. Bu hafta eski bölümüme gittim infertiliteye durumu anlattim keseyi gormedikleri icin kimyasal srninki düsük degil dedi. Ama gebe bolümü 2. Kez cagirdi kürtaja gerek varmi diyr kimyasal olsa kürtaja gerek varmi diye cagirmaz di heralde. 2 ay dinlen dediler suan beklemedeyim ne yasadim bilmiyorum anlayacaginiz

Rabbım bana da sıze de tüm ısteyenlere de nasıp etsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…