• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aydır tanıdığı erkeğe evlenelım dıyen bırı normalmıdır?

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar merhabalar,
3 aylık bır tanışma suresınde bır erkeğe yuzuk takalım nışan yapalım v.s dıyen bır kız yaş(20) sizce dengelımıdır?düşüncelerınızı paylaşırsanız sevınırım.Bu arada arkadaşlık teklıfını getırende kız yuzuk takalım dıyende kız, şaşırdım dondum kaldım ve üzgünüm.(bu arada erkeğe baskıda var.):50:

Kesinlikle normal değildir.Peki erkek kaç yaşında?

Erkekler böyle şeylere gelemezler,sıkılır ve boğulurlar,ayrıca bu kadar ilgi de (karakteri oturmamışsa eğer o erkeğin)
şımartır ve istediği gibi kullanabilir...Bu benim şahsi fikrim tabi...Ama çevremde de gördüklerim diyebilirim...

Kesinlikle normal değildir.Peki erkek kaç yaşında?

Erkekler böyle şeylere gelemezler,sıkılır ve boğulurlar,ayrıca bu kadar ilgi de (karakteri oturmamışsa eğer o erkeğin)
şımartır ve istediği gibi kullanabilir...Bu benim şahsi fikrim tabi...Ama çevremde de gördüklerim diyebilirim...

erkekte 26 yaşında ıkısıde küçük evlenmek için.

benim bi tanidigim 1 ay tanidigi kisiyle evlendi. ama deli gibi asik olmustu simdi 1.5 senedir evliler bir de ogullari oldu ve hala birbirlerini cok sevip cok mutlu olduklarini soyluyorlar :nazar:

yani hayatta boyle seyler olabiliyor.. ama normal mi? degil tabi bunlar siradisi seyler. her seferinde mutlu son olcak diye birsey de yok. 3-5 sene cikip evlenip 1 sene icinde bosanani da var, 6 ay cikip omur boyu mutlu olanda. sans isi biraz. ama kizin biraz daha agir olmasi daha iyi olurdu tabi

(tabi tum bunlarda duygularin KARSILIKLI olmasi en temel sart)

kızın sakladığı birşeyler olduğunu düşündüm ilk an.bence hiçbir kız o kadar hızlı evlillik istemez.kız dediğin erkeğe güvenmez hatta...erkek istemeli diretmeli.kız istiyorsa ki (bu kadar kısa sürede) bence bi çekincesi vardır..:53:

Ben 3 ayda evleneceğim adamın o olması gerektiğine kesın karar vermiştim ben 19 yasındayım oysa 29 yasında...O an gel nikah masasına oturalım deseydı herhalde hayır demezdim..Ama o daha olgun düsündü birbirimizi daha ıyı tanıyalım dedı beni cok sevmesine rağmen erteledi..İyiki de öyle yapmıs çünkü 1 yıl içinde o kadar çok anlasmazlık yasadıkki o tanıma sürecinde.. Eğer o kavgaları evliyken yapmıs olsaydık belkı mecbur hıssederdım kendımı ona! Ama sevgiliydik daha ve özgür irademle hic bir baskı hissetmeden istedim onunla olmayı ve sabırla anlasamadığımız her konuda orta yolu bulmayı bekledim , bulduk da.. Daha yeni yenı emın olduk birbirimizden diyebılırım..Yüzük takınca bi mecburiyet hissi olusabılır her iki tarafda da bi de işin içine aileler giriyo sağlıklı bi tanışma süreci yaşanabılıceğini düsünmüyorum bu sekılde..

Bu yaslarda bu kadar aceleci davranmak kesınlıkle yanlısmıs tecrübeyle sabit..

Son düzenleme:
Erkek evlenelim deyince normal oluyor da kadın deyince mi anormal?
Önemli olan karşılıklı anlaşabilmek bu konuda...
Kimin neyi daha önce yaptığı mühim değil :19:

Back
X