E Esoes89 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2025 12 2 1 36 9 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Esoes89 #21 aymesev .!.: Geçmiş olsun insaallah tekrarlamaz. Sağlıkla büyüt bebegini canim Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
aymesev .!.: Geçmiş olsun insaallah tekrarlamaz. Sağlıkla büyüt bebegini canim Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
P picolatte Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2023 59 53 8 31 15 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Esoes89 #22 Merhaba ben de aynı durumu yaşıyorum kilo alımı sınırın üzerindeyken bir anda durdu. Pazartesi idrar vereceğiz. Geçti mi acaba enfeksiyonu?
Merhaba ben de aynı durumu yaşıyorum kilo alımı sınırın üzerindeyken bir anda durdu. Pazartesi idrar vereceğiz. Geçti mi acaba enfeksiyonu?
E Esoes89 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2025 12 2 1 36 17 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Esoes89 #23 picolatte .!.: Merhaba ben de aynı durumu yaşıyorum kilo alımı sınırın üzerindeyken bir anda durdu. Pazartesi idrar vereceğiz. Geçti mi acaba enfeksiyonu? Genişletmek için tıkla... Malesef geçmedi Hala kilo alımı yok denecek kadar az
picolatte .!.: Merhaba ben de aynı durumu yaşıyorum kilo alımı sınırın üzerindeyken bir anda durdu. Pazartesi idrar vereceğiz. Geçti mi acaba enfeksiyonu? Genişletmek için tıkla... Malesef geçmedi Hala kilo alımı yok denecek kadar az