3 aylik bebegim sallanmak istemiyor

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Kızım dimdik oturmak istiyo yatırdığım an özellikle yastıkla sallicagim zaman yastığa yatırdığım an cildiriyo. Nasıl uyutucagimi şaşırdım artık sallanmaktan hoşlanmıyor meme desen tika basa dolu

Atak dönemi olabilir. Benim sıpa da geçen hafta öyleydi. Bırak yastığı, Memede bile ağladı. Ne emdi, ne uyudu. Hep yarım yamalak... bu hafta düzeldi. Baktım atak haftsıymış.

Yastıkta ağlıyorsa kucakta skainleştir odaları gezdir poposuna vur eee eee de. 20 dk sürse de gözlerini kapatmasını bekle. Sonra ytır.

Atak dediğin kolik mi yoksa başka bişey mi ya genel olarak hali çok iyi ama sallaninca çok sinirleniyo süpürge makinesi sesi açıyorum öyle uyutuyorum. Bi de mesela yastığa yavaşça koyuyorum yastığı da biraz dik yapıyorum sallamicam bak sallamıyorum diyorum nasıl tedirgin bakiyo sallicam diye modu dusuyo resmen

Büyüme atağı haftası diye geçiyor. Google da takvimi var. Benimki 8buçuk-9 buçuk hafta arası atak yaşadı. Bir sonraki atak 12. Haftda. Sanırım kızın 12. Hafta atağını yaşıyor. Bu dönemlerde daha hırçın oluyorlar emmiyorlar, uyumuyorlar. Bazen de tam tersi oluyor. Daha önce huyu myle değilse büyük ihtimal atak haftasındadır.

Bu arada sadece sallama konusunda böyleyse salladığında başında bir bölge acıyor olabilir. Kulakları keza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…