- 14 Kasım 2014
- 1.237
- 997
- 73
- Konu Sahibi EstrellaMorente
-
ya tamamda... neyi uzatmayacakmışsın onu anlayamıyorum.... be öküz hamile kadına yapmadığın kalmamış... doğum yapmış hala yapıyorsun... öncesinde de sonrasında da... hem fiziksel hemde psikolojik şiddet uygulamışsın... daha neyi uzatıyormuşsunuz... uzatmayacak kadar kısa değil ki.... hangi birini uzatmayacaksınız.... zaten her zaman yaptığı şey uzar gider.... bunu anlayamayacak kadar öküz ama siz evi terk edince özür dileyecek kadar kibar.... bebeğinize olan ilgisi nasıl peki...Daha once evden gitmeyi denedim ama baya bir ozur diledi sonrasinda vazgectim bende. Ben bu konulardan bahsedince veni sucluyor iste niye uzatiyorsun konuyu buyutuyosun diyor. Senin yuzunden biterse bitecek bu evlilik diyor bu seferde.
ya tamamda... neyi uzatmayacakmışsın onu anlayamıyorum.... be öküz hamile kadına yapmadığın kalmamış... doğum yapmış hala yapıyorsun... öncesinde de sonrasında da... hem fiziksel hemde psikolojik şiddet uygulamışsın... daha neyi uzatıyormuşsunuz... uzatmayacak kadar kısa değil ki.... hangi birini uzatmayacaksınız.... zaten her zaman yaptığı şey uzar gider.... bunu anlayamayacak kadar öküz ama siz evi terk edince özür dileyecek kadar kibar.... bebeğinize olan ilgisi nasıl peki...
Canim ama bak belki senunde hatan vardir burda sadece onun yaptıklarını yazmissin ama kendinde dusun braz bu adam nden bu hale geldi dye
kızınıda çok seviyormuş.... bak bu çok güzel....Kizini cok seviyor askim diyerek seviyor. Ama aynen drdiginiz gibi bir oyle bir boyle ben bir sey diyince konuyu uzatip buyutuyorum oluyor bu akdam bile konusurken ya ne kadar buyutuyorsun diyip konuyu kapatmaya calisti. Zaten onun yuzundrn psikolojim bozuk. Soyledim ona srn bozdun diye. Bir de yaptiklaribi soyleyince dr ben oyle yapmadim sen abartiyorsun diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?