3 aylik bebegim ve evliligim...

Suanda konustuk biraz bana diyor ki sen hastasin tedavi olmaya ihtiyacin var. Yaptiklarini soyluyorum inkar ediyor kafayi yiyicem. Biraz mutlu olmaya calis benim huzurumuda sen bozuyorsun ne yapmaya calisiyorsun diyor.

umursamaz olun ve de bebeğinizin sizin sağlığı her seyden değerli
Allah a versin hesabını
öfke kontrolü problemi var demekki eşinizin
ağlayarak rahatlayanlardansınız ben de öyleyimdir ama takmazsanız ağlamazsın
dua edeceğim size

Cok tesekkur ederim herkese. Konusacak hic kimsem yok cunku. evet cok severek evlendik hatta. Simdi yatti uyudu. Ama benim uykum yok. Uyumafan once seni seviyorum dedi biraz daha yumusakti. Birazcik sabret her seyi duzeltmeye calisacagim dedi. Ama daha once bosanmak istedigimde de bana oyle drmisti. Sonuc yine ayni olmustu. Bilmiyorum bu sefer degisecek mi. Cunku sozletini tuttugu nadir gorulur.

Canım seni üzmek istemem ama kolay kolay değişmez bol bol dua et en azından seni rahatlatmaya çalışmış gayret edicem demiş düzelmeye çalışcam demiş ben buyum değişmeye niyetim yokda diyebilirdi birazda kafaya takmak yerine boş vermeyi öğren bazı huylarını değiştirmek için çok çabalarsan yani bişeyin üstüne çok gidersen ters tepiyo Allah yardımcın olsun yuvanı düzeltsin

Amin cok cook sagol... ben hoc bir seyini degistirmeye calismiyorum aslinda sadece bana bebekle beraber sanki ona yuk oluyomusuz gibi davraniyo ve surekli para yok para yok yetisemiyorum karda kista calisiyorum cok yorgunum bilmrm ne. Cocuga bir sey alinacak almaz. Brn hasta olurum hastaneye goturmez. Suraya gidelim derim asla goturmez. Ama kendi isteyincr cikip gider gezer. Ben soyleyince de suclu olurum. Ben sadece bunlarin ortadan kalkmasini istiyorum. Zaten brn calisirken hic bir sorunumuz yoktu. Ne zaman hamile kaldim ise ara verdim sorunlar basladi sanki benden nefret eder gibi davranmaya basladi. Tabiki hep boyle degil ama 3 gun iyiysej 2 gun berbat

Canım eğer çokta çekilmez bir adamsa sevgim falanda kalmadı diyorsan o bebeği babasına alıştırmadan ayrıl sonuçta dünyaya birkere geliyoruz ömrünü ağlaya ağlaya heba etme katlanaksanda Allah için katlan bu benim imtihanım de rabbim elbet birgün feraha çıkarır de eşininde düzelmesi için bolbol dua et

Cok sagol ediyorum da zaten ede ede alkolu biraktirdim ona dualarim kabul olduda rabbime sukurler olsun ki bir ara alkol sorunuda vardi cunku. Suan sevip sevmedigimden emin degilim. Eger ki daha fazla sogutursa krndisini ve dayanamaz verdigi sozu tutmayip daha ileriye gidrrse o zaman ayrilacagim. Cunku calisma hayatim var. Universite mezunuyum. Cocuguma rahatlikla bakabilirim. Tek istedigim kizimin guzel bir yuvasi olsun o yuzdrn duruyorum suanda simdi bile babasi sevsin hemen gulucukler atip hayran hayran bakiyor benimde icim gidiyo oyle gorunce dayanamiyorum.

Daha once evden gitmeyi denedim ama baya bir ozur diledi sonrasinda vazgectim bende. Ben bu konulardan bahsedince veni sucluyor iste niye uzatiyorsun konuyu buyutuyosun diyor. Senin yuzunden biterse bitecek bu evlilik diyor bu seferde.
ya tamamda... neyi uzatmayacakmışsın onu anlayamıyorum.... be öküz hamile kadına yapmadığın kalmamış... doğum yapmış hala yapıyorsun... öncesinde de sonrasında da... hem fiziksel hemde psikolojik şiddet uygulamışsın... daha neyi uzatıyormuşsunuz... uzatmayacak kadar kısa değil ki.... hangi birini uzatmayacaksınız.... zaten her zaman yaptığı şey uzar gider.... bunu anlayamayacak kadar öküz ama siz evi terk edince özür dileyecek kadar kibar.... bebeğinize olan ilgisi nasıl peki...

Kizini cok seviyor askim diyerek seviyor. Ama aynen drdiginiz gibi bir oyle bir boyle ben bir sey diyince konuyu uzatip buyutuyorum oluyor bu akdam bile konusurken ya ne kadar buyutuyorsun diyip konuyu kapatmaya calisti. Zaten onun yuzundrn psikolojim bozuk. Soyledim ona srn bozdun diye. Bir de yaptiklaribi soyleyince dr ben oyle yapmadim sen abartiyorsun diyor.

Canim ama bak belki senunde hatan vardir burda sadece onun yaptıklarını yazmissin ama kendinde dusun braz bu adam nden bu hale geldi dye

O senin para getirmene alışmış ozaman canım bazı erkekler paraya çok düşkün oluyor ama hiç hoş değil sanki insana kendisini yük gibi hissettiriyor bakamayacaksa karısına çocuğuna niye evlenmiş ozaman erkekdediğin karısına çocuğuna gül gibi bakar baka bildiği içinde kendiyle gurur duyar ama işte düşüncesiz sadece aklı fikri cebinden çıkacak parada oluyor bazılarının ne yazıkki

Dusundum ona da sordum var mi bendr bir problrm diye hayir diyo sadece cocuk olmadan once ona karsi faha cok ilgiliymisim simdi ilgim azalmis onu soyluyor ama bu cocuk daha 3 aylik mecburen ona daha cok ilgi gostermem lazim diyorum .
Canim ama bak belki senunde hatan vardir burda sadece onun yaptıklarını yazmissin ama kendinde dusun braz bu adam nden bu hale geldi dye

Bana zaten diyo kendi agziyla da kocam cimridir biraz. Bana bu zamana kadar hic cimri olmamisti aslinda. Suan borcumuzda var kapatamadi bir turlu ondan da sikisiyor. Ama borc brnim yuzumden yapmadi kendi ihtiyaci icin onu da bana yansitiyor ama cok sikiliyorum bilmrn ne diye. Benim beynimi yiyor

sert bir tavır koyun ve burnu sürtsün. daha tatmadım ancak hamilelik bir kadının en kutsal anları bence, Eşiyle mutluluğunu paylaşmak en büyük hakkı ve bunu sizin elinizden almış, o büyüyü gerektiği gibi yaşayamamışsınız. bence ayaklarınızın üzerinden durun ve tepkinizi koyun. şimdi bebeğiniz var hemen boşanın diyemeyeceğim ancak Karşınıza Alıp gerekirse dışarı çıkmasına izin vermeyerek güzel bir üslupla derdinizi anlatın. daha olmazsa tavrınızı koyar daha da olmazsa ve ekonomik özgürlüğünüze güveniyorsanız boşanırsınız.. ayrıca hiç üzümleyin önünüzde bebeğinizle yaşayacağınız çok güzel günler var, babası destek olsun Olmasın o günleri bebeğinizle doya doya yaşayın..

kızınıda çok seviyormuş.... bak bu çok güzel.... ama sizin gördüğünüz şiddet işte bu çok acı, yani fiziksel şiddet uygulamayıp, lafta kalsa, belki belli bir süre sonra sizde takmamaya başlarsınız, ne kadar mümkün bilemiyorum da... ama fiziksel şiddet olunca.... işte burda tıkanıp kalıyoruz....

Kendi parasida var bankada ama diyo ki ben onu kotu gun icin sakliyorum yarin obur gun agir hastalik olur bisey olur. Bu kotu gun diyorum kapat iste diyorum ne alakasi var kimseye muhtac llmadan gecibiyoruz diyor dogumumu kaynanan karsiladi ve kocam zaten borclari yuzunden cocuga takilan altinlarla beraber vileziklerimidr bozdu bende 3 tane sakladim ondan anneme verdim nolur nolmaz diye onda haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…