- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
- Konu Sahibi EstrellaMorente
-
Anladim cnm zaten kadin hamileyken buberkeklere bisi oluyor heralde hamilenolmadim ama burda okuyorum dogum yapinca degisiyo erkekler bence aglama konusma muhabbet acma uzatma evde sessiz kal farkedip senjnle ilgilenicektir eminimDusundum ona da sordum var mi bendr bir problrm diye hayir diyo sadece cocuk olmadan once ona karsi faha cok ilgiliymisim simdi ilgim azalmis onu sseninle ilgilenecektir ama bu cocuk daha 3 aylik mecburen ona daha cok ilgi gostermem lazim diyorum .
Kendi parasida var bankada ama diyo ki ben onu kotu gun icin sakliyorum yarin obur gun agir hastalik olur bisey olur. Bu kotu gun diyorum kapat iste diyorum ne alakasi var kimseye muhtac llmadan gecibiyoruz diyor dogumumu kaynanan karsiladi ve kocam zaten borclari yuzunden cocuga takilan altinlarla beraber vileziklerimidr bozdu bende 3 tane sakladim ondan anneme verdim nolur nolmaz diye onda haberi yok
Sende senin bu tutumundan yarın birgün o ağır hasta ben olucam de hem inşallah bişey olmaz ama sürekli gelecek kaygısı yaşayan adam insanın hayatını mahvediyor kötü zamanlar içinde olmalı fakat evliliğini bozacak seni sıkıntıya sokacak kadar değil onun bif psikoloğa gitmesi lazımKendi parasida var bankada ama diyo ki ben onu kotu gun icin sakliyorum yarin obur gun agir hastalik olur bisey olur. Bu kotu gun diyorum kapat iste diyorum ne alakasi var kimseye muhtac llmadan gecibiyoruz diyor dogumumu kaynanan karsiladi ve kocam zaten borclari yuzunden cocuga takilan altinlarla beraber vileziklerimidr bozdu bende 3 tane sakladim ondan anneme verdim nolur nolmaz diye onda haberi yok
Bebek dogduktan sonra düzelmeyen bir evlilik daha! Ya arkadasim yapmayin bu bebekleri iste, görüyorsunuz iste sihirli degnekleri yok, adam degismiyor iste!
Sonrada "yok bebegimi düsünüyorum" oluyor. Kusura bakmada o bebegi düsünseydin ilk basta dünyaya getirmezdin. Karisina küfür eden, siddet kullanan erkegi baba yapmazdin. O bebegin sucu ne simdi? Huzurlu bir aile hak etmiyormuydu?
Neyse artik olan olmus, bare zayif bir annesi olmasin. Ilk yapacagin sey, esinden bosanmaktir. Karisina el kaldiran, cocugunu umursamayan adam degismez ve ne es olma hakki var, ne baba olma hakki var.
Sende hayata güclü dur. Calismiyorsan ise gir, yada tekrar okula git, meslek sahibi ol. Hem kendi maasini almis olursun, hem evladini huzur icinde büyütmüs olursun.
Sende senin bu tutumundan yarın birgün o ağır hasta ben olucam de hem inşallah bişey olmaz ama sürekli gelecek kaygısı yaşayan adam insanın hayatını mahvediyor kötü zamanlar içinde olmalı fakat evliliğini bozacak seni sıkıntıya sokacak kadar değil onun bif psikoloğa gitmesi lazım
Balayindayken bile sinirli aninda bana kufur etmisligi vardir. Hamileyken geceleri neredeyse her gece onun bencillikleri yuzunden aglayarak gecirdim.
Asla 5 kurus para vermez
hasta olunca bir suru laf eder hastaneye goturmemek icin binbir takla atar vs.
Bir gece hamile iken yatakta agliyordum ve bana uykumu kaciriyorsun diye tekme atti.
Pardon ama pollyanna mı yuttun?Gördüğüm kadarıyla eşinin gözünde bir "hiçsin".
Sadece yemek yapsın,ütüyü çamaşırı yapsın,sevişsin ve neslimi devam ettirsin amaçlı alınmış bir köle gibisin..
Hala daha bu evliliği sürdürmeli miyim eşim düzelir mi diye kafan karışıyor olmasına inanamıyorum
Neyi bekliyorsun?Seni öldürmesini falan mı...
Siz konuyu yanlis anladiniz galiba benim bebekten once evliligim iyiydi. Bebekten sonra kotu oldu.......
Sonrasinda ozur diledi ve bir daha tekrar etmedi ilk ve sondu cok siddetlide degildi evet haklisiniz ne olursa olsun zaten 1 hafta konusmadimda kendisiyle ama
Daha once de burada esimle ilgili konular paylasmistim. Sorunu atlattigimizi dusunuyordum ya da dusunmek istemistim. Sonuc olarak yanilmisim. Biraz uzun olacak belki ama evliligimiz hakkinda esimle ilgili problemlerimiz var. Balayindayken bile sinirli aninda bana kufur etmisligi vardir. Hamileyken geceleri neredeyse her gece onun bencillikleri yuzunden aglayarak gecirdim. Surekli arkadaslariyla disarita cikar. Asla 5 kurus para vermez ben hasta olunva bir suru laf eder hastaneye goturmemek icin binbir takla atar vs. Vs. Bir gece hamile ikeb yatakta agliyordum ve bana uykumu kaciriyorsun diye tekme atti. Neyse dogum yaptim, lohusalik donemim berbat gecti ve bana hic destek olmadi kendisi hatta daha cok moralimi bozdu aglatti daha yazmadigim bir cok sey cabasi. Ve ben artik gercekten evli kalmalimiyiz bilmiyorum. Kafam cok karisik. Surekli aglayip duruyorum. 3 aylik bir bebegim var. Esimle konusmaya calistigim zaman bana sadece sen buyutuyorsun ya da hastasin git tedavi ol diyor. Ne yapmaliyim bilmiyorum
canım boşan diyemem ama ağlayarak ne yazık ki hiç birşey çözülmez bebeğin henüz küçük anlamıyor ama mutsuz birbirine saygısı olmayan bir ailede büyümüş olmak onu daha çok etkileyecek ve bi çocuk anne babayı örnek alır babasını görüp bütün erkekler böyle diyip erkeklere güveni kalmayacak sizin olaylar karşısında sadece ağladığınızı kendinizi hırpaladığınızı görecek yapılması gerekenin bu olduğunu annesi yapıyorsa doğru olanda budur diye düşünecek bence ağlamadan sinirlenmeden özgüvenli bir şekilde eşini karşına al ve içinden geçenleri anlat eyni doğum yapmanın verdiği duygusal bi karmaşada var sanırım sende o yüzden bu kadar duygusalsın kendnin ve bebeğinin mutluluğu ve ruh sağlığı için güçlü olmalısın bende evliyim zaman zaman bizde olayları çok farklı bi açıdan bakıp abartabiliyoruz erkekler basit düşünür bişe söylüyorsa demek istediği odur art niyet veya bi mana arama bebeğile daha çok ve kaliteli zaman geçirmeye çalışDaha once de burada esimle ilgili konular paylasmistim. Sorunu atlattigimizi dusunuyordum ya da dusunmek istemistim. Sonuc olarak yanilmisim. Biraz uzun olacak belki ama evliligimiz hakkinda esimle ilgili problemlerimiz var. Balayindayken bile sinirli aninda bana kufur etmisligi vardir. Hamileyken geceleri neredeyse her gece onun bencillikleri yuzunden aglayarak gecirdim. Surekli arkadaslariyla disarita cikar. Asla 5 kurus para vermez ben hasta olunva bir suru laf eder hastaneye goturmemek icin binbir takla atar vs. Vs. Bir gece hamile ikeb yatakta agliyordum ve bana uykumu kaciriyorsun diye tekme atti. Neyse dogum yaptim, lohusalik donemim berbat gecti ve bana hic destek olmadi kendisi hatta daha cok moralimi bozdu aglatti daha yazmadigim bir cok sey cabasi. Ve ben artik gercekten evli kalmalimiyiz bilmiyorum. Kafam cok karisik. Surekli aglayip duruyorum. 3 aylik bir bebegim var. Esimle konusmaya calistigim zaman bana sadece sen buyutuyorsun ya da hastasin git tedavi ol diyor. Ne yapmaliyim bilmiyorum
canım boşan diyemem ama ağlayarak ne yazık ki hiç birşey çözülmez bebeğin henüz küçük anlamıyor ama mutsuz birbirine saygısı olmayan bir ailede büyümüş olmak onu daha çok etkileyecek ve bi çocuk anne babayı örnek alır babasını görüp bütün erkekler böyle diyip erkeklere güveni kalmayacak sizin olaylar karşısında sadece ağladığınızı kendinizi hırpaladığınızı görecek yapılması gerekenin bu olduğunu annesi yapıyorsa doğru olanda budur diye düşünecek bence ağlamadan sinirlenmeden özgüvenli bir şekilde eşini karşına al ve içinden geçenleri anlat eyni doğum yapmanın verdiği duygusal bi karmaşada var sanırım sende o yüzden bu kadar duygusalsın kendnin ve bebeğinin mutluluğu ve ruh sağlığı için güçlü olmalısın bende evliyim zaman zaman bizde olayları çok farklı bi açıdan bakıp abartabiliyoruz erkekler basit düşünür bişe söylüyorsa demek istediği odur art niyet veya bi mana arama bebeğile daha çok ve kaliteli zaman geçirmeye çalış
konuş arkadaşım konuşmadan hiçbirşey hallolmaz çocuğun için biraz çabala eğer yanaşmıyorsa onu o zaman düşünürsün kendini hırpalama tamam mı arkadaşımTesekkur ederim. Soylediklerin dogru dun aksam biraz konusmaya calistim zaten. Bu aksam gelince yine devam edecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?