Canım terramcyin krem al eczaneden göz kremi antibiyotikli ama bende kullandım oğluma en çabuk o iyi ediyor eltim önerdi oda üç oğluna aynısını kullanmış drun verdiği hiç bir işe yaramadı hem sürmeside kolay hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsunArkadaslar bi konuda yardiminiza ihtiyacim var benim 3 aylik.oglum var dun sunnet oldu bugun pipisi cok sismis aqlayincada kaniyor doktor normal dedi ama benim icim hic rahat deil krem falanda vermedi pansuman falan yapmak icin bisey demedi bebegim.cok aci cekiyor benim.givi olan varmi aranizda kac gunde iyi oldu bebeginiz yada yaptiginiz bisey varmiydi lutfen yardimci olun bana cok kotuyum
Bezini bağlarken pipisin olduğu yeri biraz bombeli bırakıp bel kısmını azıcık aşağıda bağla göz kremi ne alaka deme yşne dr vermiş onada birde krem sürmediğin zamanlar zeytin yağı damlat üzerine oda iyi gelir benim oğlumda 6 aylık sünnet oldu Allah yardımcın olsunArkadaslar bi konuda yardiminiza ihtiyacim var benim 3 aylik.oglum var dun sunnet oldu bugun pipisi cok sismis aqlayincada kaniyor doktor normal dedi ama benim icim hic rahat deil krem falanda vermedi pansuman falan yapmak icin bisey demedi bebegim.cok aci cekiyor benim.givi olan varmi aranizda kac gunde iyi oldu bebeginiz yada yaptiginiz bisey varmiydi lutfen yardimci olun bana cok kotuyum
Üzülme annesi bi haftada hiç bişey kalmıyor çok iyi yapmışsın küçükken yaptırdığına çabuk iyileşir yine oğlum olsın yine erkenden yaptırırımTsk ederm.
Bence kucukken yaptirmak daha iyi hemen iyi oluyor ama cokda aci cekiyor o aqlayinca bend aqliyorum dayanamiyorum.artik cok aci cekiyor bebegim
Onunla geçmiş olsun , en başından yazıyorlar aslında eve çıkarken sizde niye öyle olmamışki?Ewt canim.kayserideyim bizimkini atilla akkoca yapti onlari kullanmaya dewam ediyorum aukur rahatladi bebegim keske ilk gunden beri kullansaymisim bebegim bu kadar aci cekmezdi
Ne kullanmaya başladın canımEwt canim.kayserideyim bizimkini atilla akkoca yapti onlari kullanmaya dewam ediyorum aukur rahatladi bebegim keske ilk gunden beri kullansaymisim bebegim bu kadar aci cekmezdi
Şurup ne yapsın xanım çocuğun pipişi acıyorAynen bosuna aci cekti bebegim nasil doktormus bende anlamadim hic bisey bermesi calpol surupdan baska oda ise yaramadi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?