Sünnet 3 aylik bebek

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaslar bi konuda yardiminiza ihtiyacim var benim 3 aylik.oglum var dun sunnet oldu bugun pipisi cok sismis aqlayincada kaniyor doktor normal dedi ama benim icim hic rahat deil krem falanda vermedi pansuman falan yapmak icin bisey demedi bebegim.cok aci cekiyor benim.givi olan varmi aranizda kac gunde iyi oldu bebeginiz yada yaptiginiz bisey varmiydi lutfen yardimci olun bana cok kotuyum

Arkadaslar bi konuda yardiminiza ihtiyacim var benim 3 aylik.oglum var dun sunnet oldu bugun pipisi cok sismis aqlayincada kaniyor doktor normal dedi ama benim icim hic rahat deil krem falanda vermedi pansuman falan yapmak icin bisey demedi bebegim.cok aci cekiyor benim.givi olan varmi aranizda kac gunde iyi oldu bebeginiz yada yaptiginiz bisey varmiydi lutfen yardimci olun bana cok kotuyum
Canım terramcyin krem al eczaneden göz kremi antibiyotikli ama bende kullandım oğluma en çabuk o iyi ediyor eltim önerdi oda üç oğluna aynısını kullanmış drun verdiği hiç bir işe yaramadı hem sürmeside kolay hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun

Bezini bağlarken pipisin olduğu yeri biraz bombeli bırakıp bel kısmını azıcık aşağıda bağla göz kremi ne alaka deme yşne dr vermiş onada birde krem sürmediğin zamanlar zeytin yağı damlat üzerine oda iyi gelir benim oğlumda 6 aylık sünnet oldu Allah yardımcın olsun

Saol cnm.allah razi olsun bugun o kremden kullanmaya basladim ins cabuk iyi olur

Tsk ederim allah razi olsun bugun kremde kullaniyorum.artik zeytinyagida surdum biraz rahatladi bebegim

Ya ben çok korkuyorum bu pipi kestirme işinden benimki anca iki aylık bende mi kestirsem yoksa buyumesinimi beklesem bilemedim :( sizede çok gecmiş olsun
Ben kızımında bir yerine birsey olunca bitkisel gögus ucu onarıcı kremimi sürüyorum lansinoh

Tsk ederm.
Bence kucukken yaptirmak daha iyi hemen iyi oluyor ama cokda aci cekiyor o aqlayinca bend aqliyorum dayanamiyorum.artik cok aci cekiyor bebegim

Tsk ederm.
Bence kucukken yaptirmak daha iyi hemen iyi oluyor ama cokda aci cekiyor o aqlayinca bend aqliyorum dayanamiyorum.artik cok aci cekiyor bebegim
Üzülme annesi bi haftada hiç bişey kalmıyor çok iyi yapmışsın küçükken yaptırdığına çabuk iyileşir yine oğlum olsın yine erkenden yaptırırım

Canım sen Kayseridemiydin?
Benim oğullarımda çok küçükken sünnet oldular rahat atlattık çok şükür. Bize antibiyotikli krem yazmışlardı devam edin düzelir inşallah kısa sürede. Geçmiş olsun kuzucuğa.
Nerede yaptırdınız , bizimkini musa özdemir yapmıştı...

Ewt canim.kayserideyim bizimkini atilla akkoca yapti onlari kullanmaya dewam ediyorum aukur rahatladi bebegim keske ilk gunden beri kullansaymisim bebegim bu kadar aci cekmezdi

Aynen bende kucukken yaptirma taraftariyim.ama onun aci cekmesine dayanamiyorum isde

Ewt canim.kayserideyim bizimkini atilla akkoca yapti onlari kullanmaya dewam ediyorum aukur rahatladi bebegim keske ilk gunden beri kullansaymisim bebegim bu kadar aci cekmezdi
Onunla geçmiş olsun , en başından yazıyorlar aslında eve çıkarken sizde niye öyle olmamışki?
Yazık boşuna üzüldünüz ikinizde.. :(

Aynen bosuna aci cekti bebegim nasil doktormus bende anlamadim hic bisey bermesi calpol surupdan baska oda ise yaramadi zaten

Aynen isde bende anlamadim onu verdi doktor bi defa verdim baska vermedim.zaten kremle zeytinyagi hemen iyilestirdi

Back
X