Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşım merhaba
ben de seninle aynı durumdayım 1 a oldu ameliyat olalı burnum yamuk duruyor ve çok kalkık duruyor önden baktığında burnumun delikleri gözüküyor ben doktora ısrarla kalkık olmasın hafif kavisli olsun istedim. Şu an o kadar pişmanım ki ama artık elimden bir şey geliyor sanki zannediyorum ki herkes bana bakıyor anlayacağın arkadaşım çok üzgünüm napacağımı bilmiyorum
canım benimde yarın 1 ay olacak. önden bakınca yamuk duruyor,bir tarafım daha şiş.ödem var çünkü.ama dert etmiyorum artık.doktorum burnumun kemik yapısından dolayı ödemin geçmesinin uzun süreceğini söyledi. şişliklerin ineceğini bildiğim için rahatım. sen de çok takma kafana, herkesin iyileşme süresi farklıdır bunu unutma
canim ya bendede 2ay olucak berbat duerumda benimkide ( bence duzelir ya sonucta bi estetik yaptirdik vesonucun da iyi olmasi gerekir:44::44:INSALLAH duzeliriz:18::18::18:
merhaba, ben ameliyat olalı yaklaşık 3 ay olacak, ilk ay benimde bariz yamuk görünüyordu, çevremdeki insanlar tarafından fark edilecek derecedeydi, fakat şişlikler indikçe düzeldi, tabi masajında çok etkisi oldu, kesinlikle masaj yapmanı tavsiye ederim.