Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben coook mutsuzumBurnumun ucu rezalet gorunuyor. Bu uc neden boyle ameliyat sonrasi anlayamiyorum acikcasi. orantisiz garip birsey oldu. bakip yorum yapip cozum onerin nolur kizlar
albumumde..
öncelikle geçmiş olsn canım ben amelıyat olalı 4 ay oldu ben daha kötü durumdayım burnum güzel gözüküyor bence takma kafaya
Ben coook mutsuzumBurnumun ucu rezalet gorunuyor. Bu uc neden boyle ameliyat sonrasi anlayamiyorum acikcasi. orantisiz garip birsey oldu. bakip yorum yapip cozum onerin nolur kizlar
albumumde..
masaj yapmayi denedinmi? benim burnum 1.5 senelik ben halen masaj yapiyoru. yok iyi geliyor. formu degisiyor.doktoruna sor bence
albumumde..
albumumde..