3gün3 aylık çocuk kaç gün annenizde kalacak
Tek önerim siz de çocukla Marmara bölgesinde kalın
Ayy ne guzel tam hayalimdeki cekirdek aile bu. Cocugunuzu birakip nasil tatile gideceksiniz ki. Ne guzel hep beraber gidin iste.Kocam kızımızı klimasiz fırın gibi arabası ile marmarise goturmek istiyor.ben annemde kalsin istiyorum.hem bana hem kendine hemde kari koca arkadaslarina tatili zehir edecek ben marmara bölgesinde oturuyorum ege daha sıcak.kocam allah tan belasini istiyor.nasıl tehdit etsem güzel laftan anlamıyor.kafasına gibi sürükleyecek bizi
rezervasyon alindi para verildi.parası yanmasin diye zorla götürür.3 aylık bi çocuk annesinden 1 gece bile ayrı kalmamalı. Hele tatil için.
Götürmüyorsanız sizde gitmeyin ya da götürün bebeğinizi de.
Arabayla hiz yapmadan camlar azar acik sekilde belki gidebilirsiniz ama uzun surecek yolculuk. Bebek uyursa pek de sorun degil bence..
Tatil deniz bebege de iyi gelirdi bence. Ben anneme birakamazdim heralde. Ya gitmem ya da gotururm..
Ayy ne guzel tam hayalimdeki cekirdek aile bu. Cocugunuzu birakip nasil tatile gideceksiniz ki. Ne guzel hep beraber gidin iste.
araba klimasız bi de 14.00de alacaklar otele o zamana kadar nereyeArabayla hiz yapmadan camlar azar acik sekilde belki gidebilirsiniz ama uzun surecek yolculuk. Bebek uyursa pek de sorun degil bence..
Tatil deniz bebege de iyi gelirdi bence. Ben anneme birakamazdim heralde. Ya gitmem ya da gotururm..
araba klimasız bi de 14.00de alacaklar otele o zamana kadar nereye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?