3 aylık çocukla marmaris

Arkadaşlar 5 aylık bebek yanında 5 /6 yaşlarında ki hiper abiyle Marmaris'e gittiler.Araba klimalı çıkış noktaları Çanakkale idi.Zor bir tatildi diye anladım ben ama sizin kuzu günün büyük kısmı uyuyor ve ek gıdaya geçmedi.İnan 8/9 aylıkken daha zor.Dis sancısı devreye girince fena oluyorlar

Ben çocuğumdan bir an bile ayrı kalmaya dayanamadigim için bana tuhaf geldi sahsen.dogum iznim bitip göreve başladığımda bile günlük dört saat ayrı kalma fikri beni cok üzmüştür.size tavsiyem para yanarsa yansın gitmeyin ya da bebeğinizi de götürün.bebegin size en çok ihtiyacı olan dönemde ona güvensizlik yasatmayin.

Otele ödemeyi ne zaman yaptınız

Rezervasyon yapılırken çocuk yok muydu

Yani geçen seneden mi rezervasyon

Araba sıcak vs de eskiden klimalı araba mı vardı

Çözüm gitmemek

Eşiniz gece çıkmayı sorun etmezse 5 gibi çıkıp çok ısınmadan da gidilebilir

Otelde oda 14.00 de ama uygun oda varsa Bebek var diye size vermeye çalışırlar en kötü lobide oturursunuz

Çocuğunuz yanınızda olmadan nasıl keyif alacaksınız o tatilden.benim azcik bı eğlenmeye bile gittiğimde için.icim.yer.
İki çocuğum var ikisini de kucucukken tatile götürdüm.kizim 3 aylıktır hatta.hem de İstanbul'dan Marmaris'eydi.
Lütfen siz bir annesinin.bencil olmayın .onun size ihtiyacı var.sakin ayırmayı yanininzdan

Herkes 3 aylik bebegi birakma diyecek ama bence birak. Hamilelik, dogum ve lohusalik bir cift icin cok yipratici. Cok zor sürecler. Bir 3 aylik bebek icin su an en önemlisi ona yemek verilmesi ve ilgi görmesidir. Inan sizin yoklugunuzu bile anlamaz. Ama siz biraz nefes almis olacaksiniz. Daha fazla enerji ile geri geleceksin ve esin ile araniz daha iyi olur.

Herseyi bebege göre ayarlanmasina karsiyim. Ondan daha önemli ona iyi ve mutlu yuva sunmaktir. Bu tür hamleler ile yuva'yi saglamlastiriyorsun canim.

Eşiniz daha aklı selim emin olun.
Sizin çözümünüz çözüm değil.
Biz gelmiyoruz demek yerine ama para verildi bebek kalsın biz gidelim demek...

Eşiniz yine mantıklı adam, bebeğin bırakılmaması gerektiğini biliyor en azından.
3 gün annesinden ayrı kalmasıyla sıcaktan pişmesini nasıl kıyaslıyorsunuz?

Otelin lobisi ise problem olmaz insallah. Sabaha karşı gitmeye ikna etmek lazim.gittigimde de sicakta 3 gün otururim odamda artik.beni en korkutan araba yolculuğu.

Back
X