Emmesi nedeniyle birakmayacagim meğer beraber bayilalim sicaktan.kocam zaten rezil daha rezil lsun.doktora gittim kontrole izmir sonrasi molayı arttirin bisey olmaz dedihassas nazik annelere teşekkür ediyorum.fikirleri icin.annecilik taslayanlara zaten yetiştirdikleri cocuk yeter.
Emmesi nedeniyle birakmayacagim meğer beraber bayilalim sicaktan.kocam zaten rezil daha rezil lsun.doktora gittim kontrole izmir sonrasi molayı arttirin bisey olmaz dedihassas nazik annelere teşekkür ediyorum.fikirleri icin.annecilik taslayanlara zaten yetiştirdikleri cocuk yeter.
Hoop orda duracaksın.Emmesi nedeniyle birakmayacagim meğer beraber bayilalim sicaktan.kocam zaten rezil daha rezil lsun.doktora gittim kontrole izmir sonrasi molayı arttirin bisey olmaz dedihassas nazik annelere teşekkür ediyorum.fikirleri icin.annecilik taslayanlara zaten yetiştirdikleri cocuk yeter.
Hoop orda duracaksın.
Konu açıp istediğin yorumlar gelmeyince kimsenin çocuğuna laf edemezsin .
Sen kendi üslubuna bak o üslupla mi çocuk yetistireceksin.
3 günlük tatil için 3 aylik çocuğu memeden kesen anne gelmiş burda insanlar in çocuğuna laf ediyor .
Klimayı filan bahane etmeyin çocuğu dusunuyorum ayakları yapmayın rica edicem .
Rahat rahat tatil yapmak istiyorum diyin herkes rahatlasın .
Ne diyeyim çocuğa hırslanıp ilgisizlik filan yapmaz umarım.İşte bu üslupta birine ne dersen de...
"İkimizde bayılalım sıcaktan" bahaneye bak tek gittiğinde sıcak olmayacak çünkü bir rüzgar hep onu takip edecek ama bebekle giderse güneş hep ensesinde
Ne diyeyim çocuğa hırslanıp ilgisizlik filan yapmaz umarım.
O potansiyel var çünkü .
Hoop orda duracaksın.
Konu açıp istediğin yorumlar gelmeyince kimsenin çocuğuna laf edemezsin .
Sen kendi üslubuna bak o üslupla mi çocuk yetistireceksin.
3 günlük tatil için 3 aylik çocuğu memeden kesen anne gelmiş burda insanlar in çocuğuna laf ediyor .
Klimayı filan bahane etmeyin çocuğu dusunuyorum ayakları yapmayın rica edicem .
Rahat rahat tatil yapmak istiyorum diyin herkes rahatlasın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?