3 aylık çocukla marmaris

Benimde 3 aylık bebeğim var ve ben bi an olsun bırakamıyorum bırakmam da ne olursa olsun nereye gidersem gidiyim gotürüyorum çünkü şuan anneye daha çok ihtiyaçları var 3 gün degil 1 saat ayrı kalamam ben bebegimden bende uzun yola gidicem ama götürücem tabiki mantıklı olan bu hiç bisey bebeğimden önemli değil .

Yalnız baya bebeğinizle tatile gideceğiniz için trip atıyorsunuz. Kimse annecilik taslamıyor burda. Bi konu açtınız herkes ona yorum yazıyor açmayın o zaman. Problemli kardeşinizin bulunduğu evde 3 aylık bebeğinizi annenize bırakın. Sen burda yorum yazan kadınların çocuklarını nereden biliyorsun yetiştirdikleri çocuk yeter diyorsun. Madem bu kadar keyfini kaçırcaktı keşke bebek yapma düşüncesini erteleseydin. Benim bi 7 aylık bi de 2.5 yaşında kızım var eşimle tatilede gideriz gezerizde bir kere bırakmak aklıma gelmedi. Gelmezde.

İstediğin cevabı bir kaç üye hariç kimse vermedi tabi "nolacak yea bırak" dememiz gerekiyordu...

Senin düşüncendeki biri ile bebeğini bırakmayan annelerin düşüncesi zaten aynı olamaz...
Onları sorgulayamazsın da evet bizim bırakmadığımız yavrularımız bize yeter..

O günahsız adına üzüldüm,gelmesinden rahatsız ayak bağı olarak gördüğü annesi var...

Tavır aldı resmen bebekte gelecek diye doktorda istediğin cevabı vermemiş tüh...

3 aylık bebek nasıl 3 gün annesiz dursun inanılır gibi değil
Biz de Ağustos’ta tatile gidicez inş bi aksilik olmazsa
Bebeğim 3 aylık olcak, şuanki gibi olursa çok zor bi bebek ama onu bırakmayı asla düşünemem
Hem anne sütü alıyor mu sizinki bilmem ama anne memesinden nasıl mahrum kalsın

Hoop orda duracaksın.
Konu açıp istediğin yorumlar gelmeyince kimsenin çocuğuna laf edemezsin .
Sen kendi üslubuna bak o üslupla mi çocuk yetistireceksin.
3 günlük tatil için 3 aylik çocuğu memeden kesen anne gelmiş burda insanlar in çocuğuna laf ediyor .
Klimayı filan bahane etmeyin çocuğu dusunuyorum ayakları yapmayın rica edicem .
Rahat rahat tatil yapmak istiyorum diyin herkes rahatlasın .

İşte bu üslupta birine ne dersen de...
"İkimizde bayılalım sıcaktan" bahaneye bak tek gittiğinde sıcak olmayacak çünkü bir rüzgar hep onu takip edecek ama bebekle giderse güneş hep ensesinde

İşte bu üslupta birine ne dersen de...
"İkimizde bayılalım sıcaktan" bahaneye bak tek gittiğinde sıcak olmayacak çünkü bir rüzgar hep onu takip edecek ama bebekle giderse güneş hep ensesinde
Ne diyeyim çocuğa hırslanıp ilgisizlik filan yapmaz umarım.
O potansiyel var çünkü .

+1
Bir de çocuğu biz yapıp eline vermişiz, üzerine tatile çocuksuz gidebilir de biz bırakmıyormuşuz gibi trip atıyor :)

Konu kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…