3 aylık çocukla marmaris

Tekne turu degil ki giderken gölgeye kaçalım.diger arkadaş lar ile de konuştum bugün.onlarda düşünüyorlardir.

Herkes 3 aylik bebegi birakma diyecek ama bence birak. Hamilelik, dogum ve lohusalik bir cift icin cok yipratici. Cok zor sürecler. Bir 3 aylik bebek icin su an en önemlisi ona yemek verilmesi ve ilgi görmesidir. Inan sizin yoklugunuzu bile anlamaz. Ama siz biraz nefes almis olacaksiniz. Daha fazla enerji ile geri geleceksin ve esin ile araniz daha iyi olur.

Herseyi bebege göre ayarlanmasina karsiyim. Ondan daha önemli ona iyi ve mutlu yuva sunmaktir. Bu tür hamleler ile yuva'yi saglamlastiriyorsun canim.

Sizin cocugunuz var mi?

Herkes 3 aylik bebegi birakma diyecek ama bence birak. Hamilelik, dogum ve lohusalik bir cift icin cok yipratici. Cok zor sürecler. Bir 3 aylik bebek icin su an en önemlisi ona yemek verilmesi ve ilgi görmesidir. Inan sizin yoklugunuzu bile anlamaz. Ama siz biraz nefes almis olacaksiniz. Daha fazla enerji ile geri geleceksin ve esin ile araniz daha iyi olur.

Herseyi bebege göre ayarlanmasina karsiyim. Ondan daha önemli ona iyi ve mutlu yuva sunmaktir. Bu tür hamleler ile yuva'yi saglamlastiriyorsun canim.

3 aylık bir bebek için en önemli şey anne kokusudur. Kimin yemek verdiği ya da ilgilendiği yemek yemesinden daha önemli. Sanırım çocuğunuz yok ya da varsa da çocuğun güvenli bağlanması olayından haberiniz yok. Eğer çocuğunuz varsa gerçekten çok üzüldüm onun adına.

rezervasyon alindi para verildi.parası yanmasin diye zorla götürür.
Tamamda çözüm olarak bebekten 3 gün ayrı kalmayı düşünmek garip değil mi? Bu normal mi sizce?

3 ay ya 3 yaş değil bu nasıl içiniz rahat edecek o yavru sizin kokunuzu ararken?

Ya çözüm bulun beraber gideceğiniz ya yansın para evladinizin huzurundan önemli mi?

Uzun yolculuk ancak sık sık ara vererek olur çünkü bebek koltuklarda saatlerce tutmak omurgaya zarar
Evet haklisiniz ama emniyetli olmamasina ragmen ben bebegime arka koltuga yastiklardan yatak yapmistim emzirip oraya koyuyordum kah uyuyordu kah kucagimda etrafi izliyordu..6aylikken oyle bi yolculuk yapmistik. Kizim 4 5aylikken oto koltugu aldik bi kere bile binmedi hep ejderhalasip inmek istedi.. :/ aslinda koltuk, benim en iyi tutmamdan daha guvenli tutacak otursa.. :(

Asla ve asla 1yaş altı bebekler anneden ayrı kalmamalı hele üç gün?
Her yaş için bir gün ayrı kalınabilir yani bir yaşından sonra bir gün ayrı kalabilirsiniz.
Ben tayinim çıktı diye 1600km öteye karın buzun içine 5aylık bebeğim ile gittim.
Bence siz bebeği sahiplenmemişsiniz. Klima olmadığını biliyorsunuz arabada. Siz tatili planlarken zaten hiç düşünmemişsiniz bebeğinizi.
Ne demek zaten annem bakacak? Tüm gün ayrı kalmayacaksınız ki çalışırken. Aynı şey değil.
Eltim 40günlük bebeği ile gitti tatile.
Ben 8aylıkken gittim. Eşim bakarken uyutup saunaya da masaja da girdim.
Tatil planlarken madem kendinize vakit ayırmak istiyorsunuz annenizi de götürün tatile ödemesini siz yapın dönüşümlü bakarsınız. Annenize de jest olur madem o bakacakmış.
Helal olsun babaya o kıyıp bırakamıyor.

araba klimasız bi de 14.00de alacaklar otele o zamana kadar nereye
Otele 14.00te giris yaparsiniz deniyor ama siz 12de gidince de haydii kapaliyiz diye geri cevirmiyorlar.. oda temizlenmediyse beklersiniz. Ya yemek yersiniz ya lobide dinlenirsiniz yani. Erken gitseniz de olur :)

Firin gibi araba diyorum.5.5 saat yol celicez
Döndüğünüzde bebeğiniz size küsebilir. Daha bugün facebookta bir grupta böyle bir sorun paylaşılmıştı. Altına yazılanlar ileriki hayatta da anne ile çocuğun ilişkisini etkilediğini gösteriyordu. Biz anlamaz hatırlamaz diyoruz ama bilinçaltına kazınıyor. Annesinin en çok ihtiyaç duyduğu zamanda ortadan kaybolduğunu hissediyor bebek.

Bırak ablacım için rahat edecekse, ne diyelim yani. Bebeğin klimayla çekeceği 5 saatlik yolu düşünüyorsun da koskoca 3 gün senden ayrı kalmasını düşünmüyorsun. Tatil yapmak isteyebilirsin hakkındır ama anne olduktan sonra eskisi kadar kendini düşünmeye hakkın yok. Sen artık iki kişilik düşünmek zorundasın.

herkes aynı şeye takılmış ama neden bırakılmasın ki. benimde 2 ay sonra doğumumum var ve 40ı çıktıktan sonra anneme yada kv ye bırakıp 2 3 gün tatile gitme planımız var. sonuçta anneninde kendine gelmeye ihtiyacı var

Bebek de koca da bırakılmaz anca beraber kanca beraber, baştan ayarlatmayacaktınız madem. İki çift gidilmesi garip olmuş asıl, Bebekle size ayak uyduramazlar sıkıntı olur

herkes aynı şeye takılmış ama neden bırakılmasın ki. benimde 2 ay sonra doğumumum var ve 40ı çıktıktan sonra anneme yada kv ye bırakıp 2 3 gün tatile gitme planımız var. sonuçta anneninde kendine gelmeye ihtiyacı var
Siz bi doğurun da bırakmanın ne kadar zor olacağını goreceksiniz

40ı çıktıktan sonra mı???:KK57::KK57::KK57:
Bu ne acele arkadaşım:KK64:
Kim emzirecek o süre zarfında peki?

Bende 4 aylik cocukla bodruma gitmistim.
Biz bir aileysek eger ne olacaksa ne yapacaksak hep birlikte yapariz. Oglum 5 yasinda sadece ayni anda babasindan ve benden 1 gece ayri kaldi.
Bilmiyorum ben belki bu konuda takıntılı olabilirim biraz.
Ama gözüm gormezse gonlum rahat etmez ki sizinki daha cok kucuk.alin onu da bence denize sokarsınız belki cok keyif alacak

Back
X