Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes 3 aylik bebegi birakma diyecek ama bence birak. Hamilelik, dogum ve lohusalik bir cift icin cok yipratici. Cok zor sürecler. Bir 3 aylik bebek icin su an en önemlisi ona yemek verilmesi ve ilgi görmesidir. Inan sizin yoklugunuzu bile anlamaz. Ama siz biraz nefes almis olacaksiniz. Daha fazla enerji ile geri geleceksin ve esin ile araniz daha iyi olur.
Herseyi bebege göre ayarlanmasina karsiyim. Ondan daha önemli ona iyi ve mutlu yuva sunmaktir. Bu tür hamleler ile yuva'yi saglamlastiriyorsun canim.
"Gittiğimde de sıcakta 3 gün otururum "diyorsunuz ve bebeğinizi düşünüyorsunuz. Bunu yazmayaydın iyiydi.Otelin lobisi ise problem olmaz insallah. Sabaha karşı gitmeye ikna etmek lazim.gittigimde de sicakta 3 gün otururim odamda artik.beni en korkutan araba yolculuğu.
Herkes 3 aylik bebegi birakma diyecek ama bence birak. Hamilelik, dogum ve lohusalik bir cift icin cok yipratici. Cok zor sürecler. Bir 3 aylik bebek icin su an en önemlisi ona yemek verilmesi ve ilgi görmesidir. Inan sizin yoklugunuzu bile anlamaz. Ama siz biraz nefes almis olacaksiniz. Daha fazla enerji ile geri geleceksin ve esin ile araniz daha iyi olur.
Herseyi bebege göre ayarlanmasina karsiyim. Ondan daha önemli ona iyi ve mutlu yuva sunmaktir. Bu tür hamleler ile yuva'yi saglamlastiriyorsun canim.
Tamamda çözüm olarak bebekten 3 gün ayrı kalmayı düşünmek garip değil mi? Bu normal mi sizce?rezervasyon alindi para verildi.parası yanmasin diye zorla götürür.
Evet haklisiniz ama emniyetli olmamasina ragmen ben bebegime arka koltuga yastiklardan yatak yapmistim emzirip oraya koyuyordum kah uyuyordu kah kucagimda etrafi izliyordu..6aylikken oyle bi yolculuk yapmistik. Kizim 4 5aylikken oto koltugu aldik bi kere bile binmedi hep ejderhalasip inmek istedi.. :/ aslinda koltuk, benim en iyi tutmamdan daha guvenli tutacak otursa..Uzun yolculuk ancak sık sık ara vererek olur çünkü bebek koltuklarda saatlerce tutmak omurgaya zarar
Otele 14.00te giris yaparsiniz deniyor ama siz 12de gidince de haydii kapaliyiz diye geri cevirmiyorlar.. oda temizlenmediyse beklersiniz. Ya yemek yersiniz ya lobide dinlenirsiniz yani. Erken gitseniz de olur :)araba klimasız bi de 14.00de alacaklar otele o zamana kadar nereye
Döndüğünüzde bebeğiniz size küsebilir. Daha bugün facebookta bir grupta böyle bir sorun paylaşılmıştı. Altına yazılanlar ileriki hayatta da anne ile çocuğun ilişkisini etkilediğini gösteriyordu. Biz anlamaz hatırlamaz diyoruz ama bilinçaltına kazınıyor. Annesinin en çok ihtiyaç duyduğu zamanda ortadan kaybolduğunu hissediyor bebek.Firin gibi araba diyorum.5.5 saat yol celicez
Siz bi doğurun da bırakmanın ne kadar zor olacağını goreceksinizherkes aynı şeye takılmış ama neden bırakılmasın ki. benimde 2 ay sonra doğumumum var ve 40ı çıktıktan sonra anneme yada kv ye bırakıp 2 3 gün tatile gitme planımız var. sonuçta anneninde kendine gelmeye ihtiyacı var
herkes aynı şeye takılmış ama neden bırakılmasın ki. benimde 2 ay sonra doğumumum var ve 40ı çıktıktan sonra anneme yada kv ye bırakıp 2 3 gün tatile gitme planımız var. sonuçta anneninde kendine gelmeye ihtiyacı var