Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama inan cocugun olunca cok baska ... bilmedigin birsey icin tafsiye verilmesi biraz sacmaBide şeyler var, çocuğun olmadan konuşmacılar, çünkü çocuğu olan herkes çok iyi ebeveyn ama ötekiler bir şey bilmiyor, onların çocukları olmadıkları için bu tür konularda fikir sahibi de olamazlar!
Hayir cam acsin dedigine cevap vermistim ben. NeyseYahu bana kalırsa da gitmesin. Ama sanki gitse de ölecekmis triplerine girmesin
Hiçbir şey bilmiyorlar değil ama evet çocuk yoksa konuşmak kolay bu konularda.Bide şeyler var, çocuğun olmadan konuşmacılar, çünkü çocuğu olan herkes çok iyi ebeveyn ama ötekiler bir şey bilmiyor, onların çocukları olmadıkları için bu tür konularda fikir sahibi de olamazlar!
Dogmamis mi bebegi zaten hamile degilki?Ya zaten konu sahibi hele bi dogursun cocugunu birakip hic bir yerlere gitmicekcokkk eminimm
O doğurmuş:)Ya zaten konu sahibi hele bi dogursun cocugunu birakip hic bir yerlere gitmicekcokkk eminimm
Tatil ihtiyaçtır ama plansız yapılmaz. Hatta ^tatil planı yapmak^ şeklinde söylenir.simdi buradaki vatandaslar tatili ihtiyac degil luks gorduklerinden 3 gunluk tatile bebegi goturmeni arabada pismesini orda sicakta kavrulmasini normal buldular. annenize birakmaktansa bu secenk mantikli geldi onlara hatta anneliginize de laf etmisler pes. calisip aksama kdr cocugunun yaninda olmayan anneleee sorsan ama is baska derler. cnku tatil lux onlara gore. asla ihtiyac degil. saka gibi. konu sahibi sana fikir vermiyorum sadece muameleler bana epey tuhaf geldi.
Tatil ihtiyaç da, Marmariste çocuk doğuranlar ne yapıyor o zaman yavsimdi buradaki vatandaslar tatili ihtiyac degil luks gorduklerinden 3 gunluk tatile bebegi goturmeni arabada pismesini orda sicakta kavrulmasini normal buldular. annenize birakmaktansa bu secenk mantikli geldi onlara hatta anneliginize de laf etmisler pes. calisip aksama kdr cocugunun yaninda olmayan anneleee sorsan ama is baska derler. cnku tatil lux onlara gore. asla ihtiyac degil. saka gibi. konu sahibi sana fikir vermiyorum sadece muameleler bana epey tuhaf geldi.
herkes aynı şeye takılmış ama neden bırakılmasın ki. benimde 2 ay sonra doğumumum var ve 40ı çıktıktan sonra anneme yada kv ye bırakıp 2 3 gün tatile gitme planımız var. sonuçta anneninde kendine gelmeye ihtiyacı var
yapmayin yahu. insanlarin hayatlarini bilmeden etmeden nasil bu kdr buyuk bi cumle kurabiliyorsunuz. 3 gun tatile gitcek diye bir de Allahin nasip ettigi anneligi siz yersiz goruyorsunuz.Tatil ihtiyaçtır ama plansız yapılmaz. Hatta ^tatil planı yapmak^ şeklinde söylenir.
Klima yok, bebek emiyor, süt yetmezse, mamayı almazsa, biberonu istemezse vs vs.
Banlansam da yazacağım:
Esas lüks böylelerinin çocuk sahibi olması.