3 aylık çocukla marmaris

Bizim ilk tatilde oğlum bir yaşındaydı

Sizden önce 40 ı burda çıkan Bebek vardı demişlerdi

Bebek daha kolay emer uyur ara öğünü vs yok hep meme zira ben oğluma yemek pişirmek zorunda kalmıştım

Denize de girersiniz

Sabah bebeği emzirip uyutacaksınız babası odada kalacak siz denize sonra uyanınca birlikte kahvaltı vs

O arada baba denize

Öğleden sonra da Bebek odada uyurken dönüşümlü Deniz

Hatta pusetle götürenler de var yanında

Bu tarz bir kaç yıl devam ediyor

Oğlum 8 yaşında bu sene bile ayrı takıldık bazen

ben denize girdim onlar kaydırak vs takıldılar eşim sevmez havuz ama çocuk olunca birisi onunla durmalı
teşekkür ederim açıklamanız için. aslında götürmeyi bende çok isterim ama ayrı ayrı da denize girince tadı olmaz ki. yani bilemiyorum belki de 2 ay sonra ne boş konuşmusum diyeceğim. 3 aylık olsa kesin götürüüm denşze de girer bizimle ama bilemiyorum şimdi bırakabilirmişim gibi geliyor

rezervasyon alindi para verildi.parası yanmasin diye zorla götürür.
o zaman anneni de al. Arabada ayılıp bayılmazsın cam acık giderseniz merak etme. Az cekiver. Orda da tatilinin keyfini cikar. Bebegin de annenle otelde bekler. Tabi annen kabul ederse. Ama sen ege , bebegin marmara olmasın yani.. cok kucuk

evet onu da düşündük hem annem hem kv yi de götürelim diye. yani o ağlayanlarda bana garip geliyor ama belki de kucağıma alınca bende öyle olucam sadece şu an herkesin verdiği tepki biraz abartı geldi bana
İnan doğumdan sonra birkaç ay anne ve bebek arasında değişik bir bag oluyor.Buyuk kızım 3 aylıkken 3/4 saat hastahane isimi halletmek için ayrı kaldık.Mama hazırladım.Hastahanedeyken birden gogsum sizladi sonra birden boşaldı üstüm süt oldu ki ben doğumdan itibaren süt sorunu yaşadım, ağırlıklı mama veriyordum.Esimi aradığımda bebeğimin ciyak ciyak ağladığını duydum.:KK43:Vucudum hissetmiş kuzumu susturmak için süt pompalamas:anne:

belki de.. şu an konuşması kolaydır. ama gerçekten bizim inanılmaz tatile ihtiyacımız var eşimle. denize girdirebilecek olsak kesin götürürdüm. hayırlısıyla bir doğsun belki bambaşka düşüneceğim. ama şu an gerçekten herkesin verdiği tepki biraz aşırı geliyor bana

Hiç de abartı değil tepkiler. Ben bebeğimin 40 ı çıktıktan sonra ( 2 ay civarıydı tam) kontrolüm için hastaneye gittim, tam 2 saat sonra eve girdiğimde el kadar bebek anneee diye ağlıyordu ki annem de 24 saat yanındaydı.
Ayrıca huysuz bir bebekti 4,5 aylıkken tatile gittik resmen bizimle beraber gezdi eğlendi. Biz havuza girerken 2 şezlongu birleştirip uyutuyorduk, saatlerce öyle uyuduğunu biliyorum. Tabi gittiğimiz yer küçük ve güvenlikli olduğu için sürekli gözümüzün önünde olması avantajdı.

süt sağıp bırakmayı düşünüyorum. ama belki de şu anda konuşması kolaydır benim için bilemiyorum ama gerçekten bi tatile inanılmaz ihtiyacımız var. bebişi denize sokabilsek onu dakesin götürürdüm

Olmaz canım 40 günlük bebek keyfiyen biberona alıştırılmaz. Tut ki biberonu almıyor, ne olacak? Çocuk 3 gün aç mı kalacak? Her ne kadar ihtiyacın olursa olsun, önceliğin bebeğin olmalı her zaman için. Ya onunla gitmelisin ya da gitmemelisin.

Rezervasyon yapılırken çocuk yok muydu

Yani geçen seneden mi rezervasyon

Araba sıcak vs de eskiden klimalı araba mı vardı

Çözüm gitmemek

Eşiniz gece çıkmayı sorun etmezse 5 gibi çıkıp çok ısınmadan da gidilebilir

Otelde oda 14.00 de ama uygun oda varsa Bebek var diye size vermeye çalışırlar en kötü lobide oturursunuz
Bende ne zaman aldıklarını merak ettim ondan sordum açıkcası . Mayıs’ta gittiğimiz otelde bizi 11 de odaya aldılar uygunluğa göre alıyorlar zaten sorun değil ki

Bu ne rahatlık bi değişik geldi, bizim araba sıfır en son modellerdende noluyo açtırmıyorum klima çarpıyo oğlumu diye, sen işe başlayınca anlayacaksın ayrılmak nasıl oluyo diye, geçen hafta ameliyat oldum bi gece hastanede kaldım eşim baktı oğluma, ertesi gün eve geldim çıcuğun ağzında yaralar çıkmış, içine atmış ben yokum diye

3 aylik bebek hala daha agliyodur herseye miZmizdir vs. Birde klimasiz araba?? Ben klimali arabama bindigimde bile napsamda cocuklar terlemeden bunalmadan eve ulastirsam diye bakiyorum.. el kadar bebeyi yollarda ziyan edeceksiniz. Yapmayin.. kocam bole birsey teklif etseydide..zorla goturmeye calissa.. baslarim paranada sanada der gitmezdim o tatile.

Biz 1 aylik bebekle 13 saatlik yol gittik. Gunduz yanmasin aksam yola ciktik. 2-3 saate bir mola verdik. Aracta emzirdim, hava iyi ise disarida emzirdim. 1 gecw konakladik, sonra tekrar devam ettik. 7 saat 7 saat bolduk yolu 2 gune. 20 gun kaldik ordan ciktik 24 saatlik bir yola. yine 1 gun konakladik. ayni sistem. kucuk bebekle yolculuk kolay bence. simdi 1 yasinda yine ayni yollari yaptik. Buyudugu icin bu defa gunduz yolculuk yaptik. Kisacasi yaninizda rahatlikla goturebilirsiniz bebeginizi.

herkes aynı şeye takılmış ama neden bırakılmasın ki. benimde 2 ay sonra doğumumum var ve 40ı çıktıktan sonra anneme yada kv ye bırakıp 2 3 gün tatile gitme planımız var. sonuçta anneninde kendine gelmeye ihtiyacı var
Yahu evet ama en en en erken 1 yaştan sonra bırakılır bebek ,40 günlük süt kokan bebeği nasıl bırakacaksınız o kadar erken bırakıp tatil yapma ya ne gerek var ?
Emmeyecek mi bu bebek ?

a
Bir de doğum iki ay sonra ise naçizane önerim şimdi gitseniz tatile sağlık sıkıntınız yoksa

Zira doğum ve 40 çıktıktan sonraki Deniz mevsimi de biter gibi
aslında sıkıntım yok ama eşim korkuyor hamileyken denize girmeme doktorum bile izin vermişken hemde. o yğzden gidemiyoruz malesef. keşke şimdi gitsek de sonrasını hiç düşünmesem. ekim başı gibi oluyor aslında sezon sonu. bakalım nasıl olucak bir hayırlısıyla doğsun da

Ben konu sahibine hak veriyorum, arabanın kliması bozulmuştu sadece 40 dak lık yolda bile yeğenim hasta olmuştu, he birde süper anneler hemen üşüşmüş çocuğunuzu bırakıp nasıl tatil yapacaksınız diye, yahu annesiz büyüyen, annesi hastanede olduğu için ananesinden ayrı kalan bir sürü çocuk var, 3 günde me olacak çocuga, kendi içi böyle rahat ediyorsa, bence gayet olabilir.

Benim kiz kardesim 3 aylik bebekle 6 saat yol geldi klimasiz arabayla, yaninda 3 yasinda bir cocuk daha vardi ve de. Yolun yarisinda cocuk devamli aglamis sicaktan galiba ama annesi onu sirf gezme ugruna sürüklemiş yaoacak bisey yok. Evinde oturmaliydi bence.cocugunun pisik olma ihtimalini düşünmemiş. Bu acidan tipki sizin durum fakat minnacik bebegi sabah burakip aksam alacakmis gibi konusmak da bana daha vahim bir durum gibi geldi. Dile kolay 3 gun 3 aylik bir bebegin amne kokusundan mahrum kalmasi.. bilemiyorum emmese bile kokuna ihtiyaci var en azindan geceleri. 3 yas desen belki olabilirdi. Tamamıyle haksizsin kusura bakma.

o zaman anneni de al. Arabada ayılıp bayılmazsın cam acık giderseniz merak etme. Az cekiver. Orda da tatilinin keyfini cikar. Bebegin de annenle otelde bekler. Tabi annen kabul ederse. Ama sen ege , bebegin marmara olmasın yani.. cok kucuk
Bu havada cami acsan nolcak? Sadece sicak hava giriyo

herkes aynı şeye takılmış ama neden bırakılmasın ki. benimde 2 ay sonra doğumumum var ve 40ı çıktıktan sonra anneme yada kv ye bırakıp 2 3 gün tatile gitme planımız var. sonuçta anneninde kendine gelmeye ihtiyacı var
Hele ki daha doğum yapmamissin emer mi emmez mi düsünmüyosun. Kendi tatilin kaldi. Simdi git yüz bolca madem bu senin icin o kadar mühimse. 2 ay sonra doğum + 40gün zaten yaz mı kalıyo? Bebeği kendinize yük görmeyin.

teşekkür ederim açıklamanız için. aslında götürmeyi bende çok isterim ama ayrı ayrı da denize girince tadı olmaz ki. yani bilemiyorum belki de 2 ay sonra ne boş konuşmusum diyeceğim. 3 aylık olsa kesin götürüüm denşze de girer bizimle ama bilemiyorum şimdi bırakabilirmişim gibi geliyor

Yorumumu şahsi almayın ama Bebek yaparken çok düşünmek gerek diye o nedenle yazıyoruz

Artık hayat eskisi gibi değil

Yeni bir hayatımız var

Evli değilken anne ile tatile gittiğinizi düşünün onun şartları farklıdır evlendiniz annenizi götürmediniz tatile eşinizle gittiniz onun da şartları farklı çocuklu hayatınki de farklı

Örneğin annenize ben discoya gideceğim sen yat dersiniz bu uygundur ama bunu eşinize deseniz hoş olmaz ama çocuk olunca bir gece biriniz gidersiniz bir gece biriniz mesela

Gece balkonda içki içmeyi öğrenirsiniz bizim gibi

Oğlum 3 yaşındayken Foça ya gittik

Eşim sigara içer ama çocuğun yanında içmez

O çıktı sigara içti ben çocuğu uyuttum 10
da o odaya geldi ben dondurma yemeye gittim mesela

Siz diyebilirsiniz ki bana ne babasının kucağında uyusun ya da 12 ye kadar uyanık kalsın mızırdarsa mızırdasın 3 gün tatilde, bu tercih olur ama hayat hiçbir zaman eskisi gibi olmaz

Sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın

Back
X