3 Aylık evliler benim durumumda olan var mı?

birsen2505

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
137
1
116
İstanbul
slm kızlar
ben eşimle severek evlendim 3 aylık evliyim
eşim bana karşı çok sinirli, uzak, hiç ilgilenmiyo benimle
ben ne yapıcam
3 aylık evli oluupta benim durumumda olanlar varmı
yol gösterin bana
lütfen
sanırım bunalıma giricem

elbette hiçbirşey ilgisizliğe bahane olamaz ama acaba canını sıkan bir durum mu var işiyle veya başka birşeyle ilgili ?

üzerine düşme sende onunla ilgilenme bir süre birde öyle dene

açık açık konuşun duygularınızı onunla ve sorun acaba bir derdi varmı diye

fakat konuşurken sevimli olun

konuştum canlarım
ama 2 gün iyiydi şimdi yine aynı
ben onu sevdiğim için onunla olmak istediğim için ailemi işimi büyüdüğüm yerleri bırakıp geldim fedakarlıklarımın karşılığı bumu olmalıydı
çok üzgünüm

canım ben 3 yıllık evliyim.biz 6 yıllık flörtten sonra evlendik.evlilikte ilk zamanlar bir garip oluyor.bence erkekler ilk zamanlar evliliğe alışamıyor.ilk zamanlar biz mesela çok kavga ederdik.benimde eşim genelde sinirliydi,bana karşı soğuk gibiydi zaman geçtikçe bu durum düzeldi.göreceksin zaman geçtikçe daha iyi olacak ama bu konu üzerinde durma niye soğuksun niye sinirlisin gibi soruları sürekli sorarak bunaltma.o zaman alışması daha zor olur.mutluluklar dilerim

evlılıgın ılk donemındesınız ve bırbırınızle aynı evı paylasmak sorunlar olması normaldır ama ıcınızı kemırmek yerıne esınzıle en basından sorunları konusarak cozmeye calısın derım..
ıcınızde benımle ılgılenmıyo sevmıyo ıstemıyo gb seyler kurmak yerıne acıkca neden ne var ne oldu sorularını tercıh etmenız evlılıgınız ıcın daha saglıklı olur..

gerçekten düzelirmi canım

baska problemlerimi var acaba???al karsina konus ama suclayarak degil eski günleri animsat böle böle yapsan cok sevinirim gibi falan ..

bence fazla üstüne gitmeyin sizde soğuk davranmaya başlayın hatasını anlasın.ama evliliğin ilk yılı alışma yılıdır.nişanlılık gibi olmasını asla beklemeyin farklı karakterdeki iki insan aynı evi paylaşıyo kavgalar tartısmalar olacaktır ama seviyeli sekilde olmalı daayak ve kötü sözler olmadan.

merhaba canim bende 13 yillik evliyim bu basina gelen bircok yeni evliliklede oluyo canim inan.erkekler flort ve nisanliliktaki rahata alisiyo birden ne kadar sorumluluk aldiklarinin farkina varincada boyle davrana biliyolar maalesef.benden sana tavsiye cok ustune gitme .okadar da taviz verme.hep sen alttan alma buna alisirsa nasilsa idara ediyo der ve hep oyle gider.kendini hic bunalima falanda sokma.o ne kadar rahatsa sende o ada rahat ol.butun bunlar gelip gecici uzulme tatlim benim.sana mutluluklar dileim.

gerçekten düzelirmi canım

emin ol düzelecek kesinlikle evlilik stresi.evlilik stresi olduğu içinde evliliğe alıştıkça düzelecek.yeterki sen bunaltma.niye böyle niye şöyle,sorunumuz var konuşalım gibi şeylele sakın üstüne gitme.onu sıkma alışması daha kolay olacaktır.

mesela sinirlendiği şeylerin belli bir dengeli sebebi var mı yoksa dengesizce herşeye ya da olur olmaz şeylere mi bozuluyor?
dengesiz bir durumsa belki uzman yardımı alınabilir..
bir de yeni evlisiniz ekonomik sorunlarınız varsa buna sıkılıyor olabilir..

ama daha çok yenisiniz bence kendinizden ödün vermeden, biraz umursamaz ve rahat tavırlarla,ama ona extra yük,dırdır,tavır,kapris yüklemeden çizginizde devam edin..

bence herşey yoluna girecek...

güzel haberlerini bekliyoruz..

evlilige yeni yeni alisiyorsunuz daha 3 aylik evlisiniz. bende ve esimde de bu tip seyler oluyordu hem de cok tartisirdik ilk zamanlar ama sonra geciyor hersey...esinle oturup guzel guzel ve sakince konus, sorunun ne oldugunu ogrenmeye calis. guzellikle konusmuyorsa sonra b planina gecebilirsin; yani trip yapmak, surat asmak vs.( b plani esine onun sana davrandigi gibi davranmak). erkeklerin kafasina bazi seyler bu sekilde dank ediyor genelde bizi kirdiklarini biz trip yapinca anliyorlar...

Büyük bir problem olacagını sanmıyorum
erkekler evliliğe ve eve biraz daha zor adapte oluyorlar
sorun yok canım benmi üzülme
bu durumunuz gelip geçici bende aynılarını yasadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…