3 Aylık evliyim 25 yaşındayım anne olmak için erken mi ?

Anne olmak dünyanın en guzel seyi. Hicbir anne de itiraz etmez sanirim. Ancak ayni zamanda öyle zor ki... bu zorluğa ek olarak oturmamis bir evlilik, birbirine tam alısmamis esler olursa sanirim cok daha zor olur. Ben 2 sene bekledim. Esimle birbirimizin huyunu anlamaya calistik, evimizin duzenini oturttuk. Iyi ki de beklemişim. Yaşım genc olmamasina ragmen beklemeyi tercih ettim. Yasiniz genc. Bence bekleyin. Ama tabi ki son karari siz vereceksiniz..

Anne olmak dünyanın en guzel seyi. Hicbir anne de itiraz etmez sanirim. Ancak ayni zamanda öyle zor ki... bu zorluğa ek olarak oturmamis bir evlilik, birbirine tam alısmamis esler olursa sanirim cok daha zor olur. Ben 2 sene bekledim. Esimle birbirimizin huyunu anlamaya calistik, evimizin duzenini oturttuk. Iyi ki de beklemişim. Yaşım genc olmamasina ragmen beklemeyi tercih ettim. Yasiniz genc. Bence bekleyin. Ama tabi ki son karari siz vereceksiniz..
Çok haklısınız düşünceniz için teşekkür ederim :)

Tabi herkes bir değil ama sana tavsiyem en az 1 sene beklemen. Bir sene sonra felan olabilir.

Eşin seni dışarıya karşı desteklermi?
Hayallerini, fikirlerini önemsermi?
Hasta olduğunda yanındamı?
Merhametli sabırlı birisimi?
Tartışınca hala saygılımı?
Dışarıya karşı nasıl?
Evde nasıl?
Sana ev işlerinde yardımcı olurmu?
İşten gelince sana vakit ayırırmı?
Eş olmak yanısıra, baba olabilirmi?

Henüz çok yenisiniz aynı evin içinde.
Bence biraz daha sabır.