Valla canim baslarda bizde ne kavgalar ettik ne kavgalar anlatamam ama inan zamanla yoluna rayina oturuyor hersey simdi ayda bir belki atisiriz oda benim kiskancligim Yuzunden :) ama ona karsi tavrini koymakla gercekten cok iYi etmissin inan bana.. Ben baslarda hep alttan aldim oda bagirdi cagirdi hep sustum korkuOrum gitmeye sandi oysaki hep defol git felan bosanalim derdi hep Yalvar yakar yapardim. En sonunda bende senin gibi tavrimi koydum tiparlandim yeter artik dedim simdi en azindan ikide bir git demiyor.. Voylece en azindan nerde durmasi gerektigini anlamistir eminim , sadece zamana ihtiyaciniz var3 aylık evlıyım..eşimi sevıyorum
eşim yapısı geregı sınırli bı yapıya sahıp
meslegı geregı ise bıseyı seslı bı sekılde soyler ( ses tonu yuksek olarak)
cok sık tartısıyoruz
dun aksam 9 cıvarı geldı yemek yedık oturduk cay içtik buraya kadar hıc bır problem yok
ardından yerde iğne varmıs o iğnenın ne işi var yerde dıye bır basladı bagırmaya susturana ask olsun
sesımı cıkarmadım
mutfaga blasık yıkamaya gırdım benım nasıl bılasık yıkadıgıma bakıyo oyle yıkama bak oarası gıtmedı soyle boye
bende sınırendım ozamn sen yap sen yıka dedım
sansını zorlama dıye bana bagırmaya basladı
ne sansından bahsedıyosun dedım
gıttı odaya annesını aradı anne gelın bu kızı gonderın evıne ben isttemıyorum kavga edıyoruz dedı..
senmısın boyle dıyen bende esyalarımı dagıttım kımsenın gemesıne gerek yok ben kendım gıderım dedım
ve o saatte otobus yok ailem 10 saat uzaklıkta
gözüme bişey gelmedi gidecektım dolapta ne var ne yok indırdım sınırle koca aynaya elımı gecırdım kırdım
ardından tamam dur gondermıyorum senı dedı
ben bu evde sıgınak değilim isteıgın zaman gönderecegın istediğin zamn gitme dıyecegın kumanda değilm ben dedım
tamam dur sınırlenme hemen dedi bende gıtmedım daha 3 aylık evlıyız
sabır cekıyorum..
elım kolum baglandı sankı
bu benım 2. evlılıgım esımınde 2.evlılıgı
cocuk falan yok ortada
ikimızde evlılık konusunda deneyımlıyız evlılıgın ne demk oldugunu bılıyoruz
ama neden anlasamıyoruz
bendemı hata dıye dusunuyorum kendımı yargılıyorum
bılasık yıkarken ozamn sen yıka demıyecektım belkıde ttek hatalı oldugum yer burası
bugunde aksam 10da gelecek
ve aksam 10 olsun hıc isteıyorum
yarın izinlı yıne kavga edecekmııyız dıye dusunmekten basıma agrılar gırdı
sızce ne yapmalıyım
yasadıgım sehırde hıc tanıdıgım yok
konuscak kımsem yok
yardımcı olun bı akıl verın lutfen...
Valla canim baslarda bizde ne kavgalar ettik ne kavgalar anlatamam ama inan zamanla yoluna rayina oturuyor hersey simdi ayda bir belki atisiriz oda benim kiskancligim Yuzunden :) ama ona karsi tavrini koymakla gercekten cok iYi etmissin inan bana.. Ben baslarda hep alttan aldim oda bagirdi cagirdi hep sustum korkuOrum gitmeye sandi oysaki hep defol git felan bosanalim derdi hep Yalvar yakar yapardim. En sonunda bende senin gibi tavrimi koydum tiparlandim yeter artik dedim simdi en azindan ikide bir git demiyor.. Voylece en azindan nerde durmasi gerektigini anlamistir eminim , sadece zamana ihtiyaciniz var
cnm eşinin yaptığı çok yanlış kendi ailesini arayıp gönderin demek de ne demek
sana sölese anlamıon mu sen çocuk gibi sokağa mı atıcakmış.ben ce yanlış dememişin
iyi demişin ne biliomuşta karışıomuş senin yıkadığın bulaşığa bence o bahane arıyo
kavga etmek için.bence otur düzgünce konuşun kimse kimsenşin kölesi değil sonuçta
tamam sinirli dersin alttan almaya çalışırsında bukadar da olmaz.boşan demem asla
bunlar herkesde olur çözülmicek şey değil sadece konuşup çözmeniz lazım kavga ile gürültü
ile değil.
Tamam dur gondermiyorum ne demektir ya.. Sakın alttan alma. Baştan nasıl alışırsa öyle gider. O bir bağırıyorsa sen iki bağır.
Bu erkekler eve gelin aldım kral benim havalarından ne zaman kurtulacaklar acaba.
O tabakları kafasına gecirseydin keşke.
Buarada kendini suçlama. En ufak hatan yok
Daha çok yenisiniz. İlk zamanlar uyumsuzluk çok oluyor.
Yer geldiginde tabi ki alttan alın ama asla kendinizi ezdirmeyin.
Eşinizin size karışması yanlış.
Bende olsam aynı cevabı verirdim diy düşünüyorum
Tutumunuzu koruyun. Yaptıgı davranışında yersiz manasız oldugunu söyleyin.
Üzmeyin kendinizi zamanla oturur inş.
gece yattım sınırımden aglıyorum eşime belı etmedım ağladıgımı duyg somurusu yapıyo dıye dusunmesın dıye
toparladım kendımı bu evde olan iyi seylerı ailen bılmıyo ama ettıgımız kavgayı neden bılıyo dedım
onlar herseyı bılmek zorunda dedı kestırıp attı yuvamı yıkmak isttemıyorum adı ustunde 3 aylık evlıyım nasıl yıkarım
bu ara işlerı cok yogun sbah 8 aksam 10 derse gırıyo onada hak verıyorum ama dun aksam cok ileri gitti
kendımı sıgınak gıbı hıssedıyorum sınırımden aglamaktan baska bısey gelmıyo sankı elımden
ilk basta alttan almadım bagrdım cagırdım helekı annesını arayıp gelın alın gonderın bu kızı demesı benı kendısınden fazlasıyla sogutmaya yetti
sonumuz hayrolsun diyorum
3 aylık evlıyım..eşimi sevıyorum
cok sık tartısıyoruz
dun aksam 9 cıvarı geldı yemek yedık oturduk cay içtik buraya kadar hıc bır problem yok
ardından yerde iğne varmıs o iğnenın ne işi var yerde dıye bır basladı bagırmaya susturana ask olsun
sesımı cıkarmadım
mutfaga blasık yıkamaya gırdım benım nasıl bılasık yıkadıgıma bakıyo oyle yıkama bak oarası gıtmedı soyle boye
gıttı odaya annesını aradı anne gelın bu kızı gonderın evıne ben isttemıyorum kavga edıyoruz dedı..
senmısın boyle dıyen bende esyalarımı dagıttım kımsenın gemesıne gerek yok ben kendım gıderım dedım
gözüme bişey gelmedi gidecektım dolapta ne var ne yok indırdım sınırle koca aynaya elımı gecırdım kırdım
ben bu evde sıgınak değilim isteıgın zaman gönderecegın istediğin zamn gitme dıyecegın kumanda değilm ben dedım
sabır cekıyorum..
cocuk falan yok ortada
ama neden anlasamıyoruz
bılasık yıkarken ozamn sen yıka demıyecektım belkıde ttek hatalı oldugum yer burası
sızce ne yapmalıyım
konuscak kımsem yok
Sinirli olmasından ziyade cocuk gibi annesini araması dikkatimi cekti benim. Demek ki ilk evliliğinden zerre kadar ders almamış
aslında aklı başında ve ellikden ders cıkarmış birinin daha sakin ve kuğul davranması gerekiyor3 aylık evlıyım..eşimi sevıyorum
cok sık tartısıyoruz
sesımı cıkarmadım
sabır cekıyorum..
cocuk falan yok ortada
ama neden anlasamıyoruz
sızce ne yapmalıyım
konuscak kımsem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?