3 aylik evliyim daha, esim bosanmak istiyor :(

Sana deger vermeyen bir es ve seni dusman gibi goren ailesi . Inan bana temel hic saglam atilmamis bu evlilikte .. Eger simdi bitmezse ilerde ayni seyleri yine yeniden yasarsin ve tekrar tekrar uzulursun. Heleki kendi canina kiymayi disunmek cok kotu .. Senin bir cirpida silebilecek birisi icin boyle birseyi dusunmek basli basina hata.. Biten birseyi zorlamanin geregi yok canin , gururunu ayaklar altina almalarina kesinlikle izin verme . Kacan balik buyuk oluyor sen istemedigini soyle davani ac, nafakani iste .. Sonra onlar gelsinler yalvarsinlar kopek gibi ....
Hemen aile yikimindan yana hic degilim ama karsimda seni herkez icib bosarim diyen bir adam varsa bir dakika dusunmeden hadi eyvallah derim ... Dogru olanda bu diye dusunuyorum...

Umarim mantikli sekilde dusunebilir ve kendi adina en dogru karari alisinn ..

Son düzenleme:
Ben anlamam aileler niye karışır çiftlere. Erkek kardeşim bizim yanımızda bir kaç kez karısını tersledi bozdu. Annemde bende üstüne yürüdük. Haa eşinin hiçmi o anda hatası yok var elbet ama,bu durumlarda erkeğe gaz verildimi evlilikler kötüye gidiyor.
Kardeşimi birkaçkez uyardık bu kızı alırken sen bilmiyormuydun gezdin tozdun,bize sordun mu yok. Bu kızı tanıdın seni kandırmadı o halde kızı terslemeye bozmaya hakkınyok dedik. Şimdi çok dikkat ediyor.konuştuklarına. Bazen gene ağzından kaçırıyor ama toparlıyor.
Aileler yapıcı olmalı kardeş kardeşle anlaşamazken günümüzde iki farklı insanın anlaşması daha zor. Eşlerde biraz görmemeli ve susmalı bence.

canım çok geçmiş olsun
daha çok yeni evliliğin vallahi bunları okurken gidip kendi görümceme çatasım geldi hepsimi aynı ya ben daha nişanlıyım ama benimkide salak salak konuşur sonra ablacım sen beni tanımıyor musun kötü niyetle söylermiyim hiç diyor ya ya evlenince daha da saçmalarsa diye korkuyorum
bu erkekler neden böyle aptallık yapıyor ya anlamıyorum canım hakıkında hayırlısı olsun bence eşinle sen son bir kez de olsa yüzyüze konuş ve bukadar basit birşey yüzünden bitmesine izin verme daha yeni evlisin
ama anlamadığımda birşey var bu insanları hiç tanımadın mı ya evlenmeden belliki seninle bir sorunu var mış düğünden sonra çıkmış olamaz dimi off ya offf allah heğsine akıl fikir versin

vallahi şunuda söylemeden geçemeyeceğim
kimseye asla boşan falan demem ateş düştüğü yeri yakar çünkü nemek boşan evlilik daha okadar yeni ki tabiki bir şansı bir şansı bir şansı daha hakediyor çünkü neden çok basit
boşanmak bir kzın tekbaşına verebileceği kadar basit bir konu değil ben kendi adıma konuşuyorum
boşanıyorum dedğim zaman benim babam annem çok üzülür tabiiki sorun ciddiyse ve artık olmuyorsa evlilik her şansı tüketmişse boşanılır ama yapmayın ya ne konuştuğunu bilöeyen bir görümce yüzünden boşanmayın sakın eşinizle konuşun
oda doğru kararı vercektik umarım
allah yardımcınız olsun

kadının kadına desteği şart darısı çadoloz görümcelere

Katılıyorum..
İçin yanıyor, yuvan yıkılsın istemiyorsun ama o yuvanın temeli sağlam atılmamış zaten..
Seninde bir kadınlık gururun var! Seni istemediğini sevmediğini herkese duyuran birisini suçlu gibi bekliyorsun birde. Tamam seninde hataların olmuş ama boşanmayı gerektirecek kadar inan bana hiç bişey yok.Sadece intihar olayında kızdım sana içten içe, insan kendini o duruma nasıl düşürür. Ben sizin evliliğinizin aslında başka sebeplerden bittiğini düşünüyorum, belki siz farkında değilsiniz ama ailesi baştan sizi istemiyor olabilir, eşinizde ailesinin gözünün içine bakıyorsa bundan etkilenmiş olabilir. Öyle bir durum ki,
sanki ailece böyle bir fırsat bekliyorlarmış gibi hareket etmişler..
Eşin o olgunlukta değil, bencede öyle birini beklemekle hata ediyosun.
Yuva tek kişinin isteğiyle, emeğiyle, sevgisiyle yürümez.
Eşinde bununla ilgili bir çaba görürsen dön evine ki böyle birşeyde yok..
Kendini üzmeye bile değmez bence. Onlara bırakmadan sen aç davayı, hakkınıda al.
İş hak-hukuka gelince yumuşarlar gibi geliyor bana ama neyse.
Hakkında hayırlısı olsun canım inş.

Sunlarida eklemek istiyorum , soyle olsa esin hatasini anlasa yalvarsa yakarsa ikinci bir sans vereym diye dusunursun ... Senden sans istemeyen adama ekstra sans a gerek oldugunu sanmiyorum .. Adam bagiriyor bosanacagim diye sen yakaris pozisyonundasin cunku ...
Birde tamAmiyle haklisin demiyorum cok fevri davranmisin. Ama seven kisi deger veren kisi bu kadar abartip cumle aleme bosanacagim diye duyurmazdi , kenara ceker adam akilli konusurdu

eşin ailesine çok düşkünmüş ve çok dolduruşa gelmiş.
yaptığın en ufak hata sayılamayacak şeyleri bile söylemişlerdir.
bize şunu dedi karın, bunu yaptı vs diye
oda ben nası iriyle evlenmişim demiştir. birdn boşanma istemesinin sebebi budur.
ailesiyle sen arasındaki dengeyi kuramamış kuramazda.
ailesindn çekip almalıydı.
karıştırtmamalıydı.

Gercekler acidir... emin ol uc aylik karisini kardesinin sozuyle birakmaz kimse!
bunun altinda baska sebepler var.. belki hoslanmiyordur ve evlenerek yanildigini
dusunmustur belki bir seyler gozune batti senin tarafindan..
yani buyuk salonlar tutup guzel dugunler yapip sonra uc ay gecmeden bosanmak isteyen
bir adam "kardesimle ne bicim konusuyorsun" diyemi bosanir allahaskina
hani hakarette etmemissin.. sadece biraz sert bir uslupla yazdin...
bence bu isin icinde ya baska bir sey var (ona baska seyler anlattilar yalandan)
yada seni sevmiyor ve gormek istemiyor ('ki kendin demissin yuzune bakinca seytan gormus oluyorum diyormus diye" seven insan bunlari demez..
ve sen bir sans vermeye kalkiyorsun ama o sansi isteyen yok
aileni dinle derim gidip sakin yalvarma onlara eglence olursun diye dusunuyorum
iftira bile atarlar.. acida olsa gururunu kirdirma onlara

Böyle anacı bir erkeği gördün mü hemen kaçıcan arkadaş yok bunlar değişmiyor sevgiliyken iyi ölçüp tartmak lazım hadi olmadı nişanlılıkta baktın anasının sözünden çıkamıyor otursun anasıyla mutlu mesut yaşasın. Sonunda mutlaka sorunlar çıkıyor yani.

canım öncelikle allah yardımcın olsun.
bak bu olmaz tatlımmm ben eşimi seviorumda falanda filanda varmı böle bişi yaaa.bazı arkadaşlar evliligin ilk zamanlarında bu tarz aileyle ilgili şeyler olur yazmışlar ama yok ööle bişi yani var ama ilk 3 aydan çıkmaz ve bu kadar büyütülerek uzatılıp boşanma noktasına gelinmez.o yüzden ben sana hiçç bekle falan demicem bence boşa onu hemde ilk davayı sen açç kalsınlar ööleee g.... gibi çünkü balık baştan kokar canım eger evliliginin 3. ayında sana tutupta bu tarz konuşarak hatta cinnet geçiriyo demişsin muhtemelen şiddet tarzı şeylerde vardır vurma olmasa bile ortalıgı dagıtmıştır falan bunlar varsa eger o evliligin yolu yol degildir ve bellidir sonunda ne olacagı.o yüzden hiçç daha fazla kendini ezik duruma düşürme derim ben.
bazı arkadaşlar bu işin içinde bişi olmasın demişler anladıgım kadarıyla büyüden falan bahsediolar çünkü bi lafın dikkatimi çekti bana yılan gibi görünüyosun demiş eşin sana ki bu lafı kullanan adama büyüde yapılmış olabilir istersen bi araştır derim sana

Bu yüzden boşanmaya kalkıyorsa, tutmayın koşa koşa boşansın.
Şaka gibi.
Diyelim ki siz bu konuda haksızsınız, konu yine boşanma noktasına gelecek bir konu değil.
Dünden razıymış heralde.
Bence yapabileceğiniz birşey yok, sizin eşinize değil,
eşinizin size yalvarması lazım şu saatten sonra.
Kıymetinizi anlaması lazım.
Üstüne düşmeyin bence.

esin SENINLE evlendi , SENINLE evli , görebildigiim kadariyla
( ailesi seviyesiz, saygisiz...fesat insanlar.. allah kimsenin basina vermesin, böyle insanlarla anlasmasida konusmasida zor olur)
esin kardesine kizacagina, SEN NASIL BU SEKILDE BENIM KARIMLA KONUSURSUN DIYE BAGIRACAGINA! sana bagiriyor sen nasil benim kardesimle böyle konusursun diye.. kusura bakmada NEBICIM bir ADAM bu? ozaman ailesiyle evlenseydi? hata kardesiyle ! insan evleniyorsa karisina sahip cikmali, onu koruyup kollamali ! hangi taraf haksizsa o tarafa uygun bir dilde bagirip cagirmadan orta yolu bulmali !
ama su benimde tuafima gitti acikcasi.. sen kardesine "yazmak bukadar zormu " demissin.. bu ister istemez karsindakina sert gelmis olabilir.. keske öyle demeseydin "canim ordamisin" falan deseydin, veya arayipta sorsaydin.. öyle yazinca oda bu bana bagiriyormu niye böyle sert konusuyor diye anlamistir... yani gördügüm kadariyla burda sende biraz hatalisin..
burda büyük bir yanlis anlasilma var, suc var (biraz senin , ama cogunluklada kardesi suclu)
ve en büyük haksizlik yapanda esin. böyle bir adamla bence yazik ya 3 ay olmus evleneli.. eyerki sade böyle birsey yüzünden gercekten bosanirsa.. bence sende def et gitsin.. degmez cünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
ne yani sadece siz görümcenizle tartıstınız diyemi bosanıyor eşiniz ve ailesi de kabul ediyor baska bişi var gibi geldi bana:26:
ve sizde adam istemiyorum bosancam diyor ne diye canıma kıyarım diyorsunuz bakın gelmemişler bile kendinizi küçük düşürmeyin

Bence hiç cinnet falan geçirmeden, direk gidin ve boşanma davasını açın onlardan önce... Gerisini düşünmeyin ve dik durun... Böyle adamdan hayır gelmez.. Keşkelerle ve belkilerle ömür geçmez... Hayatınıza bakın... O da ailesiyle yaşasın... Boşanma davası ile birlikte tazminat davanızı da açın... Böyle insanlar kendilerini bir b.. zannediyorlar hiç üstüne düşmeyin... Bir damla gözyaşınıza değmezler... Allah bin beterini yaşatır onlara da görürler hanyayı konyayı...

Bu ne be kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar çuval torbaları...

walla arkadaşım okudukça şiştim burda..sana da kızdım ne diye yalvarır pozisyondasın o seni ne sanıyor ya allahım delirdim burda..bir görümce lafıyla olay bu haddeye gelmiş..aklını başına al ve boşa bu adamı..gururunu hiçe sayma..canıma kıyarım filan ne demek ya..çocukmusunuz siz azcık dik durun..boşanacam diyorsa boşayın ama herşeyi de almasını bilin..kardeşinin mesajlarını silme lazım olucak onlar sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…