- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
3 aylık evliyim hemde hamileyim. Kaynanam nişanlıyken çok iyi davranırdı şimdi ise kötü. Hamileyim mide bulantım çok fazla yemek felan yapamıyorum deterjan kokuları felan beni maf ediyor. Bunu bilerek kaynanam sen yat diyor ben işini yaparım dior. Ben elleme yapma diyorum dinlemiyor. Kocam gereken yardımı yapıyor. Iyi hoş islerimi yaptı diye dua ediyordum ki geçen anneme beni kötülüyor. Diyor hiç bir iş yapmıyor herseyini ben yapıyorum. Kılını kıpırdatmıyor felan duyunca çok kötü oldum o günden beri evinin kapısını açmaz oldum konuşmuyorum da hoş geldin bile demiyorum 2 yüzlülük yaptı çünkü. Bugünün bi de yarını var unutuyor ne yapcam ben bilmiyorum şaşırdım
eeee miss gibi havasını basmış işte :))))))))))) sıkıntı yok dağılın hanımlarTemizliğini yapıo kadın. Hangi kayınvalide bunu yaparki acaba
Seni söylediği kadında annen yani.
kayınvalidem eve gelince bez verip şuraları sil demezsem şerefsizim...3 aylık evliliğinde kaç aylık hamilesin
eeee miss gibi havasını basmış işte :))))))))))) sıkıntı yok dağılın hanımlar
3 aylık evliyim hemde hamileyim. Kaynanam nişanlıyken çok iyi davranırdı şimdi ise kötü. Hamileyim mide bulantım çok fazla yemek felan yapamıyorum deterjan kokuları felan beni maf ediyor. Bunu bilerek kaynanam sen yat diyor ben işini yaparım dior. Ben elleme yapma diyorum dinlemiyor. Kocam gereken yardımı yapıyor. Iyi hoş islerimi yaptı diye dua ediyordum ki geçen anneme beni kötülüyor. Diyor hiç bir iş yapmıyor herseyini ben yapıyorum. Kılını kıpırdatmıyor felan duyunca çok kötü oldum o günden beri evinin kapısını açmaz oldum konuşmuyorum da hoş geldin bile demiyorum 2 yüzlülük yaptı çünkü. Bugünün bi de yarını var unutuyor ne yapcam ben bilmiyorum şaşırdım
benimki de dün memleketten gelmiş mutfağa yemek yapmaya girmiş vallahi pek bi utandım yakayınvalidem eve gelince bez verip şuraları sil demezsem şerefsizim...
şunu kayınvalidesi yapıo benim neyim eksik diye zırlarımda
ückaatcı kaynanabenimki de dün memleketten gelmiş mutfağa yemek yapmaya girmiş vallahi pek bi utandım yaben yemek yapacaktım ben yemeğimi yaptım geliyorum dedi meğersem yapmamış ee akılsız dilin cezasını eller çekermiş
benimki kesin gelir yapar ama ben onun peşinde değilim vallahiückaatcı kaynana
acaba bizde hamile olursak görürmüyüz temizlik yapan kayınvalide
aklımda deli sorular panpaaa
YAKın mı oturuyorsunuz?Vallalben duydum duyacağımı annemde hatta yapıyorsun da niye lafını ediyorsun diye cevap verdi hem burada hamile olmamı konuşmuyoruz Allah vermiş bir can aldıracak kadar da küstah olamazdim ben ilk geceden hemen hamile kalacağımı nerden bile bilirdim ki. Kocamla aram bozuk felan değil Allaha Şükür o benim arkamda annesine ben iş yaptirmiyorum yapma da diyorum ama dinlemeyip yapıyor sonra da sağda solda konuşuyor. Kaynana dereyi geçene kadar iyiymiş şimdi her gün birşey buluyor tartışmaya. 3 günlük evliydim her sabah her akşam evime geldi evi ayrı olmasına rağmen sizce ne beklenir böyle birinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?