3 aylık evliyim kaynanamla aram kötü

Ben bu sitede kv yaşanan sorunları okuduktan sonra sizinki çok masum geldi açıkcası.sizde bundan sonra yaptırmazsınız olur biter.insanlar artık kendi evlatları için yaptıklarımı bile başa kakıyor,kaldı ki kaba tabirle el kızı için yaptığını dillendirmesin

canım kaynanadan görümceden eltiden genelde dost olmaz genelde diyorum %10 kadarı çok iyi olabiliyorrr gerisi senn kaynanan gibi oluyr işini yapmasına izin verme teklifedersede laf sok

aslında ıyı kadınmış gelınının ısını yapmış.dıyebılırdıde bız eskıden hem çocuk taşırdık hem buyuklerımıze hızmet ederdık dıye.senden ıste bekleyebılırdı beklememıs.hem annene demıs baskassına demedikten sonra annen kızıma destek olmuş yardım etmıs dıye sevınmıstır belkıde.tavrınız cok yanlış olmuş kıbarca anne sunu söylerken duydum senı kırıldım bu cümlene ben gıbı kırmadan konusabılırdınız.böyle sen tavır yaparsan sonuç kotu olur

Belki iyi bakiyorum kizina demek istemistir. Ona bir is yaptirmiyorum ben islerini yapiyorum filan demeue getirmistir.
Ennaaammm ben kaynana savunuyorum . Heyytt beeaa

Temizliğini yapıo kadın. Hangi kayınvalide bunu yaparki acaba
Seni söylediği kadında annen yani.

3 aylık evliliğinde kaç aylık hamilesin

eeee miss gibi havasını basmış işte :))))))))))) sıkıntı yok dağılın hanımlar
kayınvalidem eve gelince bez verip şuraları sil demezsem şerefsizim...
şunu kayınvalidesi yapıo benim neyim eksik diye zırlarımda

acaba iyi niyeti ile söylemiş olabilrmi ? yani kızınızı rahat ettiriyorum manasında,

kayınvalidem eve gelince bez verip şuraları sil demezsem şerefsizim...
şunu kayınvalidesi yapıo benim neyim eksik diye zırlarımda
benimki de dün memleketten gelmiş mutfağa yemek yapmaya girmiş vallahi pek bi utandım ya ben yemek yapacaktım ben yemeğimi yaptım geliyorum dedi meğersem yapmamış ee akılsız dilin cezasını eller çekermiş

ückaatcı kaynana
acaba bizde hamile olursak görürmüyüz temizlik yapan kayınvalide
aklımda deli sorular panpaaa

her kaynana kötü değildir yawww :)
unutmayın hepiciginiz potansşyel kaygana adayısınız :)

yaptırma işini.
elletme bir yeri, kimsenin ağzına laf vermemiş olursun.

Evlendikten sonra hemen hamile kalmak bence iyi değil sonuçta o seni pek tanımıyor sen onu pek tanımıyorsun daha evlilik oturmadan çok yanlış anlaşmalar olur , dargınlık olur aslında en güzeli 2 yıl sonra çocuğun olması şimdi kaynanaya mahkumsun oda bunu biliyor bir güzel kullanıyor anneni karaladığına göre demek ki pek içinden gelerek allah rızası için yapmıyor oğlunun tepkilerinden korktuğu için ona kalsa sen ona hizmet etmelisin

Ne kadar derse desin yaptırmayacaktınız kendi annen varken neden o gelip yapıyor ki laf söz olacağı baltan belli kendi annen yapar kafan rahat olur hiç olmazsa. Ayrıca ğek kötü niyetli dememiş gibi yani her işini ben yapıyorum kılını kıpırdatmıyor derken, merak etme kızın rahat demek istemi olabilir yoksa neden kaynana gelinin kendi annesine kötüler ki kızı kendi akrabalarından biri olsa neyse yani aklın kalmasın demek istemiş annene bence.. Hem yapmak istemese yapmazdı yani zorlayan yok ki onu kendi isteyip hem nedne şikayet etsin bence bahane arıyorsunuz. Hadi kendi yakınına dese anlarım ama annene şikayet etmez.

sen bence sadece mesafeni koru..evde iş yaptırma..gelince otur onunla beraber temizlik yapıyorum yada yapıcam falan deme..

kaynananın nişanlıyken cok iyi oldugunu söylemişsin. şimdide sen yorulma diye sana elinden gelen yardımı yapıyor. detayları bilemem elbet ama hiç düşündün mü belki kaynanan o lafı soylerken fesatlık düşünmeden kızınız iyi gül gibi bakıyorum demek istemiştir.

Vallalben duydum duyacağımı annemde hatta yapıyorsun da niye lafını ediyorsun diye cevap verdi hem burada hamile olmamı konuşmuyoruz Allah vermiş bir can aldıracak kadar da küstah olamazdim ben ilk geceden hemen hamile kalacağımı nerden bile bilirdim ki. Kocamla aram bozuk felan değil Allaha Şükür o benim arkamda annesine ben iş yaptirmiyorum yapma da diyorum ama dinlemeyip yapıyor sonra da sağda solda konuşuyor. Kaynana dereyi geçene kadar iyiymiş şimdi her gün birşey buluyor tartışmaya. 3 günlük evliydim her sabah her akşam evime geldi evi ayrı olmasına rağmen sizce ne beklenir böyle birinden.

YAKın mı oturuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…