3 aylık evliyim kaynanamla aram kötü

Gören kendi kendime kuruntu yapıyorum sanır daha neler neler yaptı yazmadım bu yaptıkları yüzünden hep üzüldüm ağladım doktor böyle yaparak erken doğum riski yaşar sın dedi

Onun tek derdi evin en küçük oğluyla evlenip evinden aldığım için böyle neymiş
Oğlum olmadan birşey yiyemiyorum sanki kız evlat gelin etmiş herşeyin bi edebi adabı var o yaptıklarından sonra bende kocama taşınalım dedim oda tamam dedi annesine gitmiş söylemiş tasıncaz diye annesi geldi oğlumu öğrettin sen benden ayıracaksın onu oğlum bi yere gidemez bilmem neler dedi kocamda gidicez dedi. Oğlu bir gün onlara gitmesin
Sen öğretiyor sun gondermiyorsun diyo

Hem yapma dedigim halde yapiyorsun hemde sikayetleniyorsun anne ayip bu yaptigin.kac kez sana gel de evimi temizle dedim de.ve suss.birdahada eskisi kadar samimi olma.hazir cocukta olacakmis zaten,bari ona fazla burnunu sokma hakki bulmasin aradaki sogukluktan dolayi.

Bana kalsa buradan gidip çocuğu hiç birine göstermemek istiyom

Aman boşver canım takma aynısından bendede var ben ailem herşeyimizi bilsin istemiyorum ama kvdem ne var ne yok en ayrıntısına kadar anlatıyor anneme damatlarının ailesiyle görüşmüyor bizimkinede otomotiğe bağlar gibi anlatıyor sürekli dertli kadın hatta 2 kez ailemin koymuşluğu bile var ama kadın bıkmadan usanmadan anlatıyor çatlar anlatmazsa birgün kpderim balığa gitmiş oda bana kalmaya geldi neyse uyuyacam ben dedi gitti yattı bende annemi arayım dedim aldı benim uyuyan ufaklığı ayagında sallar numarası yapıyor dibime kadar girdi aradada nasıl duyuyorsa laf atıyor anneme yuhhhhh dedim bide bitmedimi kızzz konuşman bende konuşcam dedi en ufak ayrıntıya kadar beni şikayet ederek anlattı sonundada ohhhh beeee içime huzur doldu gidip uyuyayım sanada allah rahatlık versin dedi gitti totosunu devirdi horul horul uyudu çatlakkkkkk boşver hiç değişmeyecek kvliden takmamayı öğren yoksa kafayı yersin

Valla kimseden korkum yok Allah a şükür tanıyan tanısın ben kimsenin arkasından da konuşmuyorum yüzüne de diyorum ama utanmiyor. Zaten bebeğe birşey olsun hepsinin bana vereceği bi hesapları olur

ben yaşını merak ettim canım doğrusu ... annen yakınsa o gelsin yardıma ... ya da yapma iş güö kaç haftalık hamilesin zaten 12 haftadan sonra toparlanıyorsun ... kv iş yapmaya başlayınca durdur yapma istemiyorum de ama kararlı bir şekilde de bunu ... kv tartışmaya girme eşinle aran açılabilir

Magic girl sanada üzüldüm belalar başımıza ya atsan atilmiyor satsan satilmiyor

11 haftalık hamileyim 20 yaşındayım

Annem gelmiyor çünkü ben annemleri çok özlüyorum yanıma gelince gidecekleriayak oortalığı yikiyorum gitmeyin diye ağlayıp duruyorum aile ozlemimi atamadim üstümden annem de evine alış diyo

Evimm beni anlamıyorlar işte yapmasa niye yaptı deyim

Bence kimsenin ailesi gelmesin. Yeni evlisiniz. Birbirinize alişmaniz lazim. Evliliginizin oturmasi lazim.

Ki çok çabuk severim herkesi herkes der sen herkesi seviyorsun die ama birinden de nefret edersem daha o kişi olmaz hayatımda

kayınvalideniz başkasına değil annenize konuşmuş sonuçta tamam arkanızdan konuşması iyi bir şey değil ama annenize konuşması durumu biraz hafifletmiş sanki ayrıca belki anlık birşeydi belki çok yorgundu o esnada belk siz yanlış yorumladınız hemen silip atmak olmaz eşinizin annesi sonuçta e biz hiç kv dedikodusu yapmıyormuyuz sankiii bu arada fotonuzuda koymuşsunuz sizin kayınvalide kkya üyeyse veya bir tanıdık varsa deşifre oldunuzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…