3 aylık evliyim kaynanamla aram kötü

Benim kayinvalide iyi felan değil yukarıda bahsettim daha çok seyinden o internet bilmez internet e kocam giriyor annesi o ne oyunu diyo faceye bile anlamıyor gören görsün herkese yayın ediyor kendi zaten.

Benim kayinvalide iyi felan değil yukarıda bahsettim daha çok seyinden o internet bilmez internet e kocam giriyor annesi o ne oyunu diyo faceye bile anlamıyor gören görsün herkese yayın ediyor kendi zaten.

Eve alma fazla. Isim var de. Evde degilim de. Disari cik. Banyodaydim de.

11 haftalık hamileyim 20 yaşındayım

çok az kalmış bulantıların falan geçmesine.... sabret az daha ... yaşında küçük değilmiş fevri davranma hamileliğin verdiği bi duygusallıkta var sende :) gül geç

Banyoda olduğumu eltime diyorum sonra oda bilmesine rağmen zile parmağını bi koyuyo daha çekmiyor çok fena biri bizim evin 3 anahtari varmış birini kendi almış ben yeni duydum düşünün siz gerisini yani ev kimin belli degil

Evet hamilelik kötü yaptı beni daha fazla sinir oldu bende ama kaynana herseyi hak etti

Ben bi yere gidiom bana anahtar niye birakmion dio sanki sende yok diom bende varda girişin yok dio evimde ne isi oluyor anlamıyorum ben kocam aylığını alsın yapıcam bunu da

Ben bi yere gidiom bana anahtar niye birakmion dio sanki sende yok diom bende varda girişin yok dio evimde ne isi oluyor anlamıyorum ben kocam aylığını alsın yapıcam bunu da
Canm işin çok zor yaaa bu ne yol geçen hanına dönmüş biz hiç kimseye vermeyiz anahtar falan hatta türkiyeye giderken ailene verelimde eve bakarlar dedim eşime boşver hiç bulaştırma geldiğimizde isterler bende hayır diyemem hiç gerek yok dedi bence hemen değiştir kilitdi allah yardımcın olsun çok zor seviyesiz insanlarla uğraşmak

Evet öyle zor bazıları da beni eleştirdi bilmeden ama Allah onların başına verse ne olur acaba merak ediyorum

Yağmur canım sıkılıyor ne yapim egleniyom

Çilingirci getirip kapının kilitini değiştir,bir daha geldiğinde kapıyı açamaz.

Benim kaynanamla aram iyi ama ev temizlettirilirmi kaynanaya en iyisi bile mutlaka bi laf sokar benim karnım burnumda hala kendim temizliyorum camlara kadar hemde görsen neler yaptığımı malesef bende 20 yaşındayım kendimi taşıyamıyorum ama kendi işimi kendim yapmak zorundayım laf duyacağıma

Zaten taşıncaz bir aya kalmaz disimi sıkcam ama hiç birseyime karisamicak ben diyorum niye benimle ugrasiyorsun diger nişanlı kiza da mı böyle yapcan oda dio daha eve gelmedi oda dio utanmaz işte

Orası doğru bende diyorum ya ben yaptirmiyorum zaten mide bulantim gecince her isimi yaparım Allah a şükür ama suan evi süpürge ile cektire biliyorum tek yapabildigim 61.5 kiloyla hamile kaldım şimdi 53 üm siz düşünün yani ne haldeyim

Haklısın canım seni en iyi ben anlarım bulantı çekmedim ama hamilelik gerçekten zor ama malesef kaynanaya iş yaptırırsan böyle der isterse dünyanın en iyi insanı olsun anlamaz hamile bu kız diye.. Eşinden yardım iste ufak tefek oda anlayış göstersin

Adasu canım eşim herseyimi yapıyor yeri geliyor kendi yaptığımı yiyemedigim için kendi yemek yapiyo herseye yardım ediyor. Kaynana anca ben 9 tane çocuk çıkardım dio ama hiç birinde mide bulantısı cekmemis dünde gelmiş karnın niye dümdüz hani nerde bebek dio yeme sen yeme dio bende yiyemiyorum diom anlamiyo neymiş miden bulanirsa icinde tut kusma dio böyle şey hiç duymadim görmedim. Daha 11 haftalik bebek isim düşünüyor daha cinsiyeti bile belli degilken aklı sıra kendi taraflarindan isim koyacak bende bebeğin isimleri hazır karisma dedim

Ayyy Allahımmm şöyle çok bilmiş oluyorlar ya kafayı yiyorum ya 9 tane çocuk çıkarmış mide bulantısı yaşamamış demekki bünyesi öyleymiş..bide sana içinde tut diyorr sakınn yapma miden bulanınca direk çıkar dinleme ne cahilce bir yaklaşım bu karnın tabi düz olcak daha pirinç kadar bebek 11 haftalıkmış..Ay asla taviz verme isim konusunda da karıştırma kendine saygısızlık yapma ama mesafeni mutlaka çok sağlam tut kaynanan baya değişik Allah yardımcın olsun canım Eşinlede aranı sakın bozma kaynanan için ve kaynananla sorunlarını asla eşine yansıtma boşver daha çocuk doğduda ismi kaldı he de geç ay gerçekten sinir bozucu....

Tavır yapacağınıza anneniz yanınızdayken Kvye anne sen bana dedin iş yapma diye sonra anneme beni kötülemişsin diyin.
Yüzüne vurulunca yaptığı ayıp tekrar etmez.

Aynen gecen dedim bi tutuyim midem bulaninca haliyi felan berbat ettim lavaboya kosamadim bile hepsi burnumdan geldi karistirmiyorum kimseyi kocama bile diyorum ismini ben koycam ne olursa hazır zaten isimler onemli olan Allah kucağıma vermeyi nasip eder inşAllah senin cinsiyeti ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…