3 aylık evliyim kaynanamla aram kötü

Ben odadaydim onları duyduğum da sonra yanıma geldi sen bizim yanimiza niye gelmion dio bende dedim benim hayatima karisma sizin yüzünüzden evimden nefret ediyorum dedim

Ayy sakııın tutma birdaha kendine eziyet etme...Amin canım cümlemiizin inşallah benim kızım olcak Allahın izniyle sen ne olsun istiyosun:)

belki ben yapıyorum yardım ediyorum ona yaptırmıyorum o amaçla demiş olabilir....hamilelik psikolojisi alınganlık yapıyor olabilirsiniz böyle zamanlar zor geçebilir...üzmeyin kendinizi bebeğiniz etkilenir

Ben erkek hissediyorum bilmiom ama hayırlısı

Yok o anlamda demedi yazdığım bütün şeyleri okursan bana hak verirsin eminim

Bence sen yinede degistir profil resmini
Bi tanidik vardir ordan burdan duyar sonra al basina belayi.
derdin birken iki olur.
Bide hadi esinin kulagina gitse?

Diyorum ya annesini korumuyor hatalı olduğunu bilior çünkü

Eşinde arkanda ne güzel tavrını koru ezdirme kendini zaten taşınacakmışsınız ohh miss gerekirse değiştir evinin anahtarlarını da kimsenin lafınıda takma kafana.. demek istemiyorum ama bizim toplumun cahil yaşlıları hepsi böyle sanki oğullarını yedik neyse canım sen bebeğini kendini düşün eşini düşün gerisini kafana bile takma.

kimin iyi acaba. sen bişey yapmasan illa bişey yapıyolar. çok da büyük şeyler değil yaşadığın. huyunu suyunu anlamışsın ağzına laf verme yeter , gizli bi mesafen olsun kafan rahat olsun, tartışarak bi yere varamazsın.

Cnm bak bnmde hamilelegim cok zor gecti doguma kadar kustum..kv dilinin ucuyla geleyim mi dedi gurbetteyim ben kimse yok yanimizda ..bende gerek yok ben idare ediyorum dedim(nedn?hicbir hasta bana gel bak demez hicbir bakmak isteyen insanda teklif beklemeden geliyrm der..bnm bildigm boyle)
sonra anneme demiski brn gitmek istiyorum davet etmiyo Allaahh annemdn bi ton laf azar yedim neyse cagirdm gel dedim geldi..
Ben ztn kahvalti yapmiyodum ayip olmasin die oturuyodum sofraya..
ole ozel bi yemek yada yemek saati disinda bisey hazirlamadi o yokken daha rahattim hic olmazsa birini cik gezdir derdim yoktu..
neyse 1 hafta kaldi gitti
nese bu gittiiii...bi ohh cektim 1 bucuk ay sonra kv kb esimin teyzesi geldi misafirlige bu arada ben hala kusuyorum...
anam bunlar bilenmis bana kiz kardesiyle ben pasta borek yapmiyomusum vb bi ton hizmet beklenen haller ki bende hic bi degsme yok hala kusuyorum 7.ay oldu..
Demesin mi gecen geldim 11 e kadar yatiyodun kahvaltini ben hazirliyodum diee ee hani hasta bakmaya gelmistin dedim ondan sonrasini hatirlamiyorm o bana kustu kinini ben ona..o gunden beri gorusmuyorm kendisiyle cok huzurluyum sesini duymadigim icin..

Elaleme ona bunu kötülemesinde birak annene dert yansin beterin beteri var.Keske annen sana demeseydi bu tür konular hassas bak durduk yere hamile hamile canin skldi, halbuki sen kendini ve bebegini düsünmelisin!

hep aynı kaynanan modeli.. sen yapma yat dinlen derler..
sonra ilk fırsatta elini kaldırmaz hep yatar derler.. resmen münafıklık.. iki yüzülülük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…