- 20 Ocak 2015
- 1.170
- 895
- 63
- Konu Sahibi CennetKokusu_
-
doktorunuza danıştınız mı gebeliğinizi tehdit edecek bir unsur yoksa yola müsaade eder benim bayramda iki saatlik yola müsaade etmedi mesela..bunun için bir ultrasona girip doktorla istişare etmeniz daha uygun.
Bayramda yollar kalabalık olur.
Ayrıca heryerde kurban satışı var malum son güne kadar da olacak onun kokusuda dur kalkta aşırı mide bulantısı yapar.
Düşük tehlikesi yoksa gidilir. Beni bıraksalar ben de giderdim
9 gün ya insanın gidesi geliyorkız sen gitme bi yere kalmış 2 ayın :)
tabiki :) bir de İstanbul Giresun bolu tünelinden falan geçilecek o yolu kaç günde aşarsınız bilemem aşırı yoğun bir trafik ..uçakla falan gitseniz mantıklı.bugün arayıp danışacağım, ama sizlerden de fikir almak istedim :)
sıkıntı olacagını zannetmıyorum , ben daha gecen hafta bulgarıstana gıttım bır hafta boyunca ordaydım,her gun abartısız 10 km de yol yurudum gezerken gercı ucakla gıttım ama yarında bursadan akcaya gıdecegım arabayla yaklasık 5 saat kadar suruyor.bırkaç gun kalıp gerı gelecegım arıfe gunu ve sonra tekrar bayram zıyaretı ıcın yola cıkacagım ve ben daha 9 haftalık gebeyımMerhaba güzel hanımlar,
Bugün tam 3 ayı doldurduk bebekimle, bayramda istanbuldan giresuna gitmek istiyoruz.
Hem hava değişimi hem ziyaret maksatlı.
Sizce özel arabayla gitsem sıkıntı olur mu bebek için? tecrübe eden var mı?
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba güzel hanımlar,
Bugün tam 3 ayı doldurduk bebekimle, bayramda istanbuldan giresuna gitmek istiyoruz.
Hem hava değişimi hem ziyaret maksatlı.
Sizce özel arabayla gitsem sıkıntı olur mu bebek için? tecrübe eden var mı?
Şimdiden teşekkürler.
sıkıntı olacagını zannetmıyorum , ben daha gecen hafta bulgarıstana gıttım bır hafta boyunca ordaydım,her gun abartısız 10 km de yol yurudum gezerken gercı ucakla gıttım ama yarında bursadan akcaya gıdecegım arabayla yaklasık 5 saat kadar suruyor.bırkaç gun kalıp gerı gelecegım arıfe gunu ve sonra tekrar bayram zıyaretı ıcın yola cıkacagım ve ben daha 9 haftalık gebeyım
ben 2,5 ayımda yürüyerek Sümela Manastırı na çıktım. hatta tırmandım diyelimşimdi şaşırıyorum.
bünyeye bağlı tamamen.
allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin, hayırlı uğurlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?