- 11 Ağustos 2011
- 1.008
- 97
- 123
- 37
- Konu Sahibi melekannesi14
-
Eger ic karnin darsa bebis daha hizli cikiyor. Bazi insanlar bu konuda sansli bakalim biz nasil olucaz. Simdilik catlamadim ama garantiside yok.
ya benim arkadaşa 9 aya kadar hep erkek dediler kız doğdu Allah gönlüne göre versin canım ya :)
anamm canım sende mi burdaydınn.
merak etme canım bende ne ağrılar oluyor
geçmicek şekilde olursa kork da öle gelen giden
ağrılar olabiliyor gülerken hapşırıken falan rahat ol.
ne sandınnnnn burdayım tabiii
offf ama geçtide çok pis ağrıdı sanki bıçak sapladı biri karnıma nefes alamadım..sanırım üşüttüm ben böbreklerimde ağrıdı..
inş herşey yolundadır çok korktum yaaa .sağol canım
dr. kesin 2lt iç dedi hamilelikten sora sürekli su içme ihtiyacı duyuyorum 1 haftada 19lt. damacana bitiyor yaa o denliaa bizimde 1 sene çocuk olmadı dr. bna dediki ilk zamaanlar hiç bişiyin yok 2 sene korunduk 1 sene olmaması normal dedi sora hormon tembellği çıktı birde regl düzensizliği vardı progestan verdi sora klomen verdi martta hamiş kalmışım birde eşimdede sıkıntılar çıktı ama rabbime hep dua ettim. kız varya senle aynıyız bende yaz gelio die kilo vercem dedim ahanda hamiş kaldımmmm aman neysem sağlıklı gelsinlerde inşallah sora veririz :):)): aaa kasıkta ağrı bendede oluyor karnımda hatta nefes alırken bazen bişii batıyor yok canım korkma dr. sordum normal dedi heee çok ağrı felan olursa parol iç dedi.
maşallahhhhhhhh sana canımben 2 lt kesin ama sonrası yok..habire wc deyim sonra senin gbide içsem artık bilemiyorum
evet sende benim gibi sıkıntılar sonrası mucizene kavuşmuşun.rabbim tamamına erdirsin cümlemizinkini
kasık ağrılarım ilk zamanlarda olduda şimdi geçti ,ama biraz önce öyle bir sancı girdiki sırtımdan ter aktı çok korktum ,sağol canım geçti gibi rahatladım biraz
tesadüf gördüm ben insan çağırırdı dimi.
yok canım merak etmee benm her hareketimde
oluoo öle.
kızlar gögüslerim çok şişti damarlar belirginleşmeye başladı. hatta bazen elektirik çarpıyor gibi oluyor sanırım süt kanalları açılıyor :))) halkaları büyüdü. uçlar daha belirginleşti bu erkek anneleri özellikle baksın bi kızlar sizin hemen gögüsleriniz karardımı?
bilmiyorumda ne bilim birden bu kadar kilo vermek tuhaf geldi.hatta dr. kağan kocatepe var nette videolarında dinledim başka bir yönteme başvuruluyormuş ama nasıldır bilmem.hani biz yiyelimki onlarada yarasın dimi sen yine dr.na özellikle sor bi.
evet varya bu konuda ne kadar şükretsen az :)) kız poponu kaşı nazar değcekkeyifli güzel geçmesi güzel bişi tabi.. sen rüya gördünmü hiç bebekle ilgili :))) ay 5 aya kadar göremeyen var inşallah biz böyle birşeyle karşılaşmayız bişiler almak için sabırsızlanıyorum :):):)
ben buradayken beni farkedemedin miiiiiiii
yeni yazdım sen geldin canım benim
O kasilmalar ve agrilar oluyor merak etme. Bende yatarken oksurursem resmen kramp giriyor. Merak etme o cok iyi eminim keyfide yerinde
valla çok fazla bakmadım ki ben ya başım çok
ağrıooo eve gidesim var zaman geçmiooo
nerdesin ki sen işi bırakmadınmı??
ayyy allah şifa versin baş ağrısı deme soğuk suya sok kafanı iyi geliyor
maşallahhhhhhhh sana canımben 2 lt kesin ama sonrası yok..habire wc deyim sonra senin gbide içsem artık bilemiyorum
evet sende benim gibi sıkıntılar sonrası mucizene kavuşmuşun.rabbim tamamına erdirsin cümlemizinkini
kasık ağrılarım ilk zamanlarda olduda şimdi geçti ,ama biraz önce öyle bir sancı girdiki sırtımdan ter aktı çok korktum ,sağol canım geçti gibi rahatladım biraz
canım tuvaletten çıkmıyordum ilk zamanlar 20 dakkada bir tuvalet dr.a sordum dediki çocuk mesaneye baskı yapıyor o yüzden sürekli tuvalete çıkıyorsun dedi. ya varya ben artık volim umudumu yitirmiştim dedimki olmıycak felan dr. bana progestan adet söktürücü verdi harbi iyi söküldüm kaçgün regli oldum.sonra 40 gün regli olmadım sonra değişik bi renkte regli ve kısa sürdü dedimki ilaç yaptı heralde sonra hormon tembelliği için klomen verdi onuda kullanmaya başladım 38 günoldu yine reglli olmadım ama tabi bu arada bir değişimler var tabi gögüslerim şişti elim yüzüm şiş her gece ağlıyorum karın kasık ağrısından acile gittim enfeksiyon var dedi parol ve enfeksiyonu giderici ilaç verdi. hatta bu aralarda eşim diyor bak sende değişimler var hamile olabilrisin bende diyorumki yok ya bu ilaçların yan etkisi kız kafamada takıldı dedimki eczaneden bir gebelik testi aldım anemmm bir yaptım çift çizgi sen otur ağla neden ağlıyorum onuda bilmiyorum bu arada 1 aylık hamişmişim haberim yok bu arada hergün turşu tavuk kızartması Allahım ne günlerdiama ilk zaman yalan değil geceleri uyuyamıyordum hem ağrıdan ve ayrıyetten sürekli gece çişe gitmelermi dersin soradan düzene girdi şükür
başladım başka yere canımm emanetenn doğuma kadar falan
sorma şuan napıcağımı bilemiorummm yaa uyumak istiorummm..
hımmmm.zor canım bende işteyim sancı girdi çok korkuttu beni..
soğuk su ile tepeni ıslat alnına sert masaj yap ilac verdimi dr?
benim gögüsler küçüktü eşim gırgırına böyle güzel oldu diyor hahahah :d kafa buluyor benle yaaAyyyneennn tarif ettigin gibi su an. Hayatimda ilk defa befret ettim goguslerimden. Biraz daha boyle buyurlerse be yapicam bilmiyorum
rüya gördüm evet ama neye yorsam bilemedim benim babam vefat ettibir yıl önce rüyamda babamı arıyordum baba torunun oluyo diye bağırıyordum o anda hayal gibi küçük bi kız çocuğu geçti önümden ama geçen gün hastaneye gittiğimizde ultrasonda görünmedi bir hafta sonra doktoruma gitmişim rüyamda ben çok merak ediyorum bidaha bak diyorum bildiğin bacaklarını açtı bebek ultrasonda ve pipisini gördüm şimdi hangi rüyama göre yorumlasam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?