3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

Eger ic karnin darsa bebis daha hizli cikiyor. Bazi insanlar bu konuda sansli bakalim biz nasil olucaz. Simdilik catlamadim ama garantiside yok.

evet iç karnım küçükmüş kız ne diyorsum otobüste yer veriyorlar çok şaşırdım ya cidden DD annende çatlak varsa kızıda öyle oluyormuş genel araştırmalarıma göre

anamm canım sende mi burdaydınn.
merak etme canım bende ne ağrılar oluyor
geçmicek şekilde olursa kork da öle gelen giden
ağrılar olabiliyor gülerken hapşırıken falan rahat ol.

ne sandınnnnn burdayım tabiii
offf ama geçtide çok pis ağrıdı sanki bıçak sapladı biri karnıma nefes alamadım..sanırım üşüttüm ben böbreklerimde ağrıdı..
inş herşey yolundadır çok korktum yaaa .sağol canım

tesadüf gördüm ben insan çağırırdı dimi.
yok canım merak etmee benm her hareketimde
oluoo öle.

kızlar gögüslerim çok şişti damarlar belirginleşmeye başladı. hatta bazen elektirik çarpıyor gibi oluyor sanırım süt kanalları açılıyor :))) halkaları büyüdü. uçlar daha belirginleşti bu erkek anneleri özellikle baksın bi kızlar sizin hemen gögüsleriniz karardımı?

Ayyyneennn tarif ettigin gibi su an. Hayatimda ilk defa befret ettim goguslerimden. Biraz daha boyle buyurlerse be yapicam bilmiyorum

Bu donemde bebeklerimiz bizim yediklerimizden etkilenmezmis daha cok depolarimizi tuketirmis kordon olusmadigi icin sonra tabiki yediklerimiz onemli

rüya gördüm evet ama neye yorsam bilemedim benim babam vefat etti bir yıl önce rüyamda babamı arıyordum baba torunun oluyo diye bağırıyordum o anda hayal gibi küçük bi kız çocuğu geçti önümden ama geçen gün hastaneye gittiğimizde ultrasonda görünmedi bir hafta sonra doktoruma gitmişim rüyamda ben çok merak ediyorum bidaha bak diyorum bildiğin bacaklarını açtı bebek ultrasonda ve pipisini gördüm şimdi hangi rüyama göre yorumlasam bilemedim

O kasilmalar ve agrilar oluyor merak etme. Bende yatarken oksurursem resmen kramp giriyor. Merak etme o cok iyi eminim keyfide yerinde

değişik bir sancıydı canım çok korktum.. sanırım üşütmüş te olabilirim ..içimi rahatlattın inş öyledir. .onun keyfi yerinde olsun da ben sıkıntı çekerim dert değil

nerdesin ki sen işi bırakmadınmı??
ayyy allah şifa versin baş ağrısı deme soğuk suya sok kafanı iyi geliyor

başladım başka yere canımm emanetenn doğuma kadar falan
sorma şuan napıcağımı bilemiorummm yaa uyumak istiorummm..

hımmmm.zor canım bende işteyim sancı girdi çok korkuttu beni..
soğuk su ile tepeni ıslat alnına sert masaj yap ilac verdimi dr?

ağrı kesici vermedi ama ya parol ya da
minoset içebilir de içmiom öle hemennn..

Ayyyneennn tarif ettigin gibi su an. Hayatimda ilk defa befret ettim goguslerimden. Biraz daha boyle buyurlerse be yapicam bilmiyorum
benim gögüsler küçüktü eşim gırgırına böyle güzel oldu diyor hahahah :d kafa buluyor benle yaa ilk zamanlar gögüslerim o kadar acıyorduki sanki biri ısırmış gibi dokunduğumda çığlık atıyordum resmen.hala acıyor ama o ilk zamanlardaki gibi değil olsun canım sıkma canını bebüşlerimiz için değer :) koyulaşma varmı peki?

hayırlısı ve gönlündeki neyse onu nasip etsin rabbim sana

kızlar acıkma durumları ne alemde mesela ben çok sık ama az yiyorum sora hemen acıkıyorum eğerki aç kalırsam hemen bulantıya çeviriyor. birde plt yani trombosit yani kan pıhtılaşması nasıl acaba hamilelikte benim gib yüksek olan varmı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…