3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

kızlar Yaklaşık bir buçuk aydir capaya git gel git gel kizlar1.5 ay oldu ve ben psikolojik olarak o kadar coktumki anne karninda ameliyat demişlerdi.bu ameliyatla bebegin mesanesine sant takacaklardi ama bu ameliyatta kurtulma olasiligi çok düşük olacakti dusukte olsa girecektim dediki basari orani parmaklarla gosterilecek kadar az dedi.bende rabbime dua ettim rabbim bu ameliyat benim ve bebegim icin hayirsizsa bunu bana nasip.etme diye hep dua ettim.Bunu ameliyati yapabilmek için 3 kez bebegin mesanesini bosalttilar kasiklarimdan agrilar çektim birkezde biyopsi yaptılar bende bebiste agrilar cektik sonra tahlilleri.gosterdigimde orta seviyede olduğunu soyledi ama.ameliyatin.basarisiz olacagini.girsen bile deney yapariz dedi.bana umut vermeyince ve bebegim ve bende deney yapmasına musade etmedim dediki tibben hiçbirşey yapilmiyor ya alalim yada ya kaderine Birak.ama.ölür diyorlar Rabbim büyük o mesane işlemlerinde düşük ihtimali vardi ve kimse sivi.aldirmaya yanasmiyor biz oglumla 4 kez girdik şükür elhamdülillah 2 gündür kipirti hissemedim dedim birşey oldu Dr.a gittim diyor hemen aldir bunun yasama ihtimali yok 3-5 güne yaşamaz sanada riski var kadin aldirmam.için elinden geleni yaptı herkes öyle diyor ya dini acidan hiç düşünen yokmu Rabbim verdi bu cani o alir.ya ne kolay diyorlar Rabbim iyi insanlari.cikartsin. karsimiza.salı ehli sünnet bir Dr.a gittim evet dedi durumu iyi değil ben Allahtan korkarim 120 günü geçmiş bir ruhu var dedi.ha beni oldurmusun ha bu bebeği.ben vebal alamam dedi.benim böyle hastam vardi biz hic ümit vermedik ve sapasağlam.bir çocuk doğdu.sağlam.doğup da hastalikli.olanlarda var dedi.buda sizin sinaviniz dedi.aldirmayin bebek büyüdükçe mesanesi kuculenlerde var dedi.benim icinde hayati riski yok dedi.beklememi söyledi ya içimi.rahatlatti Rabbim Allah korkusu olanlari.cikartsin karsimiza hepinizden Allah razi olsun bizi dualarinizdan eksik etmeyin çok ihtiyacimiz var.

birde o pzt. gittiğim dr. için diyor nerden biliyormuş 3-5 güne yaşamayacağını ya kadın nasıl korkutttu direkt hüküm verdi.ya Allahtan başka kim bilebilirki rabbim Allah korkusu olanları çıkartsın karşımıza 1 ay sonra tekrar gideceğim takii kıpırtı hissetmezsem hemen gel dedi. bugünde sağlık ocağına gittim tetanoz aşım vardı. aşılarda sıkıntı varmış 2 hafta sonra yapılacak ordaki dr.da dediki hiç hamile gibi durmuyorsun 5 buçuk olcaz yakında ama görseniz 3 aylık göbeşimle dolaşıyorum rabbim hamilelerin duasını geri çevirmezmiş kızlar oğlum muhammed ali içinde dua edin olurmu bu sitede dua toplanıyor bizim için dahil olursanız sevinirim Allaha emanetsiniz rabbim kimseye evlat acısı göstermesin herşey gönlünüzce olsun http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=735053&page=23

Ah kuzum ya kötü bi sınavdan geciyorsunuz belli rabbim bebeğini sana bagislasin inşallah inşallah bi mucize olurda iylesiverir
Göbeğim küçük diye üzülme sakin bak bizim tarihlerimz ayni benmde gobegm daha haff haff cikiyo hc yok hamile oldumu anlayamaz gören ve benm bebsnde bacak boyu 1 hafta geride cikti inşallah düzelecekler sağ salim kucagimiza alicaz neolrsa olsn aldirma sakin rabbimin sinavi bu ne olrsa olsn o senn evladin canınin parçası ben inanıyorum sapasağlam olucak gecicek bunlar

inşeallah be çikocum dr.un dediklerini bir duysan gerçekten ne demek istediğimi çok iyi anlarsın bu minnaccık canın katili olmamı istiyorlar resmen. çıkmadık candan ümit kesilmezki evet zor günler geçiriyorum ama şu gittiğim en sonki o kada rrahatlattıki şuan daha iyiyim inşallah dedği gibi olur büyüdükçe mesane küçülür rabbim inşallah dualarımızı geri çevirmez. rabbim onu bize bağışlar rabbim inşallah öyle bir şifa verirki ona bir daha hastalık uğramaz .rabbim çok büyük ol der oluverir. herşey gönlünce olsun canım. şunu anladım hamileliğin her günü riskli rabbim bebişlerimizi bize bağışlar inşeallah

ben öyle hissediyorum. inşallah iyileşicek. doktor doğru söylemiş artık bir ruhu var ve direniyor. maşallah ona. bol bol eş-Şafi çek. o bayan doktora birdaha gitme. moralini iyi tut. beslenmene dikkat et. Rabbim bebeğine şifa versin.İnşallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza aırız.

inşeallah sadilicim bir an olsun duadan ayrılmıyorum rabbim büyük ol der ve olur.rabbim çocuklarımıızın acıısını bize yaşatmasın rabbim bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine bize bağışlasın evlatlarımızı

Sen canini sikma cnm sn üzülürsen bebisinde üzülür kiyilirmi ona ya bakma.sen o dengesz doktra ben demistim dmi sana kadin doktrlar uyuz oluyor die gerci bende degstrdm doktru benmkide kadin ama cok iyi allahtan sen üzülme evet rabbim cok buyuk o ol dedmi olmucak şey yk derdi veren rabbim dermaninida verir muhakkak bebisin iyi olck annesi üzülme dualarim sennle

Arefe günü Besmele ile bin İhlâs okuyanın günahları affedilir ve duası kabul olur." (Ebu-ş şeyh)
Bir hadis-i şerifte:
“Kim ihlâs suresini Arefe gününde öğle ile akşam arasında bin defa okursa Allah (cc), ona ne isterse verir.” buyrulmaktadır.
Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri ise:
“Azîz, mübârek kardeşlerim! Pek çok selâm. Bizim memlekette eskide Arefe gününde bin İhlâs-ı Şerîf okurduk. Ben şimdi bir gün evvel beş yüz, Arefe’de dahi beş yüz okuyabilirim. Kendine güvenen birden okuyabilir.” demiştir. (Şuâ‘lar)
Hadis-i şeriflere göre; "İhlâs suresini okumak kul hakkı hariç diğer bütün günahların affına vesiledir." (Ebu-ş şeyh)

kızlar kimin duası kabul olunur bilinmez ama özellikle lohusa ve hamişlerden dua istiyorum nolur oğlumla bana dualarınızda yer verin

herkese iyi bayramlar. inşallah bu bayram herkesin duası kabul edilir. sağlıklı huzurlu bir bayram olur.
22. haft

anın esması; el-Münecci, el-Mucip 91 kez
tekrar herkese iyi bayramlar.

Canm unutmadık da sitenn değişimi foruma girişimi azaltti nasılsıniz bebeğin nasıl

Kizlar bebek ayni değişen birşey yok bunada şükür halen benimle yavrum inseallah sagliklisihhatli aliriz yavrularimizi kizlar günler benim için nasil geçiyor anlamiyorum nolur duanizi esirgemeyin.bu arada erken doğum olacak benimki az daha gelişmesini bekliyorlar en güvenli yer anne karni.onun için diyorlar beklemedeyim

Cikocum ozelden yqzdim diye hatirliyorum ama kafam Allak bullak kusura bakma bir an önce su günlerin geçmesini istiyorum (

Benimde iyi haberlere o kadar ihtiyacim varki hastaneye daha gitmeden kaç gün öncesi stres basiyo hastane fobim oldu korkuyorum daha kotu seylr soylicekler diye.kizlar özellikle sizden dua istiyorum lütfen benide tek birakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…