- Konu Sahibi melekannesi14
-
birde o pzt. gittiğim dr. için diyor nerden biliyormuş 3-5 güne yaşamayacağını ya kadın nasıl korkutttu direkt hüküm verdi.ya Allahtan başka kim bilebilirki rabbim Allah korkusu olanları çıkartsın karşımıza 1 ay sonra tekrar gideceğim takii kıpırtı hissetmezsem hemen gel dedi. bugünde sağlık ocağına gittim tetanoz aşım vardı. aşılarda sıkıntı varmış 2 hafta sonra yapılacak ordaki dr.da dediki hiç hamile gibi durmuyorsun 5 buçuk olcaz yakında ama görseniz 3 aylık göbeşimle dolaşıyorum rabbim hamilelerin duasını geri çevirmezmiş kızlar oğlum muhammed ali içinde dua edin olurmu bu sitede dua toplanıyor bizim için dahil olursanız sevinirim Allaha emanetsiniz rabbim kimseye evlat acısı göstermesin herşey gönlünüzce olsun http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=735053&page=23
birde o pzt. gittiğim dr. için diyor nerden biliyormuş 3-5 güne yaşamayacağını ya kadın nasıl korkutttu direkt hüküm verdi.ya Allahtan başka kim bilebilirki rabbim Allah korkusu olanları çıkartsın karşımıza 1 ay sonra tekrar gideceğim takii kıpırtı hissetmezsem hemen gel dedi. bugünde sağlık ocağına gittim tetanoz aşım vardı. aşılarda sıkıntı varmış 2 hafta sonra yapılacak ordaki dr.da dediki hiç hamile gibi durmuyorsun 5 buçuk olcaz yakında ama görseniz 3 aylık göbeşimle dolaşıyorum rabbim hamilelerin duasını geri çevirmezmiş kızlar oğlum muhammed ali içinde dua edin olurmu bu sitede dua toplanıyor bizim için dahil olursanız sevinirim Allaha emanetsiniz rabbim kimseye evlat acısı göstermesin herşey gönlünüzce olsun http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=735053&page=23
ben öyle hissediyorum. inşallah iyileşicek. doktor doğru söylemiş artık bir ruhu var ve direniyor. maşallah ona. bol bol eş-Şafi çek. o bayan doktora birdaha gitme. moralini iyi tut. beslenmene dikkat et. Rabbim bebeğine şifa versin.İnşallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza aırız.
Sen canini sikma cnm sn üzülürsen bebisinde üzülür kiyilirmi ona ya bakma.sen o dengesz doktra ben demistim dmi sana kadin doktrlar uyuz oluyor die gerci bende degstrdm doktru benmkide kadin ama cok iyi allahtan sen üzülme evet rabbim cok buyuk o ol dedmi olmucak şey yk derdi veren rabbim dermaninida verir muhakkak bebisin iyi olck annesi üzülme dualarim sennleinşeallah be çikocum dr.un dediklerini bir duysan gerçekten ne demek istediğimi çok iyi anlarsın bu minnaccık canın katili olmamı istiyorlar resmen. çıkmadık candan ümit kesilmezki evet zor günler geçiriyorum ama şu gittiğim en sonki o kada rrahatlattıki şuan daha iyiyim inşallah dedği gibi olur büyüdükçe mesane küçülür rabbim inşallah dualarımızı geri çevirmez. rabbim onu bize bağışlar rabbim inşallah öyle bir şifa verirki ona bir daha hastalık uğramaz .rabbim çok büyük ol der oluverir. herşey gönlünce olsun canım. şunu anladım hamileliğin her günü riskli rabbim bebişlerimizi bize bağışlar inşeallah
Ben yzdm cvp vermdn cnm dualarm snnle son durum ne bebis nasl muhammed aliydi sanrm iyi haber ver ltfnkızlar unutulmuşuzzz yaaburadaki tüm hamilelerden dua istiyorum kızlar herşey gönlünüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?