3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

Kizlar pzt gittim 2. Siviyi aldirdim tabi kasik agrisi cabasi.bebisim.iyi olsunda napalim saglik olsun.doçent dediki yat bakalim sedyeye boyle bir iki mesaneden idrari çekince cislerini yapıyorlar belki de yapmistir dedi neyse baktik bizim oğlusun mesanesi kocaman iğneyle çektik rahatlattik oglusumuzu.tahlillrine bakti böbrekler orta seviyede dedi.mutlu olduk tabi.ama rahim inceldigi için sant işleminin düşük olduğunu söyledi %1 bile dese o ameliyata gircem o cana ben kiymak istemiyorum onun için elimden geleni yapcam sonrasi takdir Allahin duamida eksik etmiyorum sizlerde edin kizlar.Rabbim bebisimle benim hakkimda hayirlisi neyse onu nasip etsin inşallah.dc.Dr dediki benim anlamadigim sizi neden bu kadar oyaladilar anlamis değilim dedi düşünün artik onun bile dikkatini çekti bu çocuğun mesanesini büyük neden rahatlatilmadi.dedi.büyük olmasi bobreklerini etkileme sebebi dedi bizde dedikki siz ne dediyseniz onu yaptik dedik.bir kopukluk var dedi siz talebinizi bildirmissiniz ve bu islemler daha yeni yapiliyor dedi.kizlar o kadin resmen bebegimi ölüme itti rabbime havale ediyorum.bir taraftan şükür ediyorumki doçenti karsima cikardi.beni anlayan biri.ya bu crs kadar o sonuc için o kadin oyalacakti.yarin heyet toplantisi var hepsini konusacagim Rabbimin adaleti var burada olmasa öteki tarafta bunun hesabi sorulacak.ahim büyük kimler ihmal etmişse rabbime havale ediyorum.kizlar dualarinizi eksik etmeyin opuyorum sizleri.Allaha emanetsiniz.

Allahim her zaman için yanında olsun. O en guzel veli ve vekil. Canım hiç korkma o sorumsuz kadını da anlat heyetde ona söyleyecek hiç birşey bulamadım.Rabbim oğluşunu sana bağışlasın

Allahim her zaman için yanında olsun. O en guzel veli ve vekil. Canım hiç korkma o sorumsuz kadını da anlat heyetde ona söyleyecek hiç birşey bulamadım.Rabbim oğluşunu sana bağışlasın

Amin canim inşallah oglusumu Rabbim saglikli sihhatli almayi nasip eder.cumlemize nasip etsin kimseyideAllah korkusu olmayanların eline dusurmesin

Sibelcim oglun ne kadar guclu kuvvetli annesini birakmamsk icin dayaniyor melegim. O kadin icin soylenecek cok sey var ama mubarek ramazan gunu agzimi bozmucam. Zaten ne zaman bi bayan kadin dogumcuya denk gelsem hep bi gicik durum basima gelir benimde. Erkek doktorlarin hep daha iyi oldugunu dusunuyorum. Allah da bak yardim etmis karsina o doktoru cikarmis. İnsallah hersey daha da iyi olur.

Kizlar artik küçücük umudum olan sant islemide artik yok crs tekrar kurula cagirdilar hep olumsuz olumsuz şeyler prf.lar tekrar bakip son neticeyi soylicekler ama nolursa olsun ne derlerse desinler umudumu yitirmedim oglumla.Rabbim buyuk ben işlerimi rabbime havale ettim Rabbim ol dedikten sonra kimse önüne geçemez.kaynanamlar hocayada sormuşlar subyandan felan bahsetmisler arkadaslarda var boyle birşey diyo nette felanda arastirdim bilgisi olanlar yazsin bi

Amin canım . Inşallah bu sıkıntılı günler geçer de yine neşeli haline döneriz arkadaşım

İnşallah sadilicim.dualarini eksik etme nolur rabbim büyük elbet bir cikis yolu gösterecek elbet.bu sikintilarin ardından bir güneş doğacak elbet sabir ve şükür buradaki imtihan işlerimizi Allaha birakmak.tevekkulden başka elimizden birşey gelmiyor

Sibelcim bu bugun git yarin gelleri inan anlamakta zorluk cekiyorum. Her gecen zaman sizin alehinize islerken nasil oluyoda bu kadar cok zaman kaybediyolar anlamiyorum anlayamiyorum. Ne olur beni yanlis anlama ama bu adamlar anne cocugu aldirmiyor en iyisi zaman gecsinde kendi kendine kaybedelim diyemi ugrasiyolar diye dusunmeye bile basladim. Ne yapicaklarsa tedavisi neyse artik biranonce yapsalarya kac hafta oldu oyaladikca oyaliyolar. Yas kusura bakma ne olur ama inan icim aciyor bu oyalama halini gordukce. Ama dedigin gibi rabbim cok buyuk insallah senin ve oglunun yaninda olucak. Umut her zaman vardir Allahim korusun o minicik melegi insallah

canım arkadaşım mesaneden rahatlatma işini pipisinden girerek yapmıyorlar mı? Öyle yapsalar idrar geçişi biraz dilate olur.? Sunt işini neden yapmıyorlar mış? O yardimci doçent ne diyor. Allah çok büyük arkadaşım.en sıkıştığın anda Yetişiyor.duâmız seninle. Ama o dediğin şeyi bilmiyorum. Biraz daha ayrıntılı yazarsan.

subyan neki canım

20. Haftanın esmasi
el-Cemil , el-Cebbar 83 kez iyi haftalar arkadaşlar. Ramazan nasıl gidiyor. Neler yapıyorsunuz

20. Haftanın esmasi
el-Cemil , el-Cebbar 83 kez iyi haftalar arkadaşlar. Ramazan nasıl gidiyor. Neler yapıyorsunuz

Ayy canim merakla bekliyodum valla :) ramazan bu sene benim acimdan oruc da tutamayinca cok sonuk geciyor. Su davulcu ve esime sahur hazirlama olmasa anlamicam bile. Bugun oglusa ilk kez alisveris yaptim kiyafet eksigi kalmadi en azindan. Fiyat olarakda baya uygun oldu. İnsallah hayirlisiyla giydigi gunleride goruruz.
Sen neler yaptin. Senin nasil geciyor ranazan.

Ne yapayım aynı benim de eşim oruç diye her akşam yemek telaşı. Biraz yorucu oluyor tabi:) ne güzel neler aldın. Geçen forumda okudum bir arkadaş beşik almış. Çok güzeldi. haftaya kontrol var bakalim. Bu defa biraz aralık oldu bakalım merak içindeyim

Canim ilk baslarda ihtiyacim olacak kiyafet baddaniye zibin tarzi seyleri aldim. Daha besikti arabaydi ilgilenenedim. Acikcasi haftasonlari esimide oruclu oruclu bu sicaklarda dolastirmaya gonlum el vermiyor. Bayram sonrasina biraktim onlari. Bugun benimde kontrolum vardi. Seker yuklemesi icin randevu aldim. İnsallah bi sikinti cikmadan atlatiriz bunuda.

arkadaşlar sizin hamileliğiniz ilerlemiş ne güzel :)
bulantılarınız ve yanmalarınız ne zaman geçti acaba?
ben artık çok sıkıldım ağlıyorum kusarken kiloda verdim ne zaman biticek ?

arkadaşlar sizin hamileliğiniz ilerlemiş ne güzel :)
bulantılarınız ve yanmalarınız ne zaman geçti acaba?
ben artık çok sıkıldım ağlıyorum kusarken kiloda verdim ne zaman biticek ?

16. Haftadan sonra geçiyor. Senin kaç haftalık ? Ama benim arada oluyor yine.

13+4 canım bugün. Biraz hafifledi ama hala kusuyorum yani dermanım kalmadı kilo veriyorum sürekli

Benim 18.hafta hala iki üç güne bir çıkarıyorum ben hala yemeği de oturtamadım o kadar kilo verdim ki göbeğim altı aylık gibi çıktı ama önceden daha kötüydüm tabi bulantım çoktu gitgide seyreliyo inşl tamamen geçer biraz daha sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…