- Konu Sahibi melekannesi14
-
Cok tesekkurler canim...
Kizlar dun biyopsi yaptılar anne kordonundan bir parca aldilar prs sonuc cikcak ve ona gore yola devam etcez insallah.bebegin sivisi iyice azalmis zaten karnim kuculdu goguslerimdeki dolgunluk sertlik gitti.bir an once ameliyat olup oglusumla yola devam etmek istiyorum tabii hakkimizda hayirlisi.3 gün yatis bisi yapma dediler.dualarinizi eksik etmeyin kizlar hamilelerin Rabbim duasini geri çevirmez inşallah hepinizi opt.
Ben de kimse önemsemiyor. Zannediyordum. Hepimize mutlaka faydası vardır diye umuyorum..)
Özellikle iftar acilmadanki dualar geri çevrilmezmis yakisikli oglusumla bana dualarinizi esirgemeyin Rabbim oğlunu sana bağışlasıniinşallah her şey istediğin gibi olur
19. haftanın esması;
es-Sani (O herşeyi yaratan,herşey de asar-ı sanatı görünen, varlıkları iyi, güzel, sağlam ve muhkem yapan Sani'dir)79 kez,
es-Vasi (hiçbir sey icraatı dışında kalmayan,herşeyi kuşatan Vasi dir)79 kez,
Kocaman opuyorum seni...
Su an okuduklarima inanamiyorum gercekten. Seni uzmek istemem sma seninde dedigin gibi resmen gozden cikarmislar bebegi. O telefondakine ayrica sinir oldum. Onami kalmis yorum yapmak iyi durmussun yine. Yuce rabbim o bebegi senden alicak olsaydi alirdi zaten. Bebegin dayaniyor direniyor ama bu vicdansizlar buna bile izin vermiyor. Sibelcim bu kadar bebegi gozden cikarmis bi doktorun yaptigi yada yapacagi ameliyattan ne hayir gelir bilemedim inan. İmkaniniz varsa lutfen cok gec olmadan oglun annesinden vazgecmeden be olur baska bi doktora gidin. Gercekten bu vicdansizlar resmen bebek olsun diye zaman kaybettiriyolar size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?