3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

Kizlar dun biyopsi yaptılar anne kordonundan bir parca aldilar prs sonuc cikcak ve ona gore yola devam etcez insallah.bebegin sivisi iyice azalmis zaten karnim kuculdu goguslerimdeki dolgunluk sertlik gitti.bir an once ameliyat olup oglusumla yola devam etmek istiyorum tabii hakkimizda hayirlisi.3 gün yatis bisi yapma dediler.dualarinizi eksik etmeyin kizlar hamilelerin Rabbim duasini geri çevirmez inşallah hepinizi opt.

Özellikle iftar acilmadanki dualar geri çevrilmezmis yakisikli oglusumla bana dualarinizi esirgemeyin opuyorum sizi

Sibel seni merak ediyoruz. Bir taraftan artık korkmaya da başladım. Her zaman için Allah yardımcımız olsun inşallah.

Ahh sibelcim sukur bi haber geldi inan oyle cok merak ettimki seni. İnsallah persembeye hayirli sonuclar alirsiniz. Rabbim oglusunu sana bagislasin. Kalbimizde dualarimizda seninle.

kızlar içim daralıyo nefes alamıyorum işte herkesin imtihanı vaar kimi malı kimi evladı kimileri hastalıkla sınanıyor hepimiz sınav dünyasındayız.duadan başka elimden birşey gelmiyor pzt.si anne kordununda sıvı aldılar 3 gün yatış hiç bişi yapma yatış düşük riski olabilir dediler. ertesi gün oldu dedimki arayayım ailezemer deil parkinson değil down sendromlu değil bu ön bilgi,diğer sonuçlar haftaya çrş. demezmi şok oldum.ee dedim yeterli bu şant işlemi için yeterlimi dedim dediki dr.nuzla görüşün dedi.neyse aradım haftaya çrş dan önce brşey yapamacaklarını söyledi. ee dedm sıvı az bebeğin durumu daha kötüye gidecek hızlandıramazmıyız kadın diyorki biliyorsun büyük bir ihtimal başarısızlıkla sonuçlanacak kadın telefonda resmen tüm hayallerimi umutlarımı kırdı eşimle akşam konuştuk dedikki bu böyle olmayacak yarın o hastaneye gidelim sonucu hızlandıralım gerekirse başhekim birilerini devreye koyalım ertesi gün hastanenin yolunu tuttuk neyse dç. dr vardı orada tahlilleri herşeyi gösterdim adam dediki pazartesi yapılan işlem bir dahaki gebeliği araştırmak için neyden kaynaklandığını bilmeniz için.bu şant işlemi ile alakası yok dedi inanın kızlar şok olduk.böbreklerinde bir zarar varmı yokmu bunu anlamamız için bebeğin mesanesinden 3 gün arayla idrar alıp araştırmak gerek dedi.bu işlem olmadan bu ameliyat yapılmaz dedi.bizde dedikki bize böyle bir şey denmedi.biz zaman kazanmaya çalışıyorz ama görüyruzki zaman kaybediyoruz -dedik.bebek küçük olduğu için şansı az dedi. biz dedik az da olsa elimizden geleni yapmak istiyoruz dediki biz burada bu tarz işlemler yaptık fakat çoğunluk olumsuz oldu başarı oranı ise parmaklarla gösterilebilecek kadar az dedi.devammı dedi evet dedik ve bebeğin mesanesi rahatlattık ama idrar yapamadığı için sıvısı az kızlar koskoca karnım bildiğinz çöktü 1.5 aylık göbeği gibi oldu 4 kilo verdim gögüslerim sertti artık yumuşacık göbek deliğim dışarıya çıkmaya mailliydi artık eski haline geri döndü.o bayan dr. 2 gün daha bizi oyaladı farklı bir işlem yaptı ne dyim ona bilemedim 2 elim yakasında olsun hem burada hemde ahirette resmen bebeğimi ölüme ittiler ben çrş. gelip o dr.la denk gelmeseydim beni çrş kadar oyalayacaklardı.sonrada diyeceklerdiki bebek çok kötü almamız gerek o kadınlada orada zıtlaşmak istemiyorum oldu sonuçlar iyi çıkarsa şayet ameliyata onun girme olasılığı var bu seferde gıcıklığına bişiy yapmasın diye şuan susuyorum. rabbime havale ettim kızlar dualarınız eksik etmeyin nolur

Su an okuduklarima inanamiyorum gercekten. Seni uzmek istemem sma seninde dedigin gibi resmen gozden cikarmislar bebegi. O telefondakine ayrica sinir oldum. Onami kalmis yorum yapmak iyi durmussun yine. Yuce rabbim o bebegi senden alicak olsaydi alirdi zaten. Bebegin dayaniyor direniyor ama bu vicdansizlar buna bile izin vermiyor. Sibelcim bu kadar bebegi gozden cikarmis bi doktorun yaptigi yada yapacagi ameliyattan ne hayir gelir bilemedim inan. İmkaniniz varsa lutfen cok gec olmadan oglun annesinden vazgecmeden be olur baska bi doktora gidin. Gercekten bu vicdansizlar resmen bebek olsun diye zaman kaybettiriyolar size.

Dr beye diyin beni siz takip edermisiniz diye. Bence yardımcı olacaktır. Senin durumun özel. Peki bebeğin gelişimi nasılmış canım.tekrar geçmiş olsun

19. haftanın esması;
es-Sani (O herşeyi yaratan,herşey de asar-ı sanatı görünen, varlıkları iyi, güzel, sağlam ve muhkem yapan Sani'dir)79 kez,
es-Vasi (hiçbir sey icraatı dışında kalmayan,herşeyi kuşatan Vasi dir)79 kez,

Canim kaç yere gittik herkes çapa diyor capadan ayrilma diyor ozelede gittik gitmedigimiz yer kalmadi elim kolum bagli tek umut yine burasi bildiginiz bir yer varsa siz yonlendirin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…