- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Babylicious
-
Yani zaten 3 ay kalmış birde gardırop mu
Tamm biz nevresim takımı alalım de sen bence abartmasın daha fazla sen eşini bir an önce borca sok
canım borç var zaten vergi borcu yapılandırdı her ay ödüyor.. Ama artık durum Biraz daha düzelsin ev falan hemen aldıracağım.. şimdi bende hemen güvenemiyorum.. Bana kalsa biriktiririm ama eşimle para birikmez.
Arkadaşa ev hediyesi olarak gardırop almakEşin çok değişik bir insan. Kendi ailesi varken başkalarını bu kadar düşünen bir kocam olsa ben de delirirdim.
Eşiniz evlatlık falan mı aldı onları size farkettirmeden? Bu ne ya?
Kocaman yetişkin insanlar baksınlar başlarının çaresine. 3 ay sizin dibinizdelermiş zaten. Bu erkeklerin safı da dibine kadar saf oluyor..
Bence o insanlarla eşinizin hiç bilmediğiniz bir ilişkisi muhabbeti bilemiyorum bir durumu var yani.. Bütün olanlardan sonra hala ihtiyaçları peşinde koşmasını tamamen iyiniyete bağlayamıyorum ben.. 3 ay evinde misafir edildikten sonra zorla başka bir eve geçen insanlara gardrop almaya gönüllü olmak saflık değildir bence, bu işin içinde başka birşey var..
İnsan kendi anasının babasının evinde 3 ay kalamıyor
Bence bu iyi niyet değil
Başka bişey ?!
Eşiniz neden bu kadar iyi olmaya çalışıyor? Eski konunuzu biliyorum. Ben olsam gıcıklığına aldırmazdım, fazla iyilikten maraz doğar. Ki zaten 3 ay kalarak yeterince size zarar verdiler.
Hem üç ay evimde bakacam hem kocam onlar yüzünden benimle kavga edecek kavga gürültü ev tutturcam bide hediye alacam 100tlye kadarına bile gerek yok bi çay bardağı almam silmiştim şimdiye hadi anası babası olur zorda olurlar yapılsın ama elalemin insanları için sizinle kavga eden eşinize nasıl tahammül ediyosunuz onlar kadar değeriniz yokmu eşinizin gözünde emin olun evden çıkarttığınız için akşamları oturup arkanızdan atıp tutuyorlardır bile bi idare edemediler ne biçim ev sahibi diye bide hala eşimi üzmeden diyosunuz ya siz kendinizi düşünsenize eşiniz ve arkadaşları gibi eşiniz sizi düşünüyomu iki tanr el için hamile karısını üzüyo millete hiznetçilik ettriyo daha hala da onlar için sizinle kavga ediyo siz hala eşim üzülmesin diyosunuz
Bizde ev hediyesi ev alana alınır kiraya çıkana değil.Herkesin farklı demekki.
Herşeylerini siz veriyorsunuz gardıroplarınıda kendileri alıversin.Ben tutamazdım çenemi.
Ben gerek yok dedikçe ihtiyaçları var diyip deli ediyor..
Ben üç ay boyunca, esimin arkadasini asla kabul etmem.Zaten fazlasiyla iyilik yapmissiniz.Ustune, bir de hediye almasi artik baska bir sey oluyor , hakaret olmasin diye yazmiyorum.Ama siz bu konuda sonuna kadar haklisiniz.Bir de bu insanlari hamile halinizle cekmissiniz.Gercekten cok sabirliymissiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?