3 Aylık <Misafir Devamı Derdim

Babylicious

İf You Were Melody Which One You Would Be
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
2.142
2.838
133
31
Bilmeyenler için kısaca özet geçeyim benim eşimin arkadaşları 3 aydır bizde yaşıyorlardı.. En sonunda kavga gürültü ev tutturdum.. Eşimle büyük kavgalar ettik.

Şimdi de hediye sorunu var..

Ya anlamıyorum gerçekten. 3 buçuk ay kalmışlar ev tutulmuş.. Yok eşya alınacak yok şu alınacak yok bu alınacak.. Yeterli paraları olmadığı halde en iyisini arıyorlar tamam bende en iyisi olsun isterim ama olmayınca da kendimi yemem.. Ortalama bir şey alırım yada idare etmesi için tek bir şey alırım devamını elime para geçtikçe alırım.

Mutfak eşyaları sağ olsun eşim veriyor işyerindekilerden verecekmiş.. Ki ben takım alamadım hala.. 1 yıldır bekliyorum durumumuz biraz düzelsin borçları ödeyelim.. Malum Türkiye de şu an ki ekonomik durumda şirketler kapanırken çok zorlandık.. Yurtdışı iş yapmaya başladık ve düzelmeye başladık çok şükür. Ama ben tam 1 yıl bekledim eşya alalım evimizi yenileyelim diye.. eşyamız yokken tam 5 ay 2 kanepe de yaşadık. Şimdi çok sükür herşeyimiz var sıkıntımız bitti..

Ama eşim istediğinizi alın hallederiz vs dedikçe onu öldürmek istiyorum.. Olmasın her şeyleri idare etsinler. 3 buçuk ay zaten biz bakmışız her şeylerini vermişiz iş vermişiz. 5 kuruş harcamadan yaşamışlar.. Birde üstüne eşim her şeylerini yapma peşinde . Ölür müsün öldürür müsün?

Ya artık kavga da etmek istemiyorum. Geçen akşam biraz sohbet ettik ki gerçekten bazı konularda çok haksızlık etmişim. Çok kalbi kırılmış Ben kendimi düşünürken onu düşünmemişim ve düzeltmeye çalışıyorum kendimi.. Çok ağladı bende çok üzüldüm.Her konuda alttan almaya çalışıyorum artık ama benimde bunlar konusunda tahammülüm kalmamış..

Bunları geçtim ayrıca hediye almak istiyor tamam alsın yeni ev kuruluyor ama ben 100 tl nin üstüne çıkmam.. bir ev eşyası mutfak eşyası falan alırdım. Ama tutmuş gardırop alalım diyor. Ben gerek yok dedikçe ihtiyaçları var diyip deli ediyor.. Konuşmaya çalışıyorum kavga etmeden ama işlerine yarasın diyor.. ben nasıl ikna ederim bu adamı.. Ne gerek var bu kadar şeye. Eşimi kırmadan üzmeden nasıl ikna ederim? Yada boşvereyim de bu iş kapansın mı? Ama şimdiye kadarda çok boşverdim.. Bu kadarı çok fazla geliyor.
 
Yani zaten 3 ay kalmış birde gardırop mu

Tamm biz nevresim takımı alalım de sen bence abartmasın daha fazla sen eşini bir an önce borca sok

canım borç var zaten vergi borcu yapılandırdı her ay ödüyor.. Ama artık durum Biraz daha düzelsin ev falan hemen aldıracağım.. şimdi bende hemen güvenemiyorum.. Bana kalsa biriktiririm ama eşimle para birikmez.
 

Eşin ben yemiyorum siz yiyin modunda gerçekten
 
Arkadaşa ev hediyesi olarak gardırop almak Eşin çok değişik bir insan. Kendi ailesi varken başkalarını bu kadar düşünen bir kocam olsa ben de delirirdim.

ya ben bu kadar şey yapmamış olsak hadş yakın arkadaşı al derim ama bu kadarı da fazla gerçekten.

Eşiniz evlatlık falan mı aldı onları size farkettirmeden? Bu ne ya?
Kocaman yetişkin insanlar baksınlar başlarının çaresine. 3 ay sizin dibinizdelermiş zaten. Bu erkeklerin safı da dibine kadar saf oluyor..

yaa hiç sorma ben kendimi öldüdürcem en sonunda.. Ama onunda kalbi kırılıyor diye birşey söyleyemiyorum artık.. Hamilelikten kendi derdime düştüm onu da çok kırdım.
 
çok mu kıymetli bir arkadaş.

şimdi o 3 ay birlikte yaşama kısmı çok kötüydü, kesinlikle haklısınız.

Ama hediye işi bence herkes için farklıdır. ben de kardeşime almayacağım hediyeyi ihtiyacı olduğunu düşünüyorsam arkadaşıma alabilirim. geçmişte yaşanan şeyler önemli, vefa borcu olabilir eşinizin arkadaşına.

benim eşimin bir arkadaşı var mesela, üni bitiminde beş kuruşları yokken aynı evde kalmışlar, resmen kuru ekmeği paylaşmışlar. o arkadaşının yeri ayrıdır ve eminim böyle zor şartlarda ev düzmeye kalksa eşim de elinden geleni ardına koymaz.

o yüzden bilemedim, maddiyat elveriyorsa hediyeleşme güzeldir.
aynı evde yaşamak hiç bir koşulda kabul edilemez ama bence. onu nasıl kabul etmişsiniz hala şaşkınlardayım.
 
Bence o insanlarla eşinizin hiç bilmediğiniz bir ilişkisi muhabbeti bilemiyorum bir durumu var yani.. Bütün olanlardan sonra hala ihtiyaçları peşinde koşmasını tamamen iyiniyete bağlayamıyorum ben.. 3 ay evinde misafir edildikten sonra zorla başka bir eve geçen insanlara gardrop almaya gönüllü olmak saflık değildir bence, bu işin içinde başka birşey var..
 
Eşiniz neden bu kadar iyi olmaya çalışıyor? Eski konunuzu biliyorum. Ben olsam gıcıklığına aldırmazdım, fazla iyilikten maraz doğar. Ki zaten 3 ay kalarak yeterince size zarar verdiler.
 
Hem üç ay evimde bakacam hem kocam onlar yüzünden benimle kavga edecek kavga gürültü ev tutturcam bide hediye alacam 100tlye kadarına bile gerek yok bi çay bardağı almam silmiştim şimdiye hadi anası babası olur zorda olurlar yapılsın ama elalemin insanları için sizinle kavga eden eşinize nasıl tahammül ediyosunuz onlar kadar değeriniz yokmu eşinizin gözünde emin olun evden çıkarttığınız için akşamları oturup arkanızdan atıp tutuyorlardır bile bi idare edemediler ne biçim ev sahibi diye bide hala eşimi üzmeden diyosunuz ya siz kendinizi düşünsenize eşiniz ve arkadaşları gibi eşiniz sizi düşünüyomu iki tanr el için hamile karısını üzüyo millete hiznetçilik ettriyo daha hala da onlar için sizinle kavga ediyo siz hala eşim üzülmesin diyosunuz
 
Ben üç ay boyunca, esimin arkadasini asla kabul etmem.Zaten fazlasiyla iyilik yapmissiniz.Ustune, bir de hediye almasi artik baska bir sey oluyor , hakaret olmasin diye yazmiyorum.Ama siz bu konuda sonuna kadar haklisiniz.Bir de bu insanlari hamile halinizle cekmissiniz.Gercekten cok sabirliymissiniz.
 

İnsan kendi anasının babasının evinde 3 ay kalamıyor
Bence bu iyi niyet değil
Başka bişey ?!

canım ben eşimi tanımadam çnce öyle düşünürdüm ama yok bu eşimin karakteri..Tüm arkadaşları özellikle parası olmadığı dönemlerde atmadığı kazık kalmadı şimdi işleri düzeldikçe yaklaşıyorlar ve hala konuşuyor.. Daha yüzlerine bakmam diyordu. Düşün yani.

Eşiniz neden bu kadar iyi olmaya çalışıyor? Eski konunuzu biliyorum. Ben olsam gıcıklığına aldırmazdım, fazla iyilikten maraz doğar. Ki zaten 3 ay kalarak yeterince size zarar verdiler.

Canım alsın ama küçük birşey onu sıkıntı yapmam. Ama bu kadarı çok oluyor.. sinirlerim bozuluyor..


canım bende küçük birşey olsun yeter dedim kendi kendime.eşimle artık kavga gürültü olmasın istiyorum.. Bende bunaldım sürekli kavgalardan.. zaten hamileliğim yeterince stresli birde bunu eklemek istemiyorum. Eşimle olan durumlar çok etkiliyor beni..

Bizde ev hediyesi ev alana alınır kiraya çıkana değil.Herkesin farklı demekki.

Herşeylerini siz veriyorsunuz gardıroplarınıda kendileri alıversin.Ben tutamazdım çenemi.

Canım bizde de aynı ama şimdi sıfırdan ev kuruyorlar ihtiyaçları olan birşey alırız sıkıntı değil. Ama tüm ev eşyalarını biz mi alıcaz. Birde haftada 1 gidip ev temizleyeyim onlara. 45 yaşındaki kadın yorulmasın. Alllah allah.
 
Ben gerek yok dedikçe ihtiyaçları var diyip deli ediyor..

"Benim ihtiyaçlarım var adam benim, bebeğimin ihtiyaçları! Elin adamına çeyiz düzer gibi eşya alacağına, kalk yürü çocuğun yatağını, gardırobunu alalım! Kalk kalk!" diyecek ve çocuk odasını şu andan itibaren düzmeye başlayacaksınız.

Öyle beklentiyle olmuyor. Cebinde beş kuruşunu bırakmayın.
Eski konunuzu da biliyorum, kocanız çok şey... Demeyeceğim doldurun siz o boşluğu.
 

canım keşke onlarda görse bunu.. Eşime söyledim biz bu kadar uğraşıyoruz Bugün yarın benim bebeğim doğunca ne alıcaklar bakalım. Oda diyor almazlarsa kendi ucuzlukları olur. Bizim bebeğimizin birşeye ihtiyacı yok.. tamam yok ama bu kadar uğraşan biziz.. Bunu da geçtim sırtımızdan vurmasalar bari ilerde.. Ben eşimin arkadaşlarından hiç iyi birşey görmedim şimdiye kadar. Hepsi bir şekilde sırtımızdan bıcaklamaya kalktı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…