3 Aylık <Misafir Devamı Derdim

canım zaten öyle benim melek bebeğimin mezarını bile yeni yaptırıyoruz. Onu da bizimkiler bana hak verdiler her yıl küçük miktar verelim demişler onla yapacağız. Hadi tamam eşim de yapar ama ona kalırsa kaç yıl geçer aradan.. Zaten bu olaylardan sonra karar verdim eşim uğrasacak herşeyiyle.. Bende elimdeki parayla bir kuran okuturum bizimkilere birşeyler alırım falan

yok canım bende hep öyle düşündüm ama eşim böyle.. daha öncede bahsetmiştim arkadaşları kaç kere kazık attılar ona ragmen hala görüşür.. Aynı hatatları yapmaya devam eder.. Benim aklım almıyordu önceden şimdi alıştım artık.

Valla gerekirse kavga ede ede öğreteceksiniz birşeyleri evlenirken sizib oralara gelirken sizemi güvendiler hadi eşiniz verdi o güveni insan hiçmi kendine güvenmez çalışıyolarmıydı bu insanlar üç ay evinizde bedavdan yaşamışlar en kötüsü kalitelisini almadan eşya alıp ev düzebilirler eşiniz bi zaman sonra bi borç istese eşinizden kötüsü olmaz dahada bakmazlar eşinizin yüzüne çünkü belliki o insanlarda o düşünce yok olsaydı üç ay sizinle kalmazlardı bi çare bulurlardı karı koca arasında problemlere yol açmazlardı allah korusun eşiniz bi düşşe arkalarına bakmadan kaçarlar aman bizden bişey istemesin diye

Ayy gecen gün beni deli eden... saçımı başımı yolduran konu bu hala boğmadın mı sen kocanı? (şakada)
Pardon acaba eşiniz bu ikisini evlatlık aldı da sizin mi haberiniz yok.

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Bir açığını zaafını biliyorlar ki bu kadar rahat 3 ay evinde kalıyor. Bedava yiyip içiyorlar. Şimdi de ev eşyası aldıracaklar. Bu iyi niyet falan değil santaj , tehdit, korku vs

ama bu iyi birsey degil ki , allah yardimciniz olsun

ay canım Allah ellerine düşürmesin onu geçtim arkamızdan iş çevirmesinler yeter bana.. Ben eşimin arkadaşlarına hiç güvenmiyorum

Ayy gecen gün beni deli eden... saçımı başımı yolduran konu bu hala boğmadın mı sen kocanı? (şakada)
Pardon acaba eşiniz bu ikisini evlatlık aldı da sizin mi haberiniz yok.

ayy bazen dilimin ucuna geliyor da şu sıralar üzmemeye çalışıyorum.. Bundan sonra iğnelesemde güler yüzle yapıyorum anlamıyor şaka bir yana gitsinlerde artık benim evim o kadar pis ki şu an kendimi zor tutuyorum ama temizlemiyorum kesin karar verdim. Gitsinler artık evde huzurum kalmadı.

Vayy ne arkadasmis ya.zamaninda napmis ki esiniz bu kadar ustune titriyor.herkese karsi mi oyle yoks abu arkadasa mi oyle

Vayy ne arkadasmis ya.zamaninda napmis ki esiniz bu kadar ustune titriyor.herkese karsi mi oyle yoks abu arkadasa mi oyle

herkese aynı canım.. diğerlerinin biraz önüne geçtim gibi ama bunda çok sorun yaşadığımız için alttan yapıyorum artık

herkese aynı canım.. diğerlerinin biraz önüne geçtim gibi ama bunda çok sorun yaşadığımız için alttan yapıyorum artık
Normalde boyle seyler soylemem ama siz kucuk capli bi cinnet gecirin kocaniz kendine gelir.utanmasa nufusuna aldiracak bu ne boyle zaten 3 ay kalmislar daha napsin

Ben sizin eşinizi anlamadım hiç, sizi de anlamadım açıkçası.
3 ay eşi ve arkadaşı için evinizi açmak ne demek mesela ?
Neden eşiniz sizi degil de sürekli arkadasını haklı görür vaziyette ve minnet duygusuyla hareket ediyor ?
Burası Türkiye bir Avrupa ülkesi değil ki bu kadar genişliğe ne bileyim müsade edilsin.
Eşime bakıyorum açık görüşlü bir insan olmasına rağmen bu olayda yapacağı şey alane belli.
Neden peki bu kadar taviz ?
Eşinizle bu arkadaşı ve hanımı arasında ne var ?
Eşim iyi niyetli herkese karşı böyle diyorsunuz ama size karşı böyle değil.
Hiç sorguladınız mı çok merak ediyorum bunları gerçekten.
Elalemin adamı ve karısı ile 3 ay aynı evde yaşamak ne demek yahu ?
Eşiniz hiç mi kıskanmadı ki ?
Tövbe Bismillah hayatımda böyle şey duymadım.
Eşim bana bunu teklif etse agzını yırtardım ya onun.

Allah rizasi icin esin bizi arkadas olarak kabul etsin.
Gelip evinizde 3 ay falan hayatta kalmam ama arada ufak tefek seylere ihtiyacimiz oluyor.
Insan ailesine bu kadar verici davranamiyor esinin yaptigi bir tuhaf.
Ustteki arkadasa katiliyorum bence bu isin boyutu biraz daha farkli.
Sen her seyi bildiginden emin misin?

canım güya 10 gün kalacaklardı sonra 1 aya çıktı arttı da arttı.. Bunlar kaldıkça eşim kalkın ev bulun diyemedi.. en son ben artık evi terketme noktasına geldim kavga falan edince ısrar etti ev buldular.. bende yeter artık diyorum daha ne yapalım.. Ama bunlar iyi insanlar biz üstümüze düşeni yapalım gerisi onlara kalsın diyor.. Bende kavga etmekten bıktım artık.. Ne halleri varsa görsünler diyorum..

canım işin içinde başka birşey yok gerçekten.. sizn yerinizde ben olsaydım aynı düşünürdüm gerçekten.. Ama eminim yok yani.. Eşimin iyimserliği ve saflığı arasında gelip giden bir konu.. sadece bunlara böyle değil tüm arkadaşlarına aynı.. Bu arkadaşı 17*18 yasından beri tanıdığı için tabi biraz daha fazla önemsiyor.. Ne şiş yansın ne kebap olayında.. ama birilerinin kalbi kırılmadan da yürümüyor bu hayat.

gardırop u okuyunca gözlerim belerdi...
senin eşin neden böyle yapıyor acaba?
eşinin arkadaşıyla arasında başka bir bağlılık var gibime geldi

Bakın bazı olayların mantıklı bir açıklaması olur.
Eşim iyi bir insan diyorsunuz evet olabilir, iyi bir insandır ama ben size karşı iyi bir insan oldugunu düşünmüyorum.
İnsanın önceliği eşidir, arkadaşları degil mesela.
Normal olan döngü de budur zaten.
Bir yuva kurmuşsunuz iyisiyle kötüsüyle.
Neden evime huyunu, suyunu bilmediğim insanları 3 ay misafir edeyim ?
Sizin mantıklı bir açıklamanız var mı buna dair ?
Neden ? diye sordugunuzda kendinize eşim iyi bir insan onun için cevabını gerçekten gönül rahatlığı ile verebiliyor musunuz ?

işte ben de bunu soracam da açık açık soramadım yani
Ben soruyorum neden diye.
Burası Türkiye.
Standart bir Avrupa ülkesi değil.
3 ay hiç tanımadıgım insanlara evimi niye açayım ?
Eşlerin mahremiyet hayatlarına bile büyük bir çelmedir bu.
Bana göre kaosun dibidir aslında.
Akraba olur, hastalık olur, başka şey olur ama tanıdık olur en azından değil mi ?
Eşimin tanıdıgı diye, arkadaşı diye neden 3 ay ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…