- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Babylicious
-
"Benim ihtiyaçlarım var adam benim, bebeğimin ihtiyaçları! Elin adamına çeyiz düzer gibi eşya alacağına, kalk yürü çocuğun yatağını, gardırobunu alalım! Kalk kalk!" diyecek ve çocuk odasını şu andan itibaren düzmeye başlayacaksınız.
Öyle beklentiyle olmuyor. Cebinde beş kuruşunu bırakmayın.
kusura bakmayin da siz anlatirken benim burda midem bulaniyor
kocam tum bunlari yapmaya kalksa senin ne olayin var diye deserim konuyu?
ya bu arkadasiyla bir halt ettiler adam bunu tehdit ediyor yada baska birsey var
kimse bu kadarini yapmaz ve yapmamali zaten
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Bir açığını zaafını biliyorlar ki bu kadar rahat 3 ay evinde kalıyor. Bedava yiyip içiyorlar. Şimdi de ev eşyası aldıracaklar. Bu iyi niyet falan değil santaj , tehdit, korku vskusura bakmayin da siz anlatirken benim burda midem bulaniyor
kocam tum bunlari yapmaya kalksa senin ne olayin var diye deserim konuyu?
ya bu arkadasiyla bir halt ettiler adam bunu tehdit ediyor yada baska birsey var
kimse bu kadarini yapmaz ve yapmamali zaten
ama bu iyi birsey degil ki , allah yardimciniz olsunyok canım bende hep öyle düşündüm ama eşim böyle.. daha öncede bahsetmiştim arkadaşları kaç kere kazık attılar ona ragmen hala görüşür.. Aynı hatatları yapmaya devam eder.. Benim aklım almıyordu önceden şimdi alıştım artık.
Valla gerekirse kavga ede ede öğreteceksiniz birşeyleri evlenirken sizib oralara gelirken sizemi güvendiler hadi eşiniz verdi o güveni insan hiçmi kendine güvenmez çalışıyolarmıydı bu insanlar üç ay evinizde bedavdan yaşamışlar en kötüsü kalitelisini almadan eşya alıp ev düzebilirler eşiniz bi zaman sonra bi borç istese eşinizden kötüsü olmaz dahada bakmazlar eşinizin yüzüne çünkü belliki o insanlarda o düşünce yok olsaydı üç ay sizinle kalmazlardı bi çare bulurlardı karı koca arasında problemlere yol açmazlardı allah korusun eşiniz bi düşşe arkalarına bakmadan kaçarlar aman bizden bişey istemesin diye
Ayy gecen gün beni deli eden... saçımı başımı yolduran konu buhala boğmadın mı sen kocanı? (şakada)
Pardon acaba eşiniz bu ikisini evlatlık aldı da sizin mi haberiniz yok.
Vayy ne arkadasmis ya.zamaninda napmis ki esiniz bu kadar ustune titriyor.herkese karsi mi oyle yoks abu arkadasa mi oyle
Normalde boyle seyler soylemem ama siz kucuk capli bi cinnet gecirin kocaniz kendine gelir.utanmasa nufusuna aldiracak bu ne boyle zaten 3 ay kalmislar daha napsinherkese aynı canım.. diğerlerinin biraz önüne geçtim gibi ama bunda çok sorun yaşadığımız için alttan yapıyorum artık
Ben sizin eşinizi anlamadım hiç, sizi de anlamadım açıkçası.
3 ay eşi ve arkadaşı için evinizi açmak ne demek mesela ?
Neden eşiniz sizi degil de sürekli arkadasını haklı görür vaziyette ve minnet duygusuyla hareket ediyor ?
Burası Türkiye bir Avrupa ülkesi değil ki bu kadar genişliğe ne bileyim müsade edilsin.
Eşime bakıyorum açık görüşlü bir insan olmasına rağmen bu olayda yapacağı şey alane belli.
Neden peki bu kadar taviz ?
Eşinizle bu arkadaşı ve hanımı arasında ne var ?
Eşim iyi niyetli herkese karşı böyle diyorsunuz ama size karşı böyle değil.
Hiç sorguladınız mı çok merak ediyorum bunları gerçekten.
Elalemin adamı ve karısı ile 3 ay aynı evde yaşamak ne demek yahu ?
Eşiniz hiç mi kıskanmadı ki ?
Tövbe Bismillah hayatımda böyle şey duymadım.
Eşim bana bunu teklif etse agzını yırtardım ya onun.
Allah rizasi icin esin bizi arkadas olarak kabul etsin.
Gelip evinizde 3 ay falan hayatta kalmam ama arada ufak tefek seylere ihtiyacimiz oluyor.
Insan ailesine bu kadar verici davranamiyor esinin yaptigi bir tuhaf.
Ustteki arkadasa katiliyorum bence bu isin boyutu biraz daha farkli.
Sen her seyi bildiginden emin misin?
Bakın bazı olayların mantıklı bir açıklaması olur.canım güya 10 gün kalacaklardı sonra 1 aya çıktı arttı da arttı.. Bunlar kaldıkça eşim kalkın ev bulun diyemedi.. en son ben artık evi terketme noktasına geldim kavga falan edince ısrar etti ev buldular.. bende yeter artık diyorum daha ne yapalım.. Ama bunlar iyi insanlar biz üstümüze düşeni yapalım gerisi onlara kalsın diyor.. Bende kavga etmekten bıktım artık.. Ne halleri varsa görsünler diyorum..
işte ben de bunu soracam da açık açık soramadım yaniEşinizle bu arkadaşı ve hanımı arasında ne var ?
Ben soruyorum neden diye.işte ben de bunu soracam da açık açık soramadım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?