- 9 Eylül 2017
- 2.205
- 1.816
- 63
- Konu Sahibi Babylicious
-
aklıma farklı şeyler geliyor o yüzden soramıyorum.. :/Ben soruyorum neden diye.
Burası Türkiye.
Standart bir Avrupa ülkesi değil.
3 ay hiç tanımadıgım insanlara evimi niye açayım ?
Eşlerin mahremiyet hayatlarına bile büyük bir çelmedir bu.
Bana göre kaosun dibidir aslında.
Akraba olur, hastalık olur, başka şey olur ama tanıdık olur en azından değil mi ?
Eşimin tanıdıgı diye, arkadaşı diye neden 3 ay ?
Ben sorayım madem.aklıma farklı şeyler geliyor o yüzden soramıyorum.. :/
Bilmeyenler için kısaca özet geçeyim benim eşimin arkadaşları 3 aydır bizde yaşıyorlardı.. En sonunda kavga gürültü ev tutturdum.. Eşimle büyük kavgalar ettik.
Şimdi de hediye sorunu var..
Ya anlamıyorum gerçekten. 3 buçuk ay kalmışlar ev tutulmuş.. Yok eşya alınacak yok şu alınacak yok bu alınacak.. Yeterli paraları olmadığı halde en iyisini arıyorlar tamam bende en iyisi olsun isterim ama olmayınca da kendimi yemem.. Ortalama bir şey alırım yada idare etmesi için tek bir şey alırım devamını elime para geçtikçe alırım.
Mutfak eşyaları sağ olsun eşim veriyor işyerindekilerden verecekmiş.. Ki ben takım alamadım hala.. 1 yıldır bekliyorum durumumuz biraz düzelsin borçları ödeyelim.. Malum Türkiye de şu an ki ekonomik durumda şirketler kapanırken çok zorlandık.. Yurtdışı iş yapmaya başladık ve düzelmeye başladık çok şükür. Ama ben tam 1 yıl bekledim eşya alalım evimizi yenileyelim diye.. eşyamız yokken tam 5 ay 2 kanepe de yaşadık. Şimdi çok sükür herşeyimiz var sıkıntımız bitti..
Ama eşim istediğinizi alın hallederiz vs dedikçe onu öldürmek istiyorum.. Olmasın her şeyleri idare etsinler. 3 buçuk ay zaten biz bakmışız her şeylerini vermişiz iş vermişiz. 5 kuruş harcamadan yaşamışlar.. Birde üstüne eşim her şeylerini yapma peşinde . Ölür müsün öldürür müsün?
Ya artık kavga da etmek istemiyorum. Geçen akşam biraz sohbet ettik ki gerçekten bazı konularda çok haksızlık etmişim. Çok kalbi kırılmış Ben kendimi düşünürken onu düşünmemişim ve düzeltmeye çalışıyorum kendimi.. Çok ağladı bende çok üzüldüm.Her konuda alttan almaya çalışıyorum artık ama benimde bunlar konusunda tahammülüm kalmamış..
Bunları geçtim ayrıca hediye almak istiyor tamam alsın yeni ev kuruluyor ama ben 100 tl nin üstüne çıkmam.. bir ev eşyası mutfak eşyası falan alırdım. Ama tutmuş gardırop alalım diyor. Ben gerek yok dedikçe ihtiyaçları var diyip deli ediyor.. Konuşmaya çalışıyorum kavga etmeden ama işlerine yarasın diyor.. ben nasıl ikna ederim bu adamı..Ne gerek var bu kadar şeye. Eşimi kırmadan üzmeden nasıl ikna ederim? Yada boşvereyim de bu iş kapansın mı? Ama şimdiye kadarda çok boşverdim.. Bu kadarı çok fazla geliyor.
İyi niyetli felan degil eşi bence.Eşinizin bu insanlarla samimiyet derecesi nedir bana biraz tuhaf geldi :)
Tamam çok yakın biri olur yapılır alınır, biz de eşimin ablasına ev hediyesi olarak çamaşır makinesi aldık mesela, ihtiyaçları vardı taşındıkları aralar bozulmuştu diğeri. Her türlü bi hediye alcaz ihtiyaçları olan bişey olsun diye düşündük aldık. Ama bu aileden biri yani :)
Normal bir arkadaşa bu kadar fedakarlık yapılmaz hele de kendi ihtiyaçlarınız varken.
He onlar da aynı olur karşılıklı bişiler yapılır yani yaptığınızın karşılığını verseler ona da tamam dicem.
Ya eşiniz çok iyi niyetli biri yada başka bişi var çözemedim:) size sabır diliyorum
eşin de çok iyi biriymiş maşallah canım...Eşimle ayrılmayı düşünüyorum henüz konuşmadım onla. Öncelikle eşime âşık olmuştum kısa sürede evlendik fakat evlendikten sonra çok bencil olduğunu anlamamı sağlayan hareketleri oldu. çok dominant. Kesinlikle onun dediği olmak zorunda benimle alakalı konularda bile uzaktan herkese çok anlayışlı gibi gözükse de-bu arada herkes hayran ve aşıktır ona- ben bu şekilde yaşayamıyorum.. özellikle bazı konularda ben erkeğim diye başladığında onu öldürmek istiyorum..
Bakın bazı olayların mantıklı bir açıklaması olur.
Eşim iyi bir insan diyorsunuz evet olabilir, iyi bir insandır ama ben size karşı iyi bir insan oldugunu düşünmüyorum.
İnsanın önceliği eşidir, arkadaşları degil mesela.
Normal olan döngü de budur zaten.
Bir yuva kurmuşsunuz iyisiyle kötüsüyle.
Neden evime huyunu, suyunu bilmediğim insanları 3 ay misafir edeyim ?
Sizin mantıklı bir açıklamanız var mı buna dair ?
Neden ? diye sordugunuzda kendinize eşim iyi bir insan onun için cevabını gerçekten gönül rahatlığı ile verebiliyor musunuz ?
işte ben de bunu soracam da açık açık soramadım yani
aklıma farklı şeyler geliyor ,o yüzden...
Kk'da çok absürt konular ve eşler okudum ama bu çok absürt ve saçma ya.eşin de çok iyi biriymiş maşallah canım...
o zaman önce kendi sağlığını düşün moralini bozma.canlarım keşke mantıklı bir açıklaması olsa ama yok.. yanlarındayım sürekli.. iki tarafıda az çok tanıdım.. eşimi zaten öğrendim artık.. arada farklı birşey gerçekten yok.. Tek sorun eşimin saflığı.. Onlar olsa 3 ayı geçtim 3 gün sonra kapıyı gösterirler kadın zaten çocuk gibi..45 yasında ama herşeye küser darılır.. yok bacakları ağrıyormuş yok evi temizlerken sıkıntı yaşıyormuş falan.. kocası hep ayrı. 31 yaşında kocaman adam ama tek derdi eğlence. Eşimle eski günlerdeki gibi eğlensinler yeter ona. O da kaç yaşına gelmiş çocuktan beter. Nasıl zamanında bu kadar yakın arkadaşlarmış aklım almıyor.
sıkıntım aralarında benim bilmediğim birşey olmasından değil gerçekten anladım artık.. onlar çocuk gibi far eşim ise herşeye yardım derdinde.. babasıda aynı.. tüm kardeşleri elindeki yerleri almış o kardeşlerim demiş tüm haklarından vazgeçmiş.. herkese aynı tarz şeyler yapmış. Ne yapsam bilemiyorum bu yüzden..
Eşiniz saf maf değil ciğerim.canlarım keşke mantıklı bir açıklaması olsa ama yok.. yanlarındayım sürekli.. iki tarafıda az çok tanıdım.. eşimi zaten öğrendim artık.. arada farklı birşey gerçekten yok.. Tek sorun eşimin saflığı.. Onlar olsa 3 ayı geçtim 3 gün sonra kapıyı gösterirler kadın zaten çocuk gibi..45 yasında ama herşeye küser darılır.. yok bacakları ağrıyormuş yok evi temizlerken sıkıntı yaşıyormuş falan.. kocası hep ayrı. 31 yaşında kocaman adam ama tek derdi eğlence. Eşimle eski günlerdeki gibi eğlensinler yeter ona. O da kaç yaşına gelmiş çocuktan beter. Nasıl zamanında bu kadar yakın arkadaşlarmış aklım almıyor.
sıkıntım aralarında benim bilmediğim birşey olmasından değil gerçekten anladım artık.. onlar çocuk gibi far eşim ise herşeye yardım derdinde.. babasıda aynı.. tüm kardeşleri elindeki yerleri almış o kardeşlerim demiş tüm haklarından vazgeçmiş.. herkese aynı tarz şeyler yapmış. Ne yapsam bilemiyorum bu yüzden..
bana da öyle geldi, üstelik bir de konu sahibi hamile.Kk'da çok absürt konular ve eşler okudum ama bu çok absürt ve saçma ya.
Niye bilmiyorum ben hiç iyi şeyler hissetmiyorum.
Düşünüyorum eşim böyle arkadasını getirse eşiyle beraber bizde kalsalar 3 ay.
Anam babam teyakküz halinde olur, n'oluyor lan derler adama.
Bilmiyorum her şey, her detay çok ilginç bu konuda.
İyi niyetli felan degil eşi bence.
Eski konusundaki son güncellemede eşi resmen konu sahibesinin teyzesinin suratına telefon kapatıp yine konu sahibesine de s.... git demiş bir insan.
Soruyorum tekrar.
Bu adam gerçekten iyi mi ?
Konu sahibi olay üzerine evi terkediyor bir süreliğine ve tekrar geri dönüyor, barışıyorlar adam ağlıyor felan filan.
Hamile bir kadını ağlatacagına arkadaş dedigi müsvetteleri evden s... etseymiş.
Karısı ne alaka ?
Kusura bakmasın hamile haliyle kendisine bunları demek istemezdim ama bu işin içinde bir iş var.
sen bize bu zorunluluğun sebebini söyle canım
mesela eşine birileri şart mı koşuyor acaba , bu kişiler sizde kalacak falan diye?
ya da bunların eksiklerini göreceksiniz falan diye
45 yaşında kadın
31 yaşında adam
evliler
ev tutma gibi bir çabaları yoktu
eşya alma gibi bir çabaları yoktu
sen bunların evli olduğuna emin misin?
evlilik cüzdanlarını veya da resmi bir belge gördün mü evli olduklarına dair?
eşini ikna edemiyorsan basit bir gardrop al 200- 300 tl liklerden koçtaşta fln satılıyor ya. kaliteli bişey alcam da demesin yani , onun dediği gibi ihtiyaçları varsa herşeyin en ucuzunu kullanmak zorundalar
Kadın 45 yaşında Adam 31 yaşında değil mi ,yanlış okumadım herhaldecanlarım keşke mantıklı bir açıklaması olsa ama yok.. yanlarındayım sürekli.. iki tarafıda az çok tanıdım.. eşimi zaten öğrendim artık.. arada farklı birşey gerçekten yok.. Tek sorun eşimin saflığı.. Onlar olsa 3 ayı geçtim 3 gün sonra kapıyı gösterirler kadın zaten çocuk gibi..45 yasında ama herşeye küser darılır.. yok bacakları ağrıyormuş yok evi temizlerken sıkıntı yaşıyormuş falan.. kocası hep ayrı. 31 yaşında kocaman adam ama tek derdi eğlence. Eşimle eski günlerdeki gibi eğlensinler yeter ona. O da kaç yaşına gelmiş çocuktan beter. Nasıl zamanında bu kadar yakın arkadaşlarmış aklım almıyor.
oha yani. bence siz borca girin yüklüce. ya çok mu iyi arkadaşı anlamıyorum bu nasıl bir iyiliktir? gerçi ne kdr samimi de olsa bu kadarı yapılmaz adam kullanmaya girer..canım normali budur ama anlatamam.. yok perde alacaklarmış dedim madem paran yok surda klasık beyaz güneşlikler var 20 tl ye al diye.. kadın ikeadan alacakmış.. yok korniş olmayacakmış.. demirli olacakmış..yok köşe takımı şöyle olacak böyle olacak.. ben bu tarafta saçımı yoluyorum
İyi niyetli felan degil eşi bence.
Eski konusundaki son güncellemede eşi resmen konu sahibesinin teyzesinin suratına telefon kapatıp yine konu sahibesine de s.... git demiş bir insan.
Soruyorum tekrar.
Bu adam gerçekten iyi mi ?
Konu sahibi olay üzerine evi terkediyor bir süreliğine ve tekrar geri dönüyor, barışıyorlar adam ağlıyor felan filan.
Hamile bir kadını ağlatacagına arkadaş dedigi müsvetteleri evden s... etseymiş.
Karısı ne alaka ?
Kusura bakmasın hamile haliyle kendisine bunları demek istemezdim ama bu işin içinde bir iş var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?