3. bebek için erken mi?

bikahvebana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
506
279
103
Merhabalar,
Yaş 36 ve 1buçuk ve 2buçuk yaşında bebeklerim var. Çocuklarım var diye çalışmıyorum. Maddi sorun yok ama bir meşguliyet istiyorum ve yeniden çalışmak. Hayırlı ise bir çocuğum daha olsun istiyorum. Şimdi iş mi çocuk mu yapmalı kararsızım. Planim ilkbaharda hamile kalmak. Sizin fikirlerinizi merak ettim.
(Evliliğim şu an iyi. Geçmişte sorunlar oldu çözdük. Geleceği tahmin edemem ama eşim iyi niyetli)

3. Cocukta kararliysaniz bence tam zamani.

Hem sizin yasiniz ilerliyor, hem de is hayatina donme planiniz varsa ve cocuklarin yas araliklari uzarsa bu surekli ertelenecek.

Ama 3. Cocuk konusunda tereddutteyseniz yapsak mi yapmasak mi derseniz bir sey diyemem. O bambaska bir konu

Tabi ki sizin hayatınız ama 1bucuk 2 bucuk yaşında daha bebek olan iki çocuğunuz var .öncelikle onlara yetebiliyor muyum diyin ve hiç olmasa 1-2 sene daha büyüsünler .ama kendinize güveniyorsanız 1 değil 5 çocukta yapabilirsiniz size kalmış bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…