Kk hatunları da cidden ilginç , siz çocuk istemiyor olabilirsiniz ama dikkat ediyorum her çocuk düşünene bir taşlama bir suçlama , bir ne biçim annesin sen edaları , bir her çocuk için özel üniversitesine kadar yetecek parayı biriktir önce cümleleri
Yahu siz istemiyorsanız istemeyin fikir olarak da söyleyin ben cesaret edemediğim için sana da yap diyemeyeceğim diye ama nedense illa bir "sus bre cahil ne 3 çocuğu!" edaları bitmek bilmiyor..
Çocuğun ihtiyacı özel kolej özel üniversite paraları değil ana baba sevgisi şefkatidir , ki konu sahibi açlıktan ağzımız kokuyor gibi bir cümle kurmamış orta direk aile belli ki.. audiye binmeyen çocuk doğurmasın mı şimdi????
Ve çok ilginç bu arkadaşlar çocuktan şikayet eden "susmuyo bu bebek hep ağlıyor hep meme istiyor bıktım usandım

" içerikli konularda mest oluyorlar.
Çocuğu olmayana nispet mi yapıyorsun diyen bile olmuş

benim çocuğum olmuyor ama çocuğunu seven annelikten bıkıp usanmamış ve hatta çocuğuna kardeş isteyen bir anne gördüğümde çok mutlu oluyorum
kızdığım ne mi oluyor ? parmak kadar çocuktan şikayet edip duran o miniğin emmek istemesinden bile şikayetçi olan anneler..
Konu sahibi sallama sen milleti ya... hünharca "doğurmayın bre cahiller , ne 3. çocuğu ben 50 yaşıma geldim cesaret edemedim hiç mi kafan çalışmıyor

" demek pek bir cool karşılanıyor olsa gerek
Belli ki çocuklarını seven mutlu bir ailesiniz , sen de hazır hissediyorsan kendini yap bence 3. yü de. Allah bütün evlatlarını sağlıkla huzurla keyifle büyütmeyi nasip etsin